SHNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 25.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 20.02.2024, 11:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Prvi smo i dalje, samo nastavit gdje smo stali i to je to... bit će tu do kraja još svega... svi će kiksat, al imamo dobre šanse

Quote from: robil on 26.02.2024, 07:56A mi gospodski pušimo po običaju. Ko bi trebao tražit izuzeće Bela? Filipović? I 2017 je gazda vrisnuo pa će trebat i ove i to glasno a ne ispod stola. Treba tako zbog navijača i zbog igrača.
Istina baš evo nema sekundu istu stvar sam napisao jednom Purgeru s foruma na Viber  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

I 2017. se moralo u jednom trenutklu zagrmiti kad su se ovi razbahatili i onda su se stvari malo dovele u red.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O
Quote from: SandroB on 26.02.2024, 00:05
Quote from: Fiumano on 25.02.2024, 23:57
Quote from: SandroB on 25.02.2024, 23:37
Quote from: vMario87 on 25.02.2024, 18:38Radeljić danas 10/10, Grgić mi ne bi više igro u prvoj, šta će nam te njegove fizikalije i trkački kapaciteti kad čovjek u 90% slučajeva donese krivu odluku. Velika šteta za onu petu Marića i ono Pašalićevo zaboravljanje lopte u kontri..

Pašalićev problem od danas je velik. Više nije slučajnost ili slabija forma. Zaradio je puno kredita mlaćenjem jadnih Albanaca i grogirane Istre na Rujevici. Naravno... i onim remek-djelom u Lilleu. Taj kredit je trošio još neko vrijeme, a s repkom ga je spiskao, ushićen "najdražim pozivom". Vi koji vidite njegovo "buđenje" zbog dva i pol prodora u 2024. ... neću vam srat, nego ću se pomoliti da ste u pravu i da ga krenu golovi. Jer ovako ide u k_rac.

Upisao bi asist da je Maric zabio zicer, situacija koju je sam kreirao iz ničeg.

Taj prodor sam ubrojao kao jedan... od spomenutih dva i pol. Ma.... da se razumijemo; dragi su mi od prvog dana; on i Ivanović. Ali ta legenda o "Pašaliću i Ivanoviću" gadno gubi na težini od njihovih nastupa za reprezentaciju na ovamo. Govorim samo kronološki, ne insinuiram da nisu zaslužili pozive ili da je bolje da nisu navukli kockasti dres. Nešto mi kod njih ne štima i siguran sam da nisam jedini koji tako vidi.

Sandro, slažem se, na prvi mig idu u mordore, to je sigurno,ako nije već dogovoreno,si ja imam taj osjećaj.

Ja neznam što reći,i za mene jutro nije pametnije, miješaju se razni osjećaji, od dobro je, prvi smo, do ljutnje na sve i svakoga.

Dok smo se vozili gore u autu je bilo, kako god završi ok je, tj. i ako izgubimo i dalje smo prvi. Neriješeno bi bilo jako dobro a pobjeda ludilo. Zato i je sad prisutan taj glupi osjećaj da bi mi bilo lakše da smo izgubili 3-0 nego li penalom u 94. minuti.

O nekoj igri na terenu nemogu nešto puno reći jer se nije ni vidjelo puno sa juga, no osvrnuo bi se na to kako mi redovito ispadnemo naivni kao sobarice.
Ovi puštaju s razglasa sve njihove pjesmice i baš ubace Galu, kao slučajno? Znali su da ćemo se upecati. Nakon završetka utakmice baš sam pratio igrače Dinama dok su odlazili u onaj tunel i očekivao da će Rista možda reagirati prema nama. Išao je zadnji, ništa. No, pri tom izlasku Ademi je slavio, mahao prema nama. I onda se poslije baš pojavi ispod juga sa ženom i djetetom, ne sjeverom, zapadom, baš jugom, slučajno? I onda se opet pecamo, reću samo da nije bila jedna stolica. I za kraj cijeli grad zatvoren i baš radi kafić preko puta parkinga gdje su prolazili ovi za vlak. Opet slučajno?

Quote from: D2 on 26.02.2024, 08:44
Quote from: robil on 26.02.2024, 07:56A mi gospodski pušimo po običaju. Ko bi trebao tražit izuzeće Bela? Filipović? I 2017 je gazda vrisnuo pa će trebat i ove i to glasno a ne ispod stola. Treba tako zbog navijača i zbog igrača.
Istina baš evo nema sekundu istu stvar sam napisao jednom Purgeru s foruma na Viber  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

I 2017. se moralo u jednom trenutklu zagrmiti kad su se ovi razbahatili i onda su se stvari malo dovele u red.
Kako mozes tipkati s purgerima i to dan nakon tekme 🤔.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Zadnji put kad je Mišković zagrmio Gorana Gabrila je pojela noć.

QuoteKako mozes tipkati s purgerima i to dan nakon tekme 🤔.
Kako ti možeš živjet među Purgerima?  :P

Btw, meni je od frenda Tovara minutu nakon zadnjeg Jadranskog derbija došla poruka "čestitam, zasluženo".

#degenerik

Quote from: Fornax on 26.02.2024, 09:29Zadnji put kad je Mišković zagrmio Gorana Gabrila je pojela noć.

Btw, meni je od frenda Tovara minutu nakon zadnjeg Jadranskog derbija došla poruka "čestitam, zasluženo".

U Hns-u grmi Hdz a Miskov utjecaj u toj mocvari cini mi se da je sada manji nego tada.

Btw Ako ti je frend normalan onda nije tovar nego dalmos 🙂.

Ps. Ma meni je  Zg samo kuca posao tako da imam minimalno kontakta s purgerima a na poslu pola su stranci i pretezno zene. Muski ni ne prate nogomet. Moj drustveni zivot oduvijek je bio i ostat ce u Ri 😊.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.02.2024, 09:49
Quote from: Fornax on 26.02.2024, 09:29Zadnji put kad je Mišković zagrmio Gorana Gabrila je pojela noć.

U Hns-u grmi Hdz a Miskov utjecaj u toj mocvari cini mi se da je sada manji nego tada.

Btw Ako ti je frend normalan onda nije tovar nego dalmos 🙂.

Ps. Ma meni je  Zg samo kuca posao
tako da imam minimalno kontakta s purgerima a na poslu pola su stranci i pretezno zene. Muski ni ne prate nogomet. Moj drustveni zivot oduvijek je bio i ostat ce u Ri 😊.
A ono, ovo bi se moglo nazvati kao prikriveni marketing 🤣.

Dan nakon , pogledaš sve iz više kuteva i skontaš da je trebalo završiti sa 3 crvena kartona- 2 Dinamo i 1 mi.
Baš me zanima kako bi završilo na kraju ali izgubili sigurno ne bi.

Onaj ne-faul po ćelavom je crveni ma šta god oni srali al bome je i Ivanović zaslužio isto tako kao i Mišić.

Bel je neznalica i govno i ovo je bilo očekivano suđenje. Kompenzira neznanje i usput krade polako ali sigurno kroz cijelu utakmicu.
(Btw prije ne-faula na Ivanoviću je bilo saplitanje nekog od naših uz aut liniju što je čisti žuti, znači ako nije faul na I. vrati taj faul i daj žuti pederčino).

Bit ćemo prvaci u inat svima . 100%
Nek se jebu svi zajedno.
FF

S
Quote from: Monarh on 26.02.2024, 09:03Ja neznam što reći,i za mene jutro nije pametnije, miješaju se razni osjećaji, od dobro je, prvi smo, do ljutnje na sve i svakoga.

Dok smo se vozili gore u autu je bilo, kako god završi ok je, tj. i ako izgubimo i dalje smo prvi. Neriješeno bi bilo jako dobro a pobjeda ludilo. Zato i je sad prisutan taj glupi osjećaj da bi mi bilo lakše da smo izgubili 3-0 nego li penalom u 94. minuti.

O nekoj igri na terenu nemogu nešto puno reći jer se nije ni vidjelo puno sa juga, no osvrnuo bi se na to kako mi redovito ispadnemo naivni kao sobarice.
Ovi puštaju s razglasa sve njihove pjesmice i baš ubace Galu, kao slučajno? Znali su da ćemo se upecati. Nakon završetka utakmice baš sam pratio igrače Dinama dok su odlazili u onaj tunel i očekivao da će Rista možda reagirati prema nama. Išao je zadnji, ništa. No, pri tom izlasku Ademi je slavio, mahao prema nama. I onda se poslije baš pojavi ispod juga sa ženom i djetetom, ne sjeverom, zapadom, baš jugom, slučajno? I onda se opet pecamo, reću samo da nije bila jedna stolica. I za kraj cijeli grad zatvoren i baš radi kafić preko puta parkinga gdje su prolazili ovi za vlak. Opet slučajno?

Točno ovo... ja sam konfuzan od jutros, a da konfuzija bude veća umiješale se i više sile. Tempirao sam odlazak po špežu u 9:30, da bih na miru u autu mogao slušati PSK. I nikako Radio Rijeku uhvatit, sve šumi i krči k'o da sam tražio Radio Luxemburg. Obavim špežu u 10:15, sjednem u auto, Radio Rijeka kao da mi se emitira s mjesta suvozača. Surround all around.
Htio sam potražiti komadić utjehe u nekoj utješnoj Soppinoj misli, ali cazzo.

Ono što mene jebe je taj nastavak "slučaja Maksimir" ili prokletstva Maksimira. Vidio sam i sam jučer s južne tribine koliko je odvratna sprega glavnog i pomoćnih sudaca i VARA i cijele te bande i vjerujem da je teško igrati dok te netko na fino konstantno prca. Ali ipak... potpuno mi je nejasno zašto smo stalno, ali uvijek i stalno na Maksimiru u određenom grču. Oni izuzeci od pobjeda su više zbog statističe zanimljivosti, da ne kažem greške. Bilo je dobrih taktičkih izdanja, bilo je i iznenađujućihi pobjeda (Katalinić 2:3, Gračan u drugom mandatu 1:2), ali nikad nismo odigrali perfektnu utakmicu. Bez obzira na generacije, trenere, objektivnu našu moć i status.

I
26.02.2024, 11:32 #340 Last Edit: 26.02.2024, 11:42 by ispod stijena
Ne komentiram suđenje, pokušavam objektivno...

Zuti Smolcicu na Hoxhi
Ako je zuti Fruku onda je i za Misica za istu stvar na Ivanovicu
Zuti za Bernauera, ne za Ivanovica
Zuti Ivanovicu za start na Theophilu
Prekrsaj Ristovskog na Maricu
Ona prilika Kaneka bi isto bio offside(nadam se),
Gaženje Ristovskog na Godi - zuti
Prekrsaj na Radeljicu uz out.
Isto tako lopta u outu Špikića.

Ove zadnje tri situacije uopće ne bi dovele do penala jer da ih je sudio proteklo bi vrijeme.

I potencijalni žuti Galešića.
Penal? Ha..recimo da je. Glup totalno. Na prvu sam gledao iz 100 kuteva i nisam vidio ništa.

Moje neko objektivno da ne može objektivnije gledanje na sve.

Vezano za igru. Neskriveni sam fan Sopića,mislim da je mogao malo više rizika preuzeti. Po meni smo dobar gard imali prvih 10 min svakog poluvremena.
Ostalo smo igrali neki kontrolirani nogomet. Sve do 20 min pred kraj kad se vidjelo da nam je cilj - BOD.

Prepoznao je Sucica i Perkovića kao neke slabije točke. Tu smo dobivali duele. Nažalost Grgićev manjak tehnikalija nas tu koči.

Sa druge strane Dinamo igra utakmicu sa tri igrača. Petković, Baturina i Hoxha, uz tradicionalno napaljene Misica i Ristovskog kontra nas.

Taj Hoxha je po meni najopasniji igrač lige u suparničkim momčadima. Dobar dribling i jedan od rijetkih koji toliko često ide 1:1.

