SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: ispod stijena on 18.02.2024, 21:44Evo ja svečano kažem da neću u ZG.
Nisqm siguran da li 7 ili 8 sam utkwmica bio na Maksimiru, sve porazi.
Neće me visjeti ovaj put ;)

Zaboravio sam napisati: Zaboravite glupe izlike, još gluplje teorije zavjere, malicioznost itd. Ako baš vjeruješ u te gluposti, obuci ženine tange i kreni na maksimir, zadnjih 7-8 puta ih sigurno nisi nosio.  :P  Ljudi, pokrenimo se, neka ovo bude najmasovnije gostovanje Riječana još od onog maksimira 2017

M
Quote from: ispod stijena on 18.02.2024, 21:44Evo ja svečano kažem da neću u ZG.

Mala digresija. I mene podsjeća na 99tu, ali da nije bilo Play off- a i djeljenja bodova bio bi to dvoboj.
Još jedan detalj.
Ona utakmica, 3:3, kad nam je zabio Biliskov u 94-oj.
Tada bi išli na + 8 , teško da bi nas stiglo.
Uglavnom. To mi je joa uvijek najbolja utkmica
koju sam gledao uživo na Kantridi ili Rujevici.

Svi golovi pali u drugom poluvremenu. Mislio sam da ću dobit infarkt.
A taj poraz u zg, strpali nas na tribinu ko sardine, famozna utakmica gdje se Biscan za jaja uhvatio.
Puno ljepše gostovanje je bilo predzadnje kolo, Džoni je branio velemajstorski a kad su se ispuhali ogolili smo ih. Lijepo je to bilo gledat uživo. I nezaboravno kamenovanje jedinog busa koji je iz neznam kojeg razloga (jedini od mislim desetak ) išao preko sjevera.

Ajmo, dizi sve, ocekujem barem 200 ljudi iz Zagreba na jugu i jos par tisuca ludjaka. I dajte malo energije, 2017 sam unio 2 baklje, ove godine jebena Kohorta pali ko luda a vece grupe da ne spominjem.
Ultra Rijeko, probudi se!!!!!
Na rubu sam povratka na rodnu grudu, ako neko ima kakvu ponudu za posao, inbox. Rado cu prilozit i svoj osebujni CV.
Hocu slavit titulu u svom gradu, sa svojim ljudima! :vijesti:
:vijesti:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: R13KA on 18.02.2024, 22:02

Zaboravio sam napisati: Zaboravite glupe izlike, još gluplje teorije zavjere, malicioznost itd. Ako baš vjeruješ u te gluposti, obuci ženine tange i kreni na maksimir, zadnjih 7-8 puta ih sigurno nisi nosio.  :P  Ljudi, pokrenimo se, neka ovo bude najmasovnije gostovanje Riječana još od onog maksimira 2017
A ona utakmica nije uopće bila bitna,naši došli polutrijezni na utakmicu a mi smo jedva čekali kraj da dignemo kantu iako smo je već proslavili u ludnici Rijeke poslije Cibalije.Ali takve kolone naših na autoputu su neviđene,ma nisi imao di stati i popiti piće srećom imali smo ga sa sobom. Otprilike navodi se da nas je bilo i preko šest tisuća,ponovilo se.
Volim grad koji teče

S
Quote from: moreplovac on 18.02.2024, 22:12

Mala digresija. I mene podsjeća na 99tu, ali da nije bilo Play off- a i djeljenja bodova bio bi to dvoboj.
Još jedan detalj.
Ona utakmica, 3:3, kad nam je zabio Biliskov u 94-oj.
Tada bi išli na + 8 , teško da bi nas stiglo.
Uglavnom. To mi je joa uvijek najbolja utkmica
koju sam gledao uživo na Kantridi ili Rujevici.

Svi golovi pali u drugom poluvremenu. Mislio sam da ću dobit infarkt.
A taj poraz u zg, strpali nas na tribinu ko sardine, famozna utakmica gdje se Biscan za jaja uhvatio.
Puno ljepše gostovanje je bilo predzadnje kolo, Džoni je branio velemajstorski a kad su se ispuhali ogolili smo ih. Lijepo je to bilo gledat uživo. I nezaboravno kamenovanje jedinog busa koji je iz neznam kojeg razloga (jedini od mislim desetak ) išao preko sjevera.

Razlog je krajnje jednostavan... s vlaka nas utrpali u autobuse, lokalni gedžo od šoleta je napravio subverziju ili diverziju, provozao nas sjevernom stranom i predstavio Torcidi...

