SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

:-*
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: goginho on 18.02.2024, 10:18....
Prošlotjedni podcast 'utakmicu po utakmicu' na spominjanje Rijeke, rekli su nešto tipa vidjeti ćemo kako će to izgledati 6-7 kola prije kraja a Valentina na to podsmijehom odgovorila 'šta stvarno misliš da će toliko izdržati, vidjet ćemo',  ispizdila me nabrzaka!
Jasno je da igramo nerealno top, ali vjerujem da imamo i još rezerve u Paši, Franji pa i golovima Fruka koji nikako da počnu padati..

Sad ide opet težak ispit, treba Zg preživiti bez obzira na njihovu formu, nadam se samo da ćemo biti hrabri i neće biti zime, bilo u toj tekmi ili u onom što slijedi poslije. FF!!

Edit: ide video i korektna rasprava 6-10' i onda ona na 11' baš ufleka ::)

https://youtu.be/OHZn38wb6AY?si=6LdzbrS-KJcNxhl_
Hmmm, zanimljivo kako istu stvar ljudi mogu različito interpretirati.  ;D  ;D
Meni je je ta njena upadica baš bila simpatična jer sam je shvatio na način da što će toliko dugo trebati da nas drugi shvate ozbiljno. Ni u jednom trenutku nisam to doživio na način da mi kao ekipa nećemo tako dugo biti u igri. Možda i zato jer je baš ona u prijašnjim podcastima dosta jasno par puta rekla kako smo kandidati za naslov i da se čudi što nas se u medijima još uvijek stavlja sa strane.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: ispod stijena on 18.02.2024, 11:47...
Fruk očito više voli predati nego zabiti. Još mi nije jasno kako u onoj akciji gdje je ostao sam ide "valjati" , a oči u oči sa golmanom.
Lijeva noga.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nadam se ogromnoj podrsci s juga Maksimira i da su ljudi osjetili val koji nas nosi.
Ova Rijeka dobiva simpatije sa svih strana kao ona nakon Stuttgarta.
Nije rijetkost procitat ni juznjake koji zele da uzmemo titulu, onda znate koliko je sati...
Fali mi malo opceg ludila kao kad smo 2017. kad je u ocekvanju titule i 30. rodjendana Armade sve gorilo.
Sinergija je jos jaca nego tada, vrijeme je da ultrasi dignu sve na jos vecu razinu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: D2 on 18.02.2024, 14:09Hmmm, zanimljivo kako istu stvar ljudi mogu različito interpretirati.  ;D  ;D
Meni je je ta njena upadica baš bila simpatična jer sam je shvatio na način da što će toliko dugo trebati da nas drugi shvate ozbiljno. Ni u jednom trenutku nisam to doživio na način da mi kao ekipa nećemo tako dugo biti u igri. Možda i zato jer je baš ona u prijašnjim podcastima dosta jasno par puta rekla kako smo kandidati za naslov i da se čudi što nas se u medijima još uvijek stavlja sa strane.
Da i meni se čini da je taj njen komentar na mjestu. Nekako i ja nju pamtim kao osobu koja se nerijetko pitala zašto se Rijeka ignorira.

Z
Stvari postaju ozbiljne kada nas i Vranić počinje hvaliti...

Izbacimo li derbije prosjek je 5.724,7.  :svakacast:
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

R
Evo pogledao još jednom...meni je to baš čisto podcjenjivanja, nakon sta lik izjavi da nama odgovara ovakva uloga do jedno 30 kola bla bla njen komentar je mislite dace toliko trajat ? Ajde vidjet ćemo...ako to nije podcjenjivanja ne znam sta je ali ajde

Quote from: Vado Magnar on 18.02.2024, 14:35
Quote from: D2 on 18.02.2024, 14:09Hmmm, zanimljivo kako istu stvar ljudi mogu različito interpretirati.  ;D  ;D

Da i meni se čini da je taj njen komentar na mjestu. Nekako i ja nju pamtim kao osobu koja se nerijetko pitala zašto se Rijeka ignorira.

R
Meni se čini kako neki na to rezoniraju velikom a neki malom glavom :neretljak:

Quote from: robil on 18.02.2024, 16:50Meni se čini kako neki na to rezoniraju velikom a neki malom glavom :neretljak:
Prostak jedan!  ;)  8)

I
Pa ima nešto sa tim tempiranjem forme, ali mi imamo širinu od 18 igrača.
Tako da kakva forma?
Pa nama možeš tehnički reci da su Ivanović, Pasalic, Dilaver, Goda, Mitrovic , Banda van ritma.
Da se Marić tek uigrava sa ekipom , da Janković zbog viroza i ozlijeda ne participira, da je Fruk igrao ukupno jednu i pol utakmicu.
Idem unazad. 9 igrača sam nabrojao.
Pa eto dajem ulog i na 10og,Cabraju.
Pa nek onda dio ovih padne i ovi neka udju u formu.
I kako oni misle da bi recimo Selahi ili Pjaca mogli pasti u formi.
Pa Pjaca je tek počeo dokazivati sebe,potezima.
Sto će biti kad počne davat golove...

