SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pušten kavez u prodaju. Članovima 5e a nečlanovima 10.

Idemo sve napunit!  8)
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Bas sam to mislio javiti. Ovo će biti jedna od rekordnih posjeta!!!! Vrlo vjerojatno i apsolutni rekord.

Svaka čast klubu. Bas i oni idu naprijed velikim koracima u osluškivanju bila navijača.

Svaka čast, društvo!

Bas bi bilo fora da rekordna posjeta bude protiv Lokomotive, sve domaci navijaci.
Ajmo, zovite svih da dodju i napune kavez!

Će kavez biti otvorenog ili zatvorenog tipa?  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Svaka čast!  :svakacast:
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

R
Meni još  nije jasno kako je rekord pao u našoj najgoroj sezoni na Ruji  :bo:

Quote from: Ro-Ro on 16.02.2024, 20:08Meni još  nije jasno kako je rekord pao u našoj najgoroj sezoni na Ruji  :bo:

Avangarda!

Quote from: Ro-Ro on 16.02.2024, 20:08Meni još  nije jasno kako je rekord pao u našoj najgoroj sezoni na Ruji  :bo:
Rekao sam tada i ponovit ću da su te brojke bulšit. Najveća posjeta koju sam vidio na Ruji je RBS, OLY i Milan. Nije bilo mjesta za iglu. Bio sam i na toj koja je navodno rekordna, kod nas na I5 je bilo praznih stolica.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Mene uopce ne čudi. Podrška i emocija s tribina tu polusezonu je bila nevjerojatna.

Bas kao kad gledaš roditelje koji navijaju za svoju netalentiranu djecu i iskazuju im bezgraničnu podršku i ljubav. I svi smo bili ekstra oprezni ne kritizirati ih nego ih podizati kako god smo mogli. Bas emotivan period.

Osjetila se ogromna ljubav tribina prema klubu.

Quote from: Fornax on 16.02.2024, 20:27
Rekao sam tada i ponovit ću da su te brojke bulšit. Najveća posjeta koju sam vidio na Ruji je RBS, OLY i Milan. Nije bilo mjesta za iglu. Bio sam i na toj koja je navodno rekordna, kod nas na I5 je bilo praznih stolica.

Jer su ljudi bili na ogradama i na I3 (standard). A u Europi bas i nisu mogli stajati po prolazima radi kazni.

Quote from: Zaf on 16.02.2024, 20:31
Quote from: Fornax on 16.02.2024, 20:27

Jer su ljudi bili na ogradama i na I3 (standard). A u Europi bas i nisu mogli stajati po prolazima radi kazni.
A ne znam, pogledaj ova dva sažetka jedan za drugim, meni ovdje baš ne izgleda na Dinamu ima više ljudi, neovisno o tome gdje tko stoji.

A ne možeš baš to gledat tako. Jesen je bila horor, proljeće je bila renesansa.

A čak i dok je bio horor ljudi su osjećali potrebu biti uz klub. Sjeti se samo na Osijeku gdje smo izgubili 0-3, na momente je na tribinama bila euforija.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Vidim kavez u prodaji. Zanimljivo.
Ali pada mi na pamet jedno pitanje: kako se uopće tamo ulazi?  :sta:

Quote from: Vado Magnar on 16.02.2024, 22:16Vidim kavez u prodaji. Zanimljivo.
Ali pada mi na pamet jedno pitanje: kako se uopće tamo ulazi?  :sta:

Pise na stranicama kluba preko stepenica za gostujuce navijace, full ugođaj 😅

Alcatraz 🙃.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