M
Lik se dere : äjde izadji van", a Smajla vice njemu:"Dodji ti unutra".
I samo taj jedan zadnji,gdje sam imao srecu ili nesrecu biti.

Quote from: goginho on 18.02.2024, 21:50Može se shvatiti dvojako, ali kaže, citiram 'misliš da će trajati toliko dugo.. ajde vidjeti ćemo'
Pa bem mu miša  ;)  ;)  može se shvatiti dvojako i tu sva priča staje bez ali.... Ti si čuo tako, on je čuo ovako, ja onako .. to mi ga dođe kao ona hebena ruka Gode na Poljudu, nitko je ne vidi 100%, ali svako ima pravo na mišljenje o tome je li bila ili nije, a jedino ispravno bi bilo da se nije sudilo ništa jer se ništa 100% vidjelo nije.
I sada bi ja, on, bilo tko trebao zato što je "ali kaže, citiram...." promijeniti mišljenje o istoj rečenici i izjavi koju sam i sam čuo i na bazi koje sam i sam donio zaključak što se mom uhu očito svidjelo čuti, jer nemamo kod javnog bilježnika ovjerenu izjavu što je osoba koja je to izjavila pod tim i mislila.
I mene boli tintilinić što tko misli hoće li Rijeka biti prvak ili ne, ali nemojte me ljudi pilat da moram(o) svi u jedan te isti rog puhat i u svemu tražiti samo crnjaka i kako nas svi omalovažavaju, ne vole i blate. Mi capisci?  8)

QuoteMislim bmk što ona misli ...
Tu se slažemo .... :) :) :) :) Nego se slažemo mi da ćemo odigrat s dignutim ili spuštenim gaćama na Maksimiru? Ja glasam za dignute pa kako god bude, još nije vrijeme za završni sprint u maratonskoj utrci, ali da bi se bilo dobro malo odvojiti, bi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: Starless on 18.02.2024, 23:26

A ona utakmica nije uopće bila bitna,n
Sve si napisao. Kakvi smo, vidit ćemo sada. Ako nas ne bude bar 3000, a to je pola manje od one nebitne, onda smu u kurcu. Diži sve

A dobro, 3000 će nas teško biti, moja procjena je negdje do 2000 i to bi bila super brojka.

I
2.000 ljudi bi moglo bit, da.

Ali to je plafon, više od toga teško.

Opet, i da bude 2.000 odlična brojka.

R
To se sigurno nece desiti , 6000 
Ako bude 1000 ja presretan ...ljude je strah po meni a i ne zele prolaziti pizdarije... mislim na familije ...da ne mozes do grada , pojest pizza negdje itd..ne moras biti u obilježjima kluba ali da ti oduzmu tu slobodu kretanja to mi je najveci minus kod gostovanja. Kuzim zaustavi ultrase ali pusti normalne ljude da uzivaju u danu .... ono kada maltretiraju djecu itd meni se smuci
A opet to nam je zadnje jace gostivanje uz Osijek koji je predaleko..bas me interesira
Nego koloko vlak moze primiti ljudi

Quote from: Starless on 18.02.2024, 23:26

A ona utakmica nije uopće bila bitna,naši došli polutrijezni na utakmicu a mi smo jedva čekali kraj da dignemo kantu iako smo je već proslavili u ludnici Rijeke poslije Cibalije.Ali takve

kolone naših na autoputu su neviđene,ma nisi imao di stati i popiti piće srećom imali smo ga sa sobom. Otprilike navodi se da nas je bilo i preko šest tisuća,ponovilo se.

Se zna kad idu karte u prodaju?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Ako se na Stuttgartu, Milanu i takvima skupi 3000+, može valjda i 100 km udaljenom Zagrebu, u najvažnijoj utakmici sezone. Na nama svima je odgovornost da napravimo priču i marketing. Njih 1000 je uvijek na 50-50 ići ili ne, takve treba potaknut. Sve ispod 3000 za mene je loše

Z
Nakon prezentacije naših igrača sa klupe, ne znam što kažu znalci koji vole sastavljati liste igrača koje treba protjerati 😂

B
Quote from: ZZZZ7777 on 19.02.2024, 10:27Nakon prezentacije naših igrača sa klupe, ne znam što kažu znalci koji vole sastavljati liste igrača koje treba protjerati 😂

Da, doslo je do toga da vise brine Grgićevo nego Mitrovo produzenje ugovora  ;D