Nama su nositelji igre u jesenskom dijelu pravenstva sada u nekom svojevrsnom padu. Nek se ovi "vrate u formu" i opet imamo dominantne igrače.
Ali, nije toliko bitna forma pojedinog igrača jer tog nadomjesti netko drugi, bitno je da momčad izgleda kao - momčad. Bore se jedan za drugog i rade. A tome treba dodati još jedan detalj koji im je Sopić zabio u glavu: zanju da su dobri, da mogu ići do kraja, da je tu materijal prvaka. I to se vidi. Hoće li to biti dovoljno? Nadam se da hoće. Ali da misle ozbiljno, rade ozbiljno i imaju ozbiljne rezultate - imaju.
A mi možemo guštirat u tome.

R
Ne mislim na igru, jer ovo proljeće igramo najbolje odkad ja pamtim, ali rezultatski odnosno tijeku događanja ovo toliko nalikuje na 99. da je gotovo nevjerovatno da je slučajnost. Davno je bilo, ne mogu se dobro sjetiti 100%, ali tijek događanja je bio takav da smo onda u sezonu krenuli kao pretendenti za borbu za ostanak. Kako je sezona odmicala bili smo visoko, ali cijeli jesenski dio prvenstva nismo uspjeli napraviti neku euforiju i doći na sam vrh. Bili smo stalno blizu .A onda smo od studenog do ožujka zaredali s 9 pobjeda zaredom.  Kakvo je tada suđenje bilo, bolje ne spominjati, a rezultat toga je bilo puno kartona + ozljede i tako smo svako malo ostajali bez važnih igrača, pa se sjećam da je stoper Bošković protiv tada jakog dragovoljca odigrao  prve minute i odradio je odlično, može se povući paralela s ovime šta radi Bogojević sada. Od 20. igrača ekipe, do heroja.
I onda dolazi početak ožujka, slično vrijeme kao i sada, euforija u Rijeci na vrhuncu, da ta sličnost bude još veća, i onda se u isto ovo vrijeme organizirao bijeli vlak za Zagreb, išli smo na noge Croatia, svi smo vjerovali da možemo, nakon 9 pobjeda zaredom u Rijeku je stigla najveća euforija u povijesti koju moj mozak pamti. Bio je to otpor sistemu i jednostavno se cijeli Kvarner digao na noge, a počeli smo dobivati simpatije po cijeloj Hrvatskoj.
U Zagrebu  nas cca 1500, atmosfera na kolodvoru kakva se ne pamti, neki čudan optimizam, takva ludnica više neće biti nikada.
U  svemu ovome postoji problem, pukli smo 3-0.
Vratili smo im nakon mjesec dana, početkom travnja 0-1 Balaban i nakon toga dočekali Dragovoljac pred 15 000 ljudi, ostalo je povijest.  Kada vidim da se sada dičimo jer smo prvi put napunili rujevicu, moram priznati da mi se javlja miljardu upitnika iznad glave. 
Da ta nenormalna sličnost 99. i ove bude još čudnija, i onda i sada borba za prvaka vodila se između 3. kluba: mi, Hajduk i Dinamo. I to su jedine dvije sezone u našoj povijesti kada se to dogodilo. Ja se stvarno nadam da će se ljudi na Kvarneru probuditi i da će se prodat zadnja karta kapaciteta koji nam daju. Navijači, odgodite svaku jebenu obavezu, ako ste mladi, budite dio najsvjetlije povijesti našeg kluba, ako ste stariji, s nostalgijom se vratite na bijeli vlak. Svi u Zagreb, ali svi! Zovite susjeda, starog prijatelja iz djetinjstva, staru ekipu koja je manje aktivna, rođaka ili gastabajtera koji je daleko od naše Rijeke, objasnite mu da nam je svima obaveza u nedjelju biti uz našu Rijeku, a ovi luđaci na terenu napraviti će svoje. I ako ne naprave, uspomena na 99tu daje nadu da se povijest ponavlja, naravno s sretnim krajem bez Krečaka i ondašnjih izdajnika u našim redovima.

I
Evo ja svečano kažem da neću u ZG.
Nisqm siguran da li 7 ili 8 sam utkwmica bio na Maksimiru, sve porazi.
Neće me visjeti ovaj put ;)

Mala digresija. I mene podsjeća na 99tu, ali da nije bilo Play off- a i djeljenja bodova bio bi to dvoboj.
Još jedan detalj.
Ona utakmica, 3:3, kad nam je zabio Biliskov u 94-oj.
Tada bi išli na + 8 , teško da bi nas stiglo.
Uglavnom. To mi je joa uvijek najbolja utkmica
koju sam gledao uživo na Kantridi ili Rujevici.

Quote from: Vado Magnar on 18.02.2024, 14:35

Može se shvatiti dvojako, ali kaže, citiram 'misliš da će trajati toliko dugo.. ajde vidjeti ćemo'

Mislim bmk što ona misli pa i ostatak bipolarne države, ali nadam se da ćemo izdržati, ne možemo sve dobiti ali moramo se dizati brzo nakon svakog udarca.. za sada sve klapa, idemo na maksimir, imamo VAR ali znamo da će oni imati domaćinsko suđenje i sve dvojbene faulove u korist, ne treba se tu čuditi, ostati smireni i koncentrirani.

ajmo se sačuvati brzih kartona i tražiti svoju šansu.. ovaj dinamo nije nepremostiv ako budemo ovakvi!