SHNL 22. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 11.02.2024, 17:10h

Started by aahzinho, 07.02.2024, 09:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: ZZZZ7777 on 11.02.2024, 18:12
Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 18:09
Quote from: Orpat on 11.02.2024, 18:08
Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 18:05Pašalić je trebo pucat penal.. pitanje je po ovakvom terenu dal će bit još prilika.

A dobro sad je lako reći. To je relativno.

A govorio sam ja to i prije izvođenja, ali šteta šta me nitko ne čuje kroz TV.

Što govorio ...pisao sam to kada je zadnji puta promašio da se više ne hvata penala...baš mu se čudim što to uzima i još više ovom što mu to dopušta...

Slažem se, Pjaca je igračina al neka se ostavi penala. Meni bi čak i Galešić dobio prednost nad njim u penalima, a kamo li Pašalić, Marić, Ivanović, Obregon, Janković, Fruk...
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Kad ga je već sudio trebao ga je i ponoviti jer su ovi uletili u kazneni prostor prije nego li je Pjaca pucao.

Trojica su bila u 16m prije izvođenja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Slobodnjak za Goricu i žuti Radeljiću za faul nakon signaliziranog dvometarskog ofsajda je too much čak i za Strukana.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Penal ne znam ni sam, al jebem ti Goricu i ovaj teren i uvjete, već drugi put  :o

Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 18:13
Quote from: ZZZZ7777 on 11.02.2024, 18:12
Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 18:09
Quote from: Orpat on 11.02.2024, 18:08
Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 18:05Pašalić je trebo pucat penal.. pitanje je po ovakvom terenu dal će bit još prilika.

A dobro sad je lako reći. To je relativno.

A govorio sam ja to i prije izvođenja, ali šteta šta me nitko ne čuje kroz TV.

Što govorio ...pisao sam to kada je zadnji puta promašio da se više ne hvata penala...baš mu se čudim što to uzima i još više ovom što mu to dopušta...

Slažem se, Pjaca je igračina al neka se ostavi penala. Meni bi čak i Galešić dobio prednost nad njim u penalima, a kamo li Pašalić, Marić, Ivanović, Obregon, Janković, Fruk...
Ne znamo kako puca penale Labro... uvijek sam svršavao na golmane koji su znali izvoditi penale  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nije mi jasno ubacivanje Petrovica. MORAO je ubacit Obregona po ovim uvjetima, Petrovic nema nikakvog smisla.

Cekamo drugo poluvrijeme, mozda bude pametnije.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

A
Quote from: Uzaludni on 11.02.2024, 18:03Neznam, ja ovo nebih sudio  :bo:

I meni je tako "na prvu" izgledalo, ali kasnije snimke su pokazale start otvorenim đonom na nogu protivnika...meni sve čisto, uključujući i žuti karton. Al manji je to problem, na žalost. Mi ovo danas ne možemo dobiti da se "na trepavice postavimo". Vjerojatno jedina izgledna prilika jest bio taj penal, a on je otišao nebu pod oblake...hebem li mu milu mater, ko da sam ga ja pucao koji nisam deset godina loptu udario, a ne netko tko loptu mlati 8 sati dnevno i još se k tome preziva Pjaca...baš sam ljut...Kobru i Ivanovića u vatru umjesto Pjace i Paše...objasnit našem Ivanoviću da mora i pasti u duelu pa što bude bude...a bit će nula ako imamo sreće :(

Obergona obavezno unutra. Pašalić? Ne znam... ja bih ga možda i pustio na klupi. Iako treba tući i sa vrha 16m u ovakvim uvjetima.

Ali nemamo što biti pametni. Ovo nisu uvjeti za odigravanje nogometne utakmice.

11.02.2024, 18:21 #85 Last Edit: 11.02.2024, 18:22 by 🔵 D10S ⚪️
I Grgica unutra.

Evo čuo me Sopa :-).

S
Quote from: TIR on 11.02.2024, 18:12Ma klasično HNL retardirano suđenje, penal je uključen u priču.

50-50 start, ni iz tih pet kuteva ne mogu reći da je Radeljić prvi došao do lopte, nego mi se iz svakog čini da je njihov prvi ispucao, posljedični đon je stvar fizike.

Najsmiješniji dio je nakon odličnih kamera (zaista) i odlične tehnike jer je stvarno efikasno tehničar pokazao sve kuteve, sve usporeno, i onda pred kraj nešto sjebe i zadnjih 15 sekundi provedemo u fastforward ili reverseu, kao šlag na tortu.

Mi standardni, hrpa šansi, od toga nekoliko mrtvih šansi, i opet u zadnjoj sekundi protivnik skoro zabije gol, srećom Smola skinuo.

Rezultat i ova utakmica sama po sebi me ne veseli nimalo, ali kakogod završila, u kontinuitetu igramo vrlo dobro do odlično, unatoč terenima, atmosferi, slaboj formi pojedinaca, i ozlijedama. To mi daje nadu za proljeće.

A otkud je Pjaca uopće pucao penal nemam pojma, sa točke nije sigurno jer je nije ni bilo.

Džonom na stopalo je uvijek prekršaj, ne glede tko je bio prvi na lopti. Moraš štitit igrača, što Duje namjerno ne čini cijelu utakmicu.
Pri penalu isto nije sudio jer je tovar, ali snimka je očigledna, morao je sudit prekršaj.

Mila majko

Ovaj stadion bagerima srušit, izravnati, krumpir posaditi

Sva sreća da je i taj Jurić konjina  ;D.

Quote from: D2 on 11.02.2024, 18:10
Quote from: Uzaludni on 11.02.2024, 18:03Neznam, ja ovo nebih sudio  :bo:
Čisti đon, penal čist ko suza. Ne pravimo se bedasti kad ne treba.
Cijelu utakmicu mesare tim đonovima. Onom Mrzljaku je trebao dati žuti kad je startao na Hodžu. Ostalo više manje OK obzirom na teren
Eto vidiš, a meni izgleda kao da je igrač gorice bio prvi na lopti, ili bar istovremeno kad i Radeljić.

p.s. jebe...ti zaleđe
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku