HNS, repkice, nacionalni nivo...

Started by D2, 15.02.2024, 09:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 15.02.2024, 11:43Možda dobije 3 utakmice kazne kao onomad Franko :nisamja:
Ma smanjit će mu jer je vjerojatno iz dobre familije, pardon kluba.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

15.02.2024, 11:57 #16 Last Edit: 15.02.2024, 11:59 by Zaf
Jarni je morao otići nakon tog debilizma. Apsolutno. BTJ, pa radiš u HNSu. Kakav plivadon u glavi.

Pa nije on analfabeta. On mora paziti sto će i kako reci u javnosti.

Petkovića bi isto HNS trebao opaliti po prstima.

Ali dvoličnost tih novinarskih jazavaca... sjetite se šta su radili Bebeku za mijaukanje. Kao javna osoba i slično. Najniži talog, kako se mijenjaju percepcije kako plemenu pase. Smeća

Mislim da je ovdje sve lijepo rečeno, iako i dalje sumnjam da bi se isto desilo da se radi o Rijeci ili Osijeku.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/presudio-mu-je-petkovic-zasto-je-jarni-klaun-kada-navija-za-betis-a-simic-nije-kada-navija-za-milan-15428340

Presudio mu je Petković: Zašto je Jarni klaun kada navija za Betis, a Šimić nije kada navija za Milan?
Jarni će u Splitu dok je živ imati tretman 'heroja, a ne zločinca'. Baš kao i u Sevilli
PIŠE: Robert ŠolaOBJAVLJENO: 15. veljača 2024. 12:03

Postoje stvari koje ne smiješ reći javno. I to je realno jedini krimen Roberta Jarnija. Kao izbornik U-17 reprezentacije ne može (javno) navijati protiv hrvatskog kluba u europskoj utakmici. Da Jarni nije izbornik, nitko se ni ne bi bavio njegovim izjavama.

Ako ćemo objektivno, ni HNS se ne bi bavio Jarnijevom izjavom da mu Bruno Petković u srijedu navečer nije poručio da je običan "klaun". Jarnija je defacto smijenio Petković, a ne HNS. Ni Petković doduše ne bi smio javno vrijeđati izbornika U17 reprezentacije, ali jasno je da zbog toga neće imati nikakvih posljedica. Jedna "žrtva" u ovoj priči i više je nego dovoljna.

Jarni je za Betis odigrao 98 utakmica, više je u karijeri odigrao samo za Hajduk (127). Za Dinamo nije igrao nikada, Dinamo ga nije prepoznao kao talentiranog klinca iz Čakovca. Nije li onda normalno da Jarni navija za Betis u kojem je igrao godinama, u srazu s Dinamom za koji nije igrao nikada i koji je povijesno najveći suparnik Hajduka u kojem je stasao i stekao nogometno ime?

Prije nešto više od godine dana Dinamo je u Ligi prvaka igrao protiv Milana. Izvući ćemo samo jednu izjavu Darija Šimića, legendarnog igrača poniklog u Maksimiru: Dinamo je iskusna i opasna momčad, a ja ću navijati za Milan.

Šimiću ne da nitko nije zamjerio što će u europskoj utakmici biti kontra Dinama, nego je nekoliko mjeseci kasnije postao član Uprave kluba. S tim da je Dario Šimić rođen u Zagrebu, ponikao je u Dinamu, u kojem je stekao i nogometno ime. Za razliku od Jarnija koji nikada nije igrao za Dinamo. I Jarni je "klaun", a Šimić nije?

Nećemo braniti Jarnija jer ima previše godina i morao je već odavno naučiti da kao izbornik U17 selekcije Hrvatske ne može ni u kakvoj situaciji navijati kontra hrvatskog kluba. Je li zaslužio i izvanredni otkaz? Voljeli bismo o da se o toj temi raspravljalo prije nego što je Petković rekao ono što je rekao. Nismo sigurni da bio dobio otkaz.

Jarni će valjda nešto naučiti iz svega što se dogodilo, a već sada se može tješiti činjenicom da je u Dalmaciji ponovno stekao status kakav nije imao još iz dana kada je zabijao za Hajduk. Trener koji se "usudio" reći da navija protiv Dinama i zbog toga je dobio izvanredni otkaz. U Splitu će dok je živ imati tretman "heroja, a ne zločinca". Baš kao i u Sevilli, među navijačima Betisa...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
15.02.2024, 12:26 #18 Last Edit: 15.02.2024, 12:38 by ZZZZ7777
 E sad može navijati za koga hoće...🤡

T
Kao navijača Rijeke, guštam u samoinicijativnom bavljenju pizdarijama kluba koji je donedavno bio prvi favorit za naslov.

Od ovoga čak i Hajdukovci profitiraju, ovi se bave totalno benignim i banalnim stvrima. Vrlo lako je zagrebačka gospoda došla do seljačke zadruge pod palicom naše najbolje prodaje u povijesti. Koliko Jakir nema kontrolu nad svlačionicom, dokazuje i ovo - igrač stoji do tebe i ti mu dopuštaš da blebece ovakve pizdarije. Da je Dalić pored njega stajao, ovo nebi izveo nego bi izignorirao - jer je Dalić autoritet a ovaj foler nije. Svlačionica mu je rasulo, i nadam se da će izvuć dobar rezultat danas, da u uzvratu bude lom jer onda odmah u nedjelju dolaze riječki tatari, sa nikad većim šansama za tulum u Maksimiru. Ovakvi favoriti nismo bili ni u doba Keka.

