HNS, repkice, nacionalni nivo...

Started by D2, 15.02.2024, 09:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gledam malo u21 repkicu protiv Katra i mali Šušak iz Lokse je sve prisutan. A sad vidim da mu ističe ugovor... 
DRS navali :neretljak:

T
Quote from: JozoMafijozo on 03.06.2026, 17:25Ne pričajte gluposti ko je htio ić na belgiju mogao je,kupovina je bila online i bilo je vremena za kupiti.
Druga je stvar šta su riječani poznati po tome da se odluče ić na utakmicu 5do12 pa se onda kuka kako nema karata

Ajde budi malo realan, do karta za repku se dolazi jako tesko bez veze, a mnogi koji i hoce karte a nemaju vezu ne stignu na vrijeme uzeti zbog obaveza s obzirom da hns ne najavljuje niti dan a kamoli sate kad ce karte izaci u online prodaju

03.06.2026, 18:49 #107 Last Edit: 03.06.2026, 19:34 by Silvio Dante
Zna se što je prvo. I zna se što su prioriteti.
Svatko se navuče, svatko prvo počne navijati za klub. I ništa poslije intenzitetom ne može doći ni blizu toga. Od tog trenutka do kraja života, nema promjene dresa, nema druge i naknadne ljubavi. Navučeni na bijelo, znate za tu? Jesmo li zaista? Za klub se navija. Samo i jedino za klub.

Reći ću i ovo. Svatko kome su intenziteti doživljaja, emocije, strasti, žrtve i ljubavi između kluba i nekog drugog tima "tu negdje", stranog kluba npr., jer znam neke koji savršeno bistrog stanja uma tvrde da su pored Rijeke navijači i šta ja znam Milana, Intera, Uniteda i Arsenala, ili reprezentacije, za mene je u startu dubiozan u pogledu relevantnosti kao navijača Rijeke. To je moje mišljenje, i zadržat ću si pravo na njega.

Klub si zavolio prvo. Valjda? Ne znam. Možda ima i drugih, misterioznijih oblika identifikacije sa sebi bitnim temama i motivima. Taj klub svakog dana pratiš, dišeš jbt, tu si, to je tvoj grad. Svako jutro se budiš, svaku večer ideš leći s njim. Kako ti se pobogu išta pored toga i približiti može?
Može ti biti draga, kao što je i većini ljudi po logici stvari drago i blisko sve što je hrvatsko. Manje više. Simpatizer si, krv ti proključa malo za velikih natjecanja što je potpuno prirodno. Hrvat si. Ali navijač? Jednako kao što si navijač Rijeke? Ne znam, meni su to potpuno odvojene teme, stvarnosti i intenziteti.

Nisam rođen, ali ću umrijet kao navijač Rijeke. Samo i jedino Rijeke. Točka. A stotine drugih stvari, simbola i motiva su mi manje ili više drage, ovisno o trenutku.

Btw, ne znam je li registrirano? Jučer se iz sveg grla Rujevicom orilo u drugom poluvremenu i ovo: "evo zore, evo dana, evo jure i bobana. Jure zove, boban viče, za dom spremni poglavniče." Na dobro već poznatu melodiju iz splitske radionice. Imaju jednu znate na istu melodiju i s riječkim kvartovima i nekim nacionalnim opredijeljenostima unutra.
I s takvima stati? S takvima tu nešto gledati i žestiti se. Ne, sebi bih u lice pljunuo. Radije sam samcat na svijetu ostat.

Quote from: SamoMesarskiNogomet on 03.06.2026, 17:47Gledam malo u21 repkicu protiv Katra i mali Šušak iz Lokse je sve prisutan. A sad vidim da mu ističe ugovor... 
DRS navali :neretljak:

DRS prati gruzijska krila nemoze sve

I
03.06.2026, 19:11 #109 Last Edit: 03.06.2026, 19:24 by Igor
Quote from: Snjesko on 02.06.2026, 21:04Ma ni da mi daju kartu ne bih isao. S dobrom vecinom tih ljudi koji idu na utakmice reprezentacije imam zajednicko jedino putovnicu, a i to je upitno.
Baš, isao sam prije koju godinu gledati u21 protiv gruzije. Jbt, oko mene sve neke cudne face i naglasci, ljudi sa bonovima za pivo ??
Uvijek navijam za repku, al gornji komemtari o publici na utakmicama uglavnom stoje

Jako lijepa gesta Kramarića s novom objavom na Instagramu..

