SHNL 22. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 11.02.2024, 17:10h

Started by aahzinho, 07.02.2024, 09:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: worm on 07.02.2024, 20:18Nema isprika! Karneval je svake godine, a Rijeka je prvak jednom u životu (dobro dvaput 💪)
Dvaput u zadnjih 6 godina. Sad će to biti sve češće.

Quote from: Zaf on 07.02.2024, 21:03
Quote from: worm on 07.02.2024, 20:18Nema isprika! Karneval je svake godine, a Rijeka je prvak jednom u životu (dobro dvaput 💪)

2017 nas je u zapresicu bilo oko 500 isto za vrijeme karnevala a bilo je prekrasno vijeme, tako da s ovom prognozom kod nas za vikend ne vidim razlog zasto ne otic do oblacne Gorice ,u istom broju barem.

M

Quote from: Monte Lumaka on 07.02.2024, 21:15
Quote from: Zaf on 07.02.2024, 21:03

2017 nas je u zapresicu bilo oko 500 isto za vrijeme karnevala a bilo je prekrasno vijeme, tako da s ovom prognozom kod nas za vikend ne vidim razlog zasto ne otic do oblacne Gorice ,u istom broju barem.
Neće bit ni tamo sreće. Ponukan tvojim upisom, ozbiljno se zamislio otići na neko pitomije gostovanje, ali prognoza za Zagabriu kaže kiša, iako slabija.

Vjerojatno ću se ponukan time, ulijeniti doma, pogledati utakmicu na dalekovidnici i spremiti poveću količinu fritula za ukućane.
I ne, to ne znači da moji navijaju za tovare, nego da su maškare i umjesto krafni vole kad ih tad "udavim" fritulama.  :) 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R

F

Gorica dovela Gabriela Rukavinu taman prije naše utakmice.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
I Stojković i Kačavenda su prošli liječnički pa odigrali " oproštajnu" protiv nas  :neretljak:

Z
Gabriel Rukavina nije igrao seniorski nogomet godinu i pol dana...sjedio na klupi...

Janković 50/50 za nedjelju, ostali 80% ne igraju.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Dosta ozlijeda.

Selahi - Hodža, Petrovič/Banda u veznom redu i deri. Janković s klupe ako zatreba. A imaš i opciju povučenijeg Ivanovića, centralnog Pjace... Selahi će pobrat treći žuti pa će preskočiti Lokomotivu, al jebiga, bar je spreman za Dinamo.
#navodninavijač

Slazem se da ne treba previse kalkulirati jer se obicno obije u glauu, ali nisam pametan za Selahija.

Nekako svima pada prvo na pamet da se cisti sad pa pauzira Loxu da bude tu za Dinamo. Al ta Loxa je fizicki top ekipa i vole tranziciju vise nego Brudi juhicu pojest. Mozda bi nam Lindon vise trebao kontra njih nego protiv sporohodne veze od Dinama. Glupo je kalkulirat jer nam on znaci uzasno puno za igru, jako je bitan za lomit napade onih koji zele igrat na posjed i tu je on linchpin za kontre, al je bitan i za branit tranziciju onih koji nas kontrama napadaju...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Nemamo sta kalkulirati. Obicno se to uvijek obije o glavu. Najjace sta Imas svaku tekmu I gas

Mozemo se kladit da nece dobit zuti protiv Gorice cak i ako bude mogao, a protiv Lokomotive ce ga dobit za bilo sta.

Ivanovic kao jedan u prednjih 4? I tu ne mislim na krilne pozicije Pjace i Pasalića, nego kao nekakva poluspica malo iza špice