SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

" Vodećoj Rijeci i zahuktaloj Lokomotivi u subotu od 15 sati sudit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice te Željko Bučar iz Duge Rese, dok je četvrti sudac Mario Zebec iz Cestice."

Kako nema jos teme za dzg, samo da ubacim bubu u uho da ide BIJELI VLAK za zagreb!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 14.02.2024, 18:08Kako nema jos teme za dzg, samo da ubacim bubu u uho da ide BIJELI VLAK za zagreb!
Nadam se da će sjetiti javiti Prsanu da ga propusti...
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Obregon je u 3 kola od kante za nabijanje (sve šta je loše u ekipi se na njega svaljivalo) postao fan-favorite..  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Baš. Materijal za dobru filmsku priču. Onaj Jordanov "last dance" bit će kurac od ovce kad se ovo ekranizira  :D

R
Vjerovatno će početi: Labrović - Smolčić - Galešić - Radeljić - Goda- Selahi - Hodža - Pašalić  - Fruk - Pjaca - Marić. Jedino bi ja volio vidjeti Ivanovića na krilu umjesto Pašalića, Pašalić u zadnje vrijeme ne igra obranu, a stao ga je i šut.  Bojim se da bi protiv Dinama mogli prorjeđeni, pola ekipe nam je na 2 žuta.

Quote from: R13KA on 15.02.2024, 11:06Vjerovatno će početi: Labrović - Smolčić - Galešić - Radeljić - Goda- Selahi - Hodža - Pašalić  - Fruk - Pjaca - Marić. Jedino bi ja volio vidjeti Ivanovića na krilu umjesto Pašalića, Pašalić u zadnje vrijeme ne igra obranu, a stao ga je i šut.  Bojim se da bi protiv Dinama mogli prorjeđeni, pola ekipe nam je na 2 žuta.
Je li tome baš tako?
Mislim da je baš obratno, u zadnje vrijeme igra više i bolje obranu nego ranije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mislim da je Loksa idealan protivnik da vidimo di je Paša trenutno.

R
Quote from: D2 on 15.02.2024, 11:31
Quote from: R13KA on 15.02.2024, 11:06Vjerovatno će početi: Labrović - Smolčić - Galešić - Radeljić - Goda- Selahi - Hodža - Pašalić  - Fruk - Pjaca - Marić. Jedino bi ja volio vidjeti Ivanovića na krilu umjesto Pašalića, Pašalić u zadnje vrijeme ne igra obranu, a stao ga je i šut.  Bojim se da bi protiv Dinama mogli prorjeđeni, pola ekipe nam je na 2 žuta.
Je li tome baš tako?
Mislim da je baš obratno, u zadnje vrijeme igra više i bolje obranu nego ranije.
Po meni ne, protiv Gorice zadnju je baš bio kao na lungo mare.  S druge strane Ivanović je ispao zbog Marića, a meni je on rođen za krilo. Nema realizaciju, ali ima snagu, igru 1 na 1, probojnost, trkačku moć. Nešto kao Brezovac u šampionskoj sezoni.

I
Goričan ide u Rusiju, ali su vratili Kastratija na posudbu do kraja sezone iz Fehervara.

Ključ utakmice s njima je vezni red, ne smiješ im dozvoliti da imaju prostora i hrane svoja krila loptama.

Plus treba ih stisnut na krilima jer će im tamo igrati Žilinski i Vranjković.

Ma bolji smo, samo treba bit koncentriran.

R
Quote from: R13KA on 15.02.2024, 12:39
Quote from: D2 on 15.02.2024, 11:31
Je li tome baš tako?
Po meni ne, protiv Gorice zadnju je baš bio kao na lungo mare.  S druge strane Ivanović je ispao zbog Marića, a meni je on rođen za krilo. Nema realizaciju, ali ima snagu, igru 1 na 1, probojnost, trkačku moć. Nešto kao Brezovac u šampionskoj sezoni.
Nije li Brezovec napustio Rijeku nešto ranije, odnosno na ljeto prije šampionske sezone. Možda Bezjak?

M
Mislio je na Bezjaka, a stvarno podsjeca na njega plus Franjo ima Clark Gable brcice.

Evo presica..

Goda, Bogojević, Fruk i Banda su spremni. Čabraja i Janković out.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ova salva zadnjih pitanja za koje svi znaju da će naletiti na volej kod Sopića je baš bila slatka.  :neretljak:

Raduje da se gro momčadi oporavilo i da će "igrati najboljih 11".   :neretljak:

Quote from: Vado Magnar on 15.02.2024, 15:23Ova salva zadnjih pitanja za koje svi znaju da će naletiti na volej kod Sopića je baš bila slatka.  :neretljak:

Raduje da se gro momčadi oporavilo i da će "igrati najboljih 11".   :neretljak:
Da sam novinar pitao bi ga: "Tko je bolji Mitrović ili Radeljić?".  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo