SHNL 22. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 11.02.2024, 17:10h

Started by aahzinho, 07.02.2024, 09:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toni Roić u Sportskim u razmaku od par sati dva članka na temu penala u Gorici(obe tekme). O stilu pisanja i insinuacijama ne treba trošiti previše riječi, ali evidentno je koliko ih žulja, za plakat od smijeha  ;D  ;D

B
Quote from: ZZZZ7777 on 12.02.2024, 23:20Jel' točno to za  ozlijedu Jankovića  ? Klub potvrdio ? Tko piše ? Vidim samo neki BiH izvori ?

Jučer bio na Rujevici i vidio Jankovića.Bogami gadno je šepao. Nadam se da će se brzp vtatiti on nam je jedan od bitnijih igrača.

M
Quote from: Estel on 13.02.2024, 15:32Toni Roić u Sportskim u razmaku od par sati dva članka na temu penala u Gorici(obe tekme). O stilu pisanja i insinuacijama ne treba trošiti previše riječi, ali evidentno je koliko ih žulja, za plakat od smijeha  ;D  ;D

Vidio i nisam ni htio to spominjat. Svaki put kad sebi kazem da ne budem zrtva teorije zavjere ovakav tekst mi nabije samar.
Uostalom Toni Roic,imam feeling da znam u cije jedro puse u slobodno vrijeme. Jedan od onih tekstova ,jadni goloruki a drugi zlocesti i veliki .

Evo vam malo gadarija:

U duelu u Goričinom šesnaestercu Ante Matej Jurić prvi dolazi do lopte i odbija je, a pri zamahu i pokušaju udarca Stjepan Radeljić svojom lijevom nogom pogađa u desnu nogu Jurića, koja je stopalom ostala malo podignuta. Što je tu skrivio Jurić i je li išta skrivio? (ne spominje igru djonom nego ublazava pojam).

Tome je prethodilo navodno igranje rukom Matea Leša, koje u prvom trenutku nitko na terenu nije vidio, a igrači Rijeke su i sami bili u čudu kada je Strukan dobio poziv iz VAR sobe jer su slutili novi "poklon bon" kojem se nisu nadali.
Nakon auta s desne strane u skoku su bili Radeljić i Leš, prvi loptu glavom dira Radeljić, a ona gladi Lešovu ruku u rame ili malo ispod. On to nije ni osjetio, nije proširio obujam tijela, nije išao prema lopti, niti joj promijenio pravac kretanja, jednostavno ga je s metra ili manje napucao Radeljić. Što je skrivio Leš i je li išta skrivio? (kad gladi nije penal ,samo kad dira,jedino sto novinar nije primjetio je da je lopta od gladjenja promjenila smjer)

Drugačije se i strože tretira kod napadača (dobar je primjer poništen gol Bruna Gode za Rijeku protiv Hajduka), a nešto blaže kod obrambenog igrača. Bilo je sličnih situacija u HNL-u, kao i u drugim ligama, a toliko puta smo od sudačkih analitičara čuli tezu da slični primjeri nisu kažnjivo igranje rukom! (Naravno da je Godin gol na poljudu opravdano ponisten)
Ali nas Toni se nije javljao kad je recimo hajduku dodijeljen penal na Rujevici kad je lopta gladila ruku Princa Ampema koji je gledao u drugu stranu,isto VAR ,isto nakon minute igre zaustavljeno.

Iako vidno razočaran, utučen i frustriran, trener velikogoričke momčadi Dinko Jeličić nije na konferenciji za novinare želio odgovoriti na direktno pitanje - osjeća li se opljačkanim poslije pet dosuđenih kaznenih udaraca protiv njegove momčadi u dva dvoboja s Rijekom?

Zamotao je to u celofan "da se osjeća frustrirano", ali što zaista misli dovoljno je bilo pročitati s njegovih usana nakon što je Pjaca promašio prvi kazneni udarac u 45. minuti. Televizijska kamera sjajno je uhvatila njegovu reakciju, reakciju na nepravdu koju su velikogorički navijači osjećali u zraku u obje utakmice...

Zakljucak,kad se za splitsku ekipu dodijele 3 penala je povijesna utakmica,kad se za Rijeku onda je kradja.
Ako u utakmici ima 10 penala onda ih treba sve i suditi, a ne ako je vec sudio dva ,da ga vodi misao:'sta ce ljudi rec".

I da u izjavi na kraju, Jelicic je bio korektan,bez obzira sto se pokusava isprovocirati nekakav revolt ili njegov bijes.

Svrbi Tonija Rijeka.

Pogledao Ofenziva podcast. Marko Silov me iznenadio komentarima Rijeke.

