SHNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 25.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 20.02.2024, 11:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ja isto očekujem iznenađenje u vidu Franje u prvih 11. Mislim da nam treba neki brzanac u presingu, neće to bit nabijačina kao u Gorici kad je Jorge bio ko stvoren za tu određenu utakmicu.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Salje brat: "sad prolazim preko ruje, auta gore kao da je tekma, bolesno." :svakacast:
Najezio sam se :bo:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R
Koliko karata smo dobili za nedjelju? Izgleda da smo se zajebali i da će falit karata

Neće, klub je potvrdio da u slučaju rasprodaje mogu dobiti još, kao što su Hajduk povećali sa originalne brojke od 2500. Ako se rasproda.
#navodninavijač

R

R

Moooooožda, eventualno, potencijalno može ić na 3k ako u ovom broju prodanih nisu oni iz vlaka. Ne znam dal oni karte dobivaju uz kartu za vlak. Ako ne, onda je i 2k super.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I

Onda 2 somića milina.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Ian Curtis on 21.02.2024, 19:43Ne dobivaju, moraju sami kupit kartu.
Samo da neki ne idu na vlak radi shopinga. :neretljak:
Volim grad koji teče

Prije 2 sata da je bilo prodano 800 karata, mi sad bili, ide brzo,4 blagajne rade, ali konstantno oko 50 ljudi u redu i svi kupuju više ulaznica. Konkretno, mi uzeli 5 kom, pored nas lik uzeo 8, ovaj s druge strane svako malo mob i slike osobne.
Ja sam mislio da će nas biti max 2000 ali po ovome mislim da idemo preko toga a sutra bi mogla nastati i panika da ne bude da nema karata.

O
Quote from: moreplovac on 21.02.2024, 14:09Iskreno me strah ove utakmice ali ajde,nasi igraci do sada su mi dali svojim igrama dokaz i nadu da me ne treba biti.
Uvijek kad igramo s tim mordorom kao da igramo jos protiv jednog nevidljivog skidaca gaca, a i nerijetko i protiv sudaca.
Ponekad bude odradjeno perfidno ,ponekad kolosalno. Mislim da nasi igraci nesmiju gubit zivce niposto,na sve one provokacije od njihovih (nasih bivsih) igraca a potom i onih sudackih slobodnih uvjerenja gdje sve 50-50 situacije zavrsavaju kod protivnika.
Nagledao sam se svega,lukavih prekidanja brzih tranzicija,klasika stoperima zuti u 3-oj minuti, i pustanja "muske"igre na finijim igracima.
Kao i uvijek moramo nadigrati protivnika i biti dosta bolji, brzi i cvrsti,jaki u glavi.
Vjerujem u nase igrace, vjerujem u nasega trenera, i vjerujem u konacnici u nasu pobjedu.

A ko ce igrat,ko bi trebao,ko je najbolji za prirodnu travu,ko za mixto a ko za gandju to neka odlucuju strucni stozer na celu sa nasim Veseljkom. Po zadnjim predstavama svi zasluzuju igrat i svi su dobri. A igrat ce najbolji.

Možemo reći da će igrati ne najbolji nego najspremniji u tom trenutku.

Karte idu jako, bi nas moglo bit i 2500?
Dobro, dobrooo! Fuć!