SHNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 25.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 20.02.2024, 11:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2024, 13:25Ako su u zg pametni sve ove koji kupuju zapad prebacit na jug.
Cijena karte baš i nije ista.
Čisto sumnjam da se tako nešto može i smije napraviti samo tako.

Nego BTW vi tamo na gastarbajteri u Purgerlandiji ste se skupili i napravili transparent PurgeRi za Maksimir?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Govori Sopp "može se dogoditi da izgubimo, ali teško, jako teško.."  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 23.02.2024, 15:28Govori Sopp "može se dogoditi da izgubimo, ali teško, jako teško.."  ;D
Cinik u meni bi rekao da nije da nismo teško, jako teško, gubili u Zg-u.

Jezik pregrizao...

Quote from: Monarh on 23.02.2024, 15:57
Quote from: vMario87 on 23.02.2024, 15:28Govori Sopp "može se dogoditi da izgubimo, ali teško, jako teško.."  ;D
Cinik u meni bi rekao da nije da nismo teško, jako teško, gubili u Zg-u.

Jezik pregrizao...

Ma sigurno on ne misli da su jaaako male šanse za izgubit gore, ali na taj način predvodi ekipu i nameće im taj neustrašivi gard. Trener mora povest primjerom.

To je sto puta bolje nego kad je Čabraja prije utakmice s dinamom reko "nadam se da ćemo im bit dobri sparing partneri"
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2024, 13:52https://www.novilist.hr/sport/cemu-panika-zar-se-najveci-hrvatski-klub-stvarno-boji-jedne-male-rijeke-i-njenih-malobrojnih-navijaca/
Edi (sigurno čitaš) zašto u rukavicama, što se nije moglo jasno i kratko pitati u mailu?

"Zašto za gostujuću, južnu tribinu, Hajdukovim navijačima ste ponudili u prodaju više karata od navijača Rijeke?"

do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Zasro popusili
..kupis zapad online i gore trazis da te provedu do juga...uoostalom bit ce nasih dosta na zapadu

Quote from: m on 23.02.2024, 13:03Opet sve podsjeća na 1999., i tada su prije Rijeka-Hajduk doma (3-3) zbog neke kovanice htjeli zabraniti prodaju karata našim navijačima, ali se digla tolika frka da je nakraju Mateša intervenirao i pustili su nas i bilo je 20 milja ljudi, najviše ikad dotad.

A ovo od strane njihove uprave je toliko jadno da se nadam da će samo dati dodatni motiv našim igračima te onim sretnicima koji su uspjeli doći do karte. Moja ekipa i ja smo popušili.

Quote from: D2 on 23.02.2024, 15:17
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2024, 13:25Ako su u zg pametni sve ove koji kupuju zapad prebacit na jug.
Cijena karte baš i nije ista.
Čisto sumnjam da se tako nešto može i smije napraviti samo tako.

Nego BTW vi tamo na gastarbajteri u Purgerlandiji ste se skupili i napravili transparent PurgeRi za Maksimir?
Ne znam ti ja nikoga iz RI ovdje u ZG. Jednog sam znao, inače kolega na forumu, ali se nedavno vratio u RI tako da ništa od transparenta  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Ro-Ro on 23.02.2024, 16:14Zasro popusili
..kupis zapad online i gore trazis da te provedu do juga...uoostalom bit ce nasih dosta na zapadu

Hoće li? Tako se i jučer pisalo da će sigurno Dinamo dati još karata, pa smo vidjeli ovo danas. Nemoj shvatiti kao napad, čisto provjeravam jel pišeš na osjećaj ili znaš odnekud da je npr. 200 ljudi kupilo zapad.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

R
Osjecaj  :nisamja: 
Iz pouzdanih ali neprovjerenim izvora bliskih klubu  :sta:

Quote from: m on 23.02.2024, 17:21

Hoće li? Tako se i jučer pisalo da će sigurno Dinamo dati još karata, pa smo vidjeli ovo danas. Nemoj shvatiti kao napad, čisto provjeravam jel pišeš na osjećaj ili znaš odnekud da je npr. 200 ljudi kupilo zapad.
Quote from: m on 23.02.2024, 17:21

H
Pozdrav svima, napisao sam na Dinamovom forumu, napisati cu i ovdje. Prije svega da kažem da nisam ničiji navijač već insajder i blizak svlačionicama.

