SHNL 22. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 11.02.2024, 17:10h

Started by aahzinho, 07.02.2024, 09:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cviljenje i revanje mitomana....neprocjenjljivo.Muje Strukan ,nećeš vise na pazar.
Volim grad koji teče

M
Kako se juznjacki internet experti javljaju za penale, znaci svaki je kao 50-50, ono sto se sudilo Kalinicu i Levatu to su sve cisti.
Ali kako im je Smola hraknuo u lice sa : "neznam u cemu je sad problem sa izvodjenjem auta,tako izvodim vec dvije godine". Ko je pametan skuzio je ali oni kojima je uputio se muce sa tablicom mnozenja i imaju tunel vision pa ne ocekujem pomake na tom podrucju.
Nemoze se Rijeci suditi isto kao i recimo klubu s juga jer kako to, kako to?

Na snimci se vidi kad Pjaca fali penal kako se Jelicic dize s klupe,dotci do ruba trenerskog prostora i vice :"Picko jedna". Kome je to bilo nemam pojma.

Quote from: moreplovac on 11.02.2024, 20:41Kako se juznjacki internet experti javljaju za penale, znaci svaki je kao 50-50, ono sto se sudilo Kalinicu i Levatu to su sve cisti.
Ali kako im je Smola hraknuo u lice sa : "neznam u cemu je sad problem sa izvodjenjem auta,tako izvodim vec dvije godine". Ko je pametan skuzio je ali oni kojima je uputio se muce sa tablicom mnozenja i imaju tunel vision pa ne ocekujem pomake na tom podrucju.
Nemoze se Rijeci suditi isto kao i recimo klubu s juga jer kako to, kako to?

Jesu se javili anonimni eksperti  :D?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Onako miješanje emocija, euforija, praznina nakon stresa, pa piva da me smiri. Nemamo šta puno pisat, vrijeme je da se pokrene vojska navijača, da pitomi primorci pokažu svoju euforiju koja ne leži na mitovima i psihodeličnim ispadima, nego na utemeljenoj realnosti da imamo šampionsku ekipu. Pokreni se uspavani grade

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.02.2024, 18:56Opet ce pumpe dobro zaradit 🤣
Ma najbolje da kupi svoju pumpu. ;)
Volim grad koji teče

I
Ma...TO SE TRAŽI!

ČEstitke svima.

Ja bih se osvrnuo na one na koje se upiralo prstom.

1. Smola - on je već prožvakan i mnogi su potrgali svoje diplome. ALI. Koju smo mi sigurnost dobili prebacivanjem njega uz desnu out linijju umjesto Veige i u ovoj utakmici. OVo ubojito oružje - Rory Delapovsko da ne spominjem.

2. Galešić - pa nisam ni skužio da je igrao koliko je to doktorski odradio. Ma. Po meni najbolji stoper lige. Kome pravo kome krivo.

3. Radeljić - imao je onaj jedan dodir lopte previše. Ali. Odlično je odradio utakmicu. Požrtvovan, svaka , ali baš svak visoka lopta njegova. Koliko je toga krakovima i glavom pokupio. Možda je jedan razlog nevidljivosti Galešića i to što je Radeljić pokupio sve i za nas i za njih. I još par požrtvovnih ulazaka u kost.

4. Obregon - to tupim već dugo. Obre je sad u formi života što se tiče dresa Rijeke, ali ne mogu se oteti dojmu da nije prepoznat u smislu prilagođavanja igre njemu , a ne njega igri. Inače, onaj poništeni gol. Ono je u maniri rasnog strijelca.

Za kraj, po meni najvažniji i najosporavaniji - Herr Sopp.

Volio bih vidjeti Keka da na raspolaganju kao treće rješenje za lijevog beka ima Bogojevića koji isto izostane iznenada iz utakmice. Željko dere i ne jebe.

Quote from: Starless on 11.02.2024, 20:56Ma najbolje da kupi svoju pumpu. ;)

Jel Adria oil još uvijek sponzor?
Poslije domaće pobjede protiv Lokse, može ih voditi na onu njihovu pumpu u Matuljima.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Evo izjave

- Jako teško je govoriti o utakmici koja je više sličila vaterpolu, ali pokazali smo htijenje, želju i gard pobjednika i zato smo i pobijedili u ovoj močvari gdje nema plana, već dobije tko više želi ili ima više sreće - kazao je Sopić.

- Pobijedili smo samo jednu utakmicu i uzeli tri boda, uvjeti su druga priča, a bodovi su isti protiv Gorice i Hajduka. Ovakve utakmice pobjeđuju samo karakterne momčadi, a podrška navijača strašno nam znači i rekao sam igračima da im bace dresove. Neki su se nećkali, ali onda sam rekao, sve ću ja platiti - otkrio je trener Rijeke i dodao:

- Bogojević je imao crijevnu virozu pred utakmicu, šest igrača nam je nedostajalo, a Janković je ozlijedio gležanj i magnetna rezonanca će pokazati stanje stvari. S Obregonom sam i prije i sada pričao i objasnio mu zašto ne počinje. Ugodno me iznenadio kako je to primio i stavio se u službu ekipe, a sada moramo ostati čvrsto na zemlji i u utorak započeti pripreme za Lokomotivu. Očekujem punu Rujevicu.

Nije valjda nono zabranio bacanje dresova. :bo:

Zasto bi zabranio? Svaki krsteni klub na svijetu ima pravilnik s brojem dresova koji "pripadaju" igracu po sezoni, a sve ostale nakon tog broja, bilo da ih je igrac bacio publici, poklonio nećaku ili si spremio u kredencu za usppmenu, sam igrac "kupuje".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Što reći? Kapa dolje ekipa na ovakvom terenu tri boda su kao Učka !  :svakacast:

Idemo sada opet napuniti Rujevicu FF
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Nije zabranjeno,samo,ko baci, mora platiti,zadužio je opremu na početku sezone,kao ja svoju na poslu. Ne mogu je dijeliti okolo. A dres s imenom nije jeftin. 😉

Vidim na drugom forumu da situacija sa Jankom nije nimalo dobra...
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I
Quote from: sthlm1987 on 11.02.2024, 22:30Vidim na drugom forumu da situacija sa Jankom nije nimalo dobra...

Koji je to forum ?

Metodom eliminacije ako nije HoćuRi, mora bit sportnet :) Čut ćemo sutra ujutro, ako je išta ozbiljnije što zahtjeva magnetnu, nema svrhe unaprijed planirati.

Po svemu sudeći, mjesec dana će sigurno biti out, nadam se da neće dulje od toga.

Hodža i Fruk na osmici = no problemo.

Problemo će bit protiv Dinama jer Selahi neće Loksu odraditi bez žutog kartona. :-X
#navodninavijač

I
Meni je Janković problem iako nikad nisam mislio da ću to izgovoriti.
Izrazito bitan igrač