Zapravo za koji kurac uopće komentiramo ove ekipe koje su lošije od nas. Glupa tema.
Dajte Loksu da se igramo! To je naše finale LP

Ma nama je ovo super, samo neka bude tenzija na relaciji tovari - Dinamo- Hns!

Jup. Dobrodošla aferica koja svjetla pozornice prebacuje na neke tamo čudne likove.

Mene je iskreno iznenadlila Petkovićeva izjava jer je izuzetno oštra. Rijetko kada aktivan igrač kaže tako što, a da se ne radi o nekom čudnovatom tipu ala Ibrahimović. Dobro veli toñito - to pokazuje i tko je gazda u Dinamovoj svlačionici. Samo nek se i južnjaci toga sjete pa da počnu po svojim medijima na taj način dalje potkopavat Jakirovićev "autoritet" i slogu u dinamovoj svlačionici. Nama su to dobre vijesti!  ;D

Izjaviti za nekoga da je klaun zaslužuje kaznu. A to za koga će tko navijat uopće nije bitno, iako je normalno i logično da ćeš navijat za klub za koji si igrao.
U svemu tome, jedino nelogično je da zbog svoje izjave ispašta Jarni, a Petković zbog 100 puta gore ne. Ali nije da nismo navikli.
Forza Betis!

Vrlo jednostavno - dva dibidusa su rekli svaki svoju pizdariju, ali jedan je na platnom spisku HNS-a pa to vuce vece posljedice. Otkaz vs packa/globa/suspenzija.

Kad se krimosi medjusobno ubijaju, narod profitira.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Vado Magnar on 15.02.2024, 11:04Za klauna ste sve rekli. No, Petković je izjavio jednu jaču tvrdnju s kojom se nikako ne slažem: da svaki hrvat mora navijati za hrvatski klub kada igra u europi.
E sad... kao fiumana me boli džon. Ali u suštini bilo tko ima pravo navijati za koga hoće. Ako ću navijati za Betis peotiv Dinama to je moje pravo, a Petković nek se nosi sa svojim kora i treba u... da ne kažem gdje. Zna se.

Ma Petković je isto klaun. Ne vidim zašto bi trebao navijati za bilo kojeg od blizanaca u Europi. Za Varaždin, Belupo ili takve manje klubove će mi možda biti drago ako skupo prodaju kožu u europi.
Za klubove koji su nam rivali i direktni konkurenti nemam namjeru navijati, čak ni u zdravijem, manje koruptiranom okruženju od našeg. Najdalje što bi došao je da me boli tintilinić kako su igrali. Ali daleko veća šansa je da ću sa smiješkom proslaviti svaki njihov europski "uspjeh".
I zaboli me za nacionalni koeficijent. Ionako naš boravak u europi prvenstveno ovisi o našim rezultatima i našem klupskom koeficijentu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/davor-suker-kao-predsjednik-hns-a-ljubio-je-dres-seville-uoci-utakmice-s-rijekom-na-kantridi---828683.html

Protiv Rijeke je dozvoljeno navijat, GNK je druga priča. Kao što su predsjednik HNSa i U17 izbornik druga priča  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: vMario87 on 15.02.2024, 14:56https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/davor-suker-kao-predsjednik-hns-a-ljubio-je-dres-seville-uoci-utakmice-s-rijekom-na-kantridi---828683.html

Protiv Rijeke je dozvoljeno navijat, GNK je druga priča. Kao što su predsjednik HNSa i U17 izbornik druga priča  ;D

Bas mi je drago da si ovo izvukao,ja potpuno zaboravio.
Toliko smo se navikli na sikaniranje ove bagre da takve stvari ne dozivljavamo.

Z
Ovo je rat režimlija...betis je tu sporedan...pripremite kokice i uživajte...

Uh! I ja sam u potpunosti zaboravio na našeg vrlog i mudrog predsjednika saveza. Genijalca Davora.
Kakav je to hram nedosljednosti taj HNS. Baš čudo.  :neretljak:

J
Ovdje uopće nije bitno tko je što rekao. Druga perspektiva je važnija. Tovari su uvjereni (tako ih drilaju već godinama) da su kontra mraku, kontra sili. Interesantno je kako se dignu na zadnje samo kada to njima paše. Nije bilo nikih problema sa šimunićem, nikih problema sa lizanjem jakše i kustića, jakše i plenkovića, novih travnjaka, poziva u repkicu i da ne nabrajam sve. Sad je za njih priča kristalno jasna, s jedne strane hajdukovac, s druge purger i HNS. Nema apsolutno nikakvih prepreka da se jasno i glasno zauzmu strane, argumenti su nebitni. Ipak je riječ o HNS-u, njima je dosljednost i poštenje misaona imenica i u svakoj njihovoj akciji ima elemenata za srat.
Nije slučajno da od 100 ljudi u trenutnoj prepirci, 40 ih je za petkovica, 40 za jarnija, a 20 boli kurac i ne vide ništa bitno nerviranja. Jasno je za koga navija kojih 40, a jasno je i što o svemu misli naših 20 ;D

Volio bi vidjet internet da Dalić izjavi da navija za PAOK protiv hadjuka. IP adrese južno od Karlobaga bi se zapalile tražeći zadovoljštinu, a ne sumnjam da bi HNS stao iza dalalame. Tako da u moru licemjerja i gadosti najbolje je navijat za Rijeku i jest kokice dok se dvoglava aždaja ne iscrpi.