Prvo vidim da se piše ovdje da je Betis igrao sa B postavom, to nije istina. Pogledajte njihove nastupe u La Ligi i svi igraju redovno i Dinamo ih je zasluženo prošao i sigurno su favoriti na Maksimiru.
Ovaj prolazak je igrače nenormalno puno motivirao, u svojim glavama su vratili vjeru da su najbolji i najkvalitetniji... Kako čujem, Jakirović je poslije Betisa održao sastanak sa igračima i stožerom uz motivirajući govor gdje im je objasnio da ne smiju poletjeti u nebo, da moraju čvrsto stajati na nogama i sve preusmjeriti na nedjelju - na njima najbitniju utakmicu sezone. Jakirović je još dugo ostao u prostorijama kluba poslije Betisa, kako čujem, tu se odmah okrenuo na Rijeku i nastavio analiziranje nedjeljnog derbija. Za Betis se nisu nešto previše pripremali već su imali uobičajni sastanak sa igračima o prednostima/manama protivnika itd itd, Jakiroviću je poslije Varaždina u glavi samo Rijeka. Kako sam i napisao, igrači su silno motivirani i imaju želju pokazat cijeloj Hrvatskoj da su idalje najkvalitetnija ekipa. Stadion je gotovo rasprodan i navijači im jedva čekaju nedjelju, vjerujem i Riječki. Uglavnom, svi preduvjeti za odličan derbi su tu - rasprodan stadion, igrači motivirani, obje ekipe u vrhunskoj formi i neka bolji pobjedi.

S
Quote from: Haza on 23.02.2024, 23:04Pozdrav svima, napisao sam na Dinamovom forumu, napisati cu i ovdje. Prije svega da kažem da nisam ničiji navijač već insajder i blizak svlačionicama.

Prvo vidim da se piše ovdje da je Betis igrao sa B postavom, to nije istina. Pogledajte njihove nastupe u La Ligi i svi igraju redovno i Dinamo ih je zasluženo prošao i sigurno su favoriti na Maksimiru.
Ovaj prolazak je igrače nenormalno puno motivirao, u svojim glavama su vratili vjeru da su najbolji i najkvalitetniji... Kako čujem, Jakirović je poslije Betisa održao sastanak sa igračima i stožerom uz motivirajući govor gdje im je objasnio da ne smiju poletjeti u nebo, da moraju čvrsto stajati na nogama i sve preusmjeriti na nedjelju - na njima najbitniju utakmicu sezone. Jakirović je još dugo ostao u prostorijama kluba poslije Betisa, kako čujem, tu se odmah okrenuo na Rijeku i nastavio analiziranje nedjeljnog derbija. Za Betis se nisu nešto previše pripremali već su imali uobičajni sastanak sa igračima o prednostima/manama protivnika itd itd, Jakiroviću je poslije Varaždina u glavi samo Rijeka. Kako sam i napisao, igrači su silno motivirani i imaju želju pokazat cijeloj Hrvatskoj da su idalje najkvalitetnija ekipa. Stadion je gotovo rasprodan i navijači im jedva čekaju nedjelju, vjerujem i Riječki. Uglavnom, svi preduvjeti za odličan derbi su tu - rasprodan stadion, igrači motivirani, obje ekipe u vrhunskoj formi i neka bolji pobjedi.

Neprimjeren kraj teksta na stranicama navijača Rijeke.

Btw, "B postava Betisa"... 2013. sam jednom Dinamovom insajderu i njegovom frendu kupio ulaznice za Rijeka-Betis na Kantridi. Predao im ulaznice i razišao se s njima, prije toga smo se pozdravili (nakon utakmice su odmah zaprašili za Zagreb), zaželjeli si dobar provod, a oni meni "čuli smo da Betis dolazi s trećom ekipom".

Bio sam dobar domaćin i nisam planuo, ali budalaština tek takva, jer ne znam koji bi igrač "treće ekipe" bio prijavljen te sezone za Europu...

Eto... očito je to "folklor" kad su u pitanju navijači drugih klubova.

A
Dont worry, be happy...može se dogoditi da izgubimo ali teško, jako teško...to je stav, to je gard...ponoviti ću se bez trunke osjećaja da namećem teret našim monstrumima...konačno putujemo tom ruglomiru kao favoriti i to izraziti favoriti i uvjeren sam da će naši monstrumi to i opravdati...i da, nije to euforija, to je subjektivan dojam, ali dojam kad znaš da grogiranom protivniku dolazi skoro pa Chuck, neprocijenjivo...Sopa, skidam kapu, ponavljam ga, može se dogoditi da izgubimo ali teško, jako teško...dame i gospodo, postojala je neka pjesma tipa "ovo će biti dobra noć, predosjećam"...ja predosjećam dobar vikend...freed from desire

Nadam se samo, ako se desi poraz da se neće otići u druge krajnosti i krenuti s pisanjima kako sve treba rastjerati i kako ne valja ovaj ili onaj. Prvo hop, a onda se možemo šepuriti kao pauni. I to tek tamo u svibnju, do tada čistimo i održavajmo perje. Cijela atmosfera polako prelazi u sferu bahaćenja.

B
Upravo tako, i u slucaju poraza ostajemo drugi sa bod iza hadjuka( cak i prvi ako hadjuk ne dobije danas sta je realno)...s tim da smo odradili tezi dio rasporeda, dolaze nam var i osijek doma, pa idemo rudesu i belupu...gnjk nakon nas ide osijeku, hajduk ima par tezih ukljucujuci dinamo..

Pofajtat se i vjerujem u pobjedu, a bod bi isto bio korak naprijed..