SHNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 25.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 20.02.2024, 11:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Vlada ocaj veceras, no ja nisam toliko deprimiran bez obzira na nacin poraza -ok gledao sam doma bez previse pive pa je i glava hladnija, al npr nakon onih 2-4 od belupa vratio sam se placuci jer osjecaj je bio da smo de facto ispali iz trke tad...
Sada 0-1 u maksimiru, uz losu ali ne i groznu utakmicu s nase strane definitvno nije takva samarcina od koje se nemozemo oporaviti. I nakon koje smo i dalje prvi.
Nego uhvatili smo seriju nakon zime kakvoj se nismo nadali, od underdoga smo preko noci postali favoriti, krenula euforija...sad bolje nek je opet dinamo favorit, imaju tezak 3i mjesec i nesto ce nadam se prosuti..., tako da sada rasprodat Rujevicu, dve zaredom doma...
Svi bi potpisali na zimskoj stanci da imamo ovakvu situaciju nakon ovog kola

Brižni Ademi, dobričina koja to nije zaslužio. Drž se Arijan, Rijeka je uz tebe.  :nisamja:

On je simbol šuge, tog zla imena Croatija.
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 25.02.2024, 20:57Brižni Ademi, dobričina koja to nije zaslužio. Drž se Arijan, Rijeka je uz tebe.  :nisamja:

Tko je zasluzio da mu se pred DIJETETOM i zenom gadja stolicom sa nazivima da mu jebemo majku siptarsku? Cestitke jer vidim da si jedan od njih, iz grada kulture nema sta.

Quote from: Rpg on 25.02.2024, 21:00
Quote from: TIR on 25.02.2024, 20:57Brižni Ademi, dobričina koja to nije zaslužio. Drž se Arijan, Rijeka je uz tebe.  :nisamja:

Tko je zasluzio da mu se pred DIJETETOM i zenom gadja stolicom sa nazivima da mu jebemo majku siptarsku? Cestitke jer vidim da si jedan od njih, iz grada kulture nema sta.

Zanimljiv ti je pristup za nekog tko se jučer registrirao na forum. Vjerujem da si stvarno naš  ;D  ;D  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Čujem da su loše gađali.

Današnji klinci ni stolicu ne znaju bacit.
#degenerik

Momak dobro ti je kolega rekao, ne očekuj razumijevanje s takvim pristupom.

Može se on postaviti u situaciju "običnog" čovjeka, doveo ženu i dijete, gađali ga, truć srać. I dalje je govno i mene kao navijača Rijeke boli kurac kako se osjeća Ademi.

Jer on na terenu i van njega na sve načine omalovažava i pljuje po našem klubu i gradu.
#navodninavijač

F

Ajde imbecilcino javi se jos veceras pa cu ti ja pokazat grad kulture. Provociras od prvog trenutka odjebi odavde

Quote from: Rpg on 25.02.2024, 20:46Sramota Rijeke, nije ni cudo sto nas nitko ne moze ocima vidjeti u Hrvatskoj

A zbog ovog izmišljenog proljeva definitivno vidim da nemaš apsolutno nikakve veze sa Rijekom.

Stoga sportski pozdrav i tebi i ovom drugom "insajder" accountu kojeg si koristio prekjučer.  ;)

Nažalost dvostruki profili krše pravila foruma, meni su (kao adminu koji ih je pisao) nažalost ruke potpuno vezane i moram te banirati. Al neću te gađat stolicom kao zločesti Riječani barem.
#navodninavijač

Ma briši tog paksu.Ne vole nas tovari,kikasi,arambase ali koliko sam vidio po forumima Osječani kao Purgeri vise bi voljeli da Rijeka bude prvak nego klub iz Shita a to su pokazali i Varaždinci.Debela većina ne samo oni, toliko o ljubavi.
Volim grad koji teče

Ademi je rijetko odvratan tip, ali opet bacat stolicu na njega i djecu je baš - pogrešno.

I dodatno, siguran sam da je opet cijela južna tribina kolektivno trgala stolice i svi redom su ih bacali.

Ili je možda ipak riječ o jednom debilu kao u Dugopolju?
#navodninavijač

A

Ademi

EDIT: i Ristoski da ne zaboravim

B
Quote from: armada on 25.02.2024, 21:43

Ademi
I ciganovski
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Rijetka kategorija ološa.

Livaja, Ademi, Sergej...