Marko Silov je često imao ok stvari za reći na tom podcastu. Živi u Rijeci pa možda zato

Quote from: Fiumano on 13.02.2024, 18:26Marko Silov je često imao ok stvari za reći na tom podcastu. Živi u Rijeci pa možda zato
To sam i ja pomislio.

Govorio je i da ga jako zanima Ri-Loksa da će možda otići pogledati uživo.

Nego kad će onaj zgubidan otvoriti topic za Lokomotivu.
Stadion maltene rasprodan, a mi tapkamo u mraku!!!!  :vijesti:

Quote from: Estel on 13.02.2024, 15:32Toni Roić u Sportskim u razmaku od par sati dva članka na temu penala u Gorici(obe tekme). O stilu pisanja i insinuacijama ne treba trošiti previše riječi, ali evidentno je koliko ih žulja, za plakat od smijeha  ;D  ;D

https://velikagorica.com/vijesti/cityportal-143140

Prvi je na udaru brojnih rasprava bio Toni Roić jer HNK Gorica je u tekućem prvenstvu dobila Hajduk i minule subote Dinamo. Roić je inače Dalmatinac s Hvara i bila bi senzacija da nije navijač Hajduka. Tako je Toni i dobio prvi bodlju kaktusa

Ako je bilo ikakve sumnje..

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: Fiumano on 13.02.2024, 18:26Marko Silov je često imao ok stvari za reći na tom podcastu. Živi u Rijeci pa možda zato

Ja također nisam mogao vjerovati što čujem od dotičnog :o

Iako, ne laje pas zbog sela.. znamo kome se i koliko sudilo penala, taki da  se to lako može dogoditi i za hajduk.. nebi bilo prvi puta (vs Vž tri penala)..

Roić šupački članak, očekivano.. biti će toga još.. malo Smolin aut, malo penal, uvijek će se naći nešto..

Rekupirarati se, previti rane i na loksu punim gasom! Vidjeli smo kako su dinamu uzeli 5 bodova, nije da Di nije htio uzvratiti za onaj poraz, maksimalno ozbiljno i koncentrirano.. nema lakih bodova

Citirati ću tekst i sliku s HoćuRi iz 2017.

"Neka tuku, tako je slađe. Smijati ćemo im se u lice 27. svibnja kada na naslovnice budu morali izvjesiti činjenicu. Znaju oni što će tada morati napisati, zato se sada trude da do toga ne dođe."

Ove godine će morati dva dana ranije napisati da je Rijeka PRVAK !

Sve ćemo vas pobjedit!  8)

S
Quote from: Snowcrash on 17.02.2024, 23:22
Quote from: D2 on 13.02.2024, 09:06
Quote from: Snowcrash on 12.02.2024, 21:43....
Pašalić je, obzirom na uvjete, i njegov PTSP od ozljeda, odigrao iznenađujuće solidno (i voljno) jučer. Veiga je bio očajan (na baš svaki reposjed je kasnio), zato vam je ta strana izgledala ko teški propuh.

Jesmo li svjesni koliko iritira kad se to pročita.
Vjerojatno nije pisano u takvoj namjeri ili želji (jednostavno navika kroz govor), ali takva konstrukcija izgleda bahato, s visoka, pametovanje, svađalačka i držanje ostatka foruma za debile. Ne vjerujem da se to svjesno radi, ali dečki pripazimo na pisanje osim ako nam nije namjera.

Evo primjer iste rečenice:
1. zato vam je ta strana izgledala ko teški propuh
2. zato je ta strana izgledala ko teški propuh
3. zato nam je ta strana izgledala ko teški propuh

PS @Snowcrash nemoj kriv shvatiti, nije osobno već samo kao primjer i unaprijed isprike. ;)

Pozdravi od svima drage, tankoćutne forumske picajzle
D2  ;)  ;D  ;D  ;D

Bilo mi je glupo napisat TEBI. Ispalo je glupo VAMA. Razmišljao sam da napišem NAMA, ali nisam tako osjećao.
U osnovi sam se obračao TEBI. Nema veze s skupinom ljudi.
Ne slažem se s TOBOM oko toga čija je krivda za rupu na desnoj strani.

Jel u redu? Ili se i dalje može zlonamjerno povezat s ruganjem cijelom forumu s visine?

P.S. Baš sam razmišljao kako napisat, zaciklao sam se oko dvojine i ostao je glupavi konstrukt kojeg sam trebao izbječ . ;D   

Umjesto "vama" napišeš "nekima" i još ubaciš nekakvo "možda" i sve si riješio.  ;D
#degenerik