I onda da budemo ravnodušni vezano za repstacju  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Meni je jučer najveći gušt bio kada je kamera snimala na polovici prema sjeveru, a iza stalno veliki grb Rijeke na zidu...Onda je par puta nešto zumirala,  a vidi se iznad veliko Krepat ma ne molat...Srce ko Učka...

P.S.Šta se tiče tog grba, baš je fora detalj, sto puta bolje nego onaj prazan zid...Samo jedan detalj me bode u oči, da je barem grb dignut do vrha zida još malo, onda bi se svaki put vidio cijeli u prijenosu, ovako se vidi grba cca dvije trećine..Ali dobro, sve u svemu jučer sam guštao svaki put kad je lopta bila na polovici prema sjeveru...

Eto šta ti je život, svađaš se sa novinarima stalno dok si trener i na kraju sam završiš kao pundit za SP na dalekovidnici, Sopa genijalac😂

R
Sopić je dobar za medije jer će reć ono što mu je na vrh jezika. Kao Jeličić.

Hrvatska - Rumunjska Željko Mavrović to se sjećamo...
Ri Or Die

D
bio sam na repki nakon valjda 20 godina i moram priznati da je to bilo neko vrlo čudno iskustvo. Što se tiče nabave karata nisam htio nikoga zvati i žicati i stalno mi se vrtila ta ideja koji je model dolaska do karata ?
Kad se otvorila prodaja bio sam baš pri kompu i ajmo reći nekih sat ili dva od otvaranja prodaje bilo je moguće kupiti po 1 kartu nisma mogao kupiti nikad 2. Zapad i istok su bili dostupni valjda par minuta imam osjećaj da nije bilo ni 50 karata za te dvije tribine. Sjever se vrtio možda sat vremena i onda je sve stalo. Povremeno sam od tada do samog dana utakmice se znao logirati da vidim malo baš da li su se pojavile karte, niti u jednom trenutku karte nisu bile onliine dostupne.  Znači prema službenim podacima je bilo 7700. Mislim jbt kako je ovih 7000 došlo do karata??
Gledam ljude oko sebe ako je možda svaki 10 auto bio sa Ri tablicom ali čisto sumnjam iz RI. Tribine što reći ajde ljudi sa djecom to mi je pozitivno a ostalo teški krkanluk pretpostavljam ekipa koja ide na na thompsonove koncerete, nisam u tom djiru pa mi je to baš bilo degutantno. Iritantan neki kao voditelj zabavaljač koji bi kao trebao bit duhovit sa nekim svojim glupim upadicama pa nisam došao na stand up nastup.
Razmisljam bas jbt sta se dogodilo sa tom repkom u zadnjih 20 godina da smo dosli do nekog komercijaliziranog krknaluka, mislim znao sam da je to sve loše ali baš da je ovako...

06.06.2026, 15:33 #116 Last Edit: 06.06.2026, 15:40 by ri5gile
vidim da sam zakuhao, nije mi bila namjera, izrazito izbjegavam bilo kakve konflikte i zato općenito ne sudjelujem u nikakvim forumskim raspravama, malo prduckam, lijepim sličice i tako pa se ispričavam se ako sam nekog osobno uvrijedio
stavove zato ne mijenjam, ima odlična slika koju je Fornax zaljepio na "Oštariji" pa ako ne znaš šta je bilo....
za pokoru sam išao iskautirat prvog protivnika repreprezentacije na WCu, uvjerava me čovjek ovdje da sutra, ili je to danas, malo sam se pogubio, igraju protiv Srbije pripremnu za nas, ja govorim protiv Bosne jbt, gleda me kao tele
pozdrav iz Ciudad de Paname  ;D

ps
da ipak nije sve crno, crnu kuiš :-) ,  na reprezentaciji u Rijeci, ima tu i kvalitete  :neretljak:

Quote from: ri5gile on 06.06.2026, 15:33ima odlična slika koju je Fornax zaljepio na "Oštariji" pa ako ne znaš šta je bilo....
?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

07.06.2026, 03:37 #118 Last Edit: 07.06.2026, 03:50 by ri5gile
slika doktora iz Velikog Trgovišća s famoznim percipiranjem Božjeg postojanja i tumačenje Božje preferencije na uštrb našega kraja  :vijesti:

F
Jako me zanima tko vodi navijanje danas u Varaždinu.
Kakav je danas repertoar samo : Mi smo garda Hrvatska (!?!), Bili cvitak, Viva Croatia (himna HDZ-a !).....i sad pri kraju neko urlikanje: "....na ljutuuuuu ranuuuu".
Stvarno nam je navijanje ko pred 30 godina....ničeg malo novoga, modernijega ili tako nešto.
Jako, jako loše....