HNS, repkice, nacionalni nivo...

Started by D2, 15.02.2024, 09:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ne znam, al ja ne navijam ni za tudmana, ni canjugu, ni uvijek vjerni niti bilo sto drugo, vec iskljucivo za Hrvatsku koja je iznad svega toga navedenog :bo:

R
Što se gurate di niste pozvani? Ima tu ko je pravovjeran za navijanje. Pa di se to mogu kupit karte i da želiš otić? Koliko čitam online kupnja im blokira 30 sekundi od početka prodaje jer su eto sve već prodali......

https://cfe-mihrvati.hr/

Quote from: encosell99 on 03.06.2026, 07:35U nas sve po starom

https://ping.gong.hr/sasa-paparella-za-ping-navijacke-udruge-izmedu-sporta-i-mafije-3-mi-hrvati-nova-udruga-sa-starim-sponzorima/
Članak kao da je pisan s namjerom da ga se ne pročita do kraja. Pogubio sam se koja je koja udruga i tko je tko prije polovice teksta.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

D
03.06.2026, 08:27 #81 Last Edit: 03.06.2026, 08:28 by deo123
Quote from: Deba on 03.06.2026, 02:59Ne znam, al ja ne navijam ni za tudmana, ni canjugu, ni uvijek vjerni niti bilo sto drugo, vec iskljucivo za Hrvatsku koja je iznad svega toga navedenog :bo:
Meni osobno su je zgadili. Od pretjeranog Gospiranja, pa preko Mamic reprezentacije i prodaje Dinamovih igrača, do nesićam se kapetana pa do Uvijek vjernih i pogodovanja odabranim skupinama navijača odnosno dijaspori prije lokalnog stanovništva. Nakon Ćire je to postala njihova repka a sve manje naša..ona generacija je imala pravi onaj nacionalni naboj, mozda i par godina u 2000tim dalje je to otišlo u krivom smjeru.

E
Quote from: D2 on 03.06.2026, 08:14

https://ping.gong.hr/sasa-paparella-za-ping-navijacke-udruge-izmedu-sporta-i-mafije-3-mi-hrvati-nova-udruga-sa-starim-sponzorima/
Članak kao da je pisan s namjerom da ga se ne pročita do kraja. Pogubio sam se koja je koja udruga i tko je tko prije polovice teksta.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Probaj još jednu kavu popiti pa pokušaj ponovo  ;)
Ma i naslov dovoljno govori

A propos kaveza, iako sam apsolutni zagovornik, činjenica je da nam je zadnjih godina priskrbio nenormalno puno negativnog publiciteta.

Mislim da je lagano vrijeme da ga se preradi (broj jedan, da se maknu rešetke i stavi pleksiglas)

Sad kad su pojačali konstrukciju kavez izgleda još brutalnije.

A na Belgiju no comment, oni bi svojim ex kolonijama trebali plaćati reparacije narednih 500 godina i još ne bi bilo dovoljno.

One čokoladice koje simboliziraju odrezane šake se navodno još mogu kupiti.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Odvratno za čitat,sve te navijačke skupine su odavno prešle svrhu svog postojanja i postale kriminalne udruge.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

F
Hrvatska reprezentacija mi ne može izazvati ni 0,01 % emocija, od emocija koje mi izazove Rijeka.
Prije svega Riječanin, a onda Hrvat 🤷🙂

:svakacast:

QuotePopis svih udruga navijača hrvatske reprezentacije

(naziv naveden u Registru udruga / datum osnutka / sjedište / predsjednik)

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" / 30.10. 2008. / Kruno Grlević, pa Ilija Perković (ugašena 2021.)
    Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Sinovi oluje' / Knin / Ivan Jelavić / 11.4.2016.
    Budi ponosan / 11.09.2017. / Zagreb / Ana Lovasić,
    Udruga uvijek vjerni / Zagreb / 9.2.2018. / Mijo Šokčević (zadnja skupština 2019.)
    Budi ponosan Fan Club / Vukovar / 1.12.2019. / Slavko Husnjak
    Hrvatsko navijačko veleposlanstvo – Croatian fans embassy – Mi Hrvati / zadnja skupština 13.7.2020. / Zagreb / Stipe Drmić i Željko Bulić
    Udruga navijača Iznad svih / Karlovac / 1.4.2020. / Tomislav Tomas
    Klub navijača Sinovi / 10.04.2021. / Zagreb / Ivan Klanac
#navodninavijač

G
Bez obzira na osjećaje treba cijeniti svaku reprezentaciju koja ima igrače Rijeke, a 0 od dinama ili hajduka, a i uvijek je impresivno uživo vidjeti zvijezde La Lige, Premiershipa, Serie A ili Marca Pašalića kada se zabije u sredinu sa krila.

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 02.06.2026, 23:43
Quote from: Dios on 02.06.2026, 22:28
Quote from: Deba on 02.06.2026, 21:39Na osnovu cega ovdje nastaje animozitet tolikih razmjera prema repki??
Prođi do dokera prije utakmice repkice na ruji i zgadit ce ti se zivot i 500m oko stadiona, hrpa ljaksea
Bio u Rijeci na latviji 2011 i zadnjoj protiv farskih otoka i nikad vise, gostovanja van RH opcionalno

Zašto se kod nas u državi mrzi nekoga/nešto radi nekoga/nečega šta nema veze veze sa nekim/nečim?
To što su se incidenti dešavali na skoro svakoj utakmici prije ove podjele karata po zadrugama isto nije bilo dobro.
Sad kad imaš skupinu ljudi (ovaca) koji prate reprezentaciju opet nije dobro.
Nikad neće bit dobro, ali ne treba hejtati te dečke koji brane boje naše države radi ovaca na tribinama i naslađivat se porazima.
Ako nekog reprezentacija ne zanima neka je ne komentira. Za komplekse ovakve vrste postoji savršeno mjesto....facebook...

Amigo...

Znam da nije išlo meni, ali ja ne hejtam dečke koji brane boje naše države, a još manje hejtam državu. Dapače... jako je volim i cijenim, ali bih je uredio bitno drukčije od krkana. Nažalost, ispada da se krkane puno više pita od mene i takvih kao ja.

Hejtam odnos prema Rijeci kakvog sam opisao prije. Ako to nije trigger koji me odvukao od tvorevine zvana repka, ne znam što bi bio bolji trenutak.

I taj odnos snaga i red na tribinama... dođe Torcida ovdje, ističe krpe na kojima piše "platija" i svi smo k'o jedan. Ajmo malo vidjeti nekoga iz Rijeke da na Polljudu našim dečkima iz repke razvlači "krepat ma ne molat", pa ćemo razgovarati nakon toga.

Svatko ima svoj izbor, ali ova prozivanja o navijačima i nenavijačima su smiješna..

Mi koji želimo dobro repstac'ji smo isto navijači Rijeke.

Ne navijamo za HNS nego za Hrvatsku, a taj prokleti HNS bi bio jednako nekorektan prema nama i da Hrvatska bude konstantno zadnja i da bude prvak svijeta svaki put.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