Inače. Hoxha i Brodic u kombinacijama Belupo Dinamo i Varaždin Dinamo su nas lijepo koštali...

R
@SandroB  pa nemamo samo mi to prokletstvo maksimira, nego svi klubovi u ligi jer su oni svake sezone objektivno najjači. Ne znam koji to klub u Hrvatskoj ima pozitivna iskustva s maksimira.
Da se sada malo osvrnem na utakmicu, iako se tu nema šta puno pisat jer je uvijek isto ili slično. Samo iz navijačke perspektive neko može pisat da smo mi favoriti na maksimiru ili da smo ko zna kako razočarani igrom. Bolji su uvijek, osim 2017., bolji su i ove sezone, teško je uopće složiti ekipu bolju od ekipe koja ima 5 puta veći proračun. Za to su šanse jako jako male. Ja bi rekao šta se tiče igre, standardni naš maksimir kada smo jaki, kada smo slabi onda su to nerijetko znali biti vaterpolski rezultati i/ili 2-0 u prvih 15 minuta. Ja nisam potpuno nezadovoljan igrom.
Ono šta me jako čudi je kako malo spominjemo suđenje, valjda smo i na to toliko navikli da nas više ne opterećuje. Faul Bernauera na Ivanoviću je čisti crveni karton, Dinamo bi igrao 65 minuta s igračem manje i  Rijeka vrlo vjerojatno ne bi izgubila, a možda bi i pobijedila. I baš taj jedan mali, ali veliki detalj, neispravna odluka, znači prvenstvo.
Nakon ove utakmice, još malo više podsjeća na 99., nevjerojatan niz sličnosti, poraz nakon bijelog vlaka. Za razliku od one sezone, ove više ne idemo na maksimir, ali  čekamo ih doma. Ta druga utakmicu protiv njih na proljeće 99. dočekalo su ipak u puno manje euforičnom stanju, puno manje ljudi je otišlo na gostovanje, mislim da je bilo cca 500 ljudi, a to je minimalno 1000 manje nego u prvoj utakmici kada se išlo vlakom. Mislim da uoči te druge međusobne utakmice u ligi za prvaka kada smo ih dobili 0-1 (Balaban), više nismo ni bili 1., nego čak 3.  i nekako je rijetko tko  vjerovao u pobjedu. Ove sezone čekamo ih doma u 33. kolu, 3. kola prije kraja. Odmah bi potpisao da su oni tada 1. s 2 boda više od nas, mi 2., a tovari 3.  s bilo kakvim bodovnim zaostatkom. Pa neka ovisimo sami o sebi, jer ako baš niti jednom nismo u stanju pobijediti Dinamo, onda ni ne zaslužujemo prvenstvo.  Ali moram se još jednom vratiti na očito fauliranog Ivanovića i 25. minutu, nadam se da nam to nije uzelo sve. 

B
Bod bi bio ko Učka , ovako kad izgubiš na ovaj način je gorak okus.Suđenje tradicionalno navlačenje za gnk ono što je za njih faul to za nas nije , ovakav penal  pred kraj utakmice se može samo mordoru svirati.Od kmečanja po tipkovnici nema ništa , neka takve stvari rješava klub.Pohvale Sopi za izjavu poslje tekme posve mi je jasno što je htio sa Ivanovićem ali eto nije uspjelo ,  idemo dalje sve je na nama.

Jer srce voli je i kad ne ide! Krepat ma ne molat!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

26.02.2024, 15:56 #343 Last Edit: 26.02.2024, 16:20 by Marabunt Campetto
Quote from: duke on 25.02.2024, 17:27Mislim da je Galesic zakuhao to sve umjesto da izbije dodao je direktno nekome od Dinama i onda.Goda bezveze reagira skroz nepotrebno iako je to bilo i dosta odgljumljeno.
Ali suđenje katastrofa, Franjo je dobio karton nakon prigovora na nesudjeni prekršaj, prije toga.dva igrača imaju kontakt i rade prekršaj i on nakon vara to.opozove, ne znam da li je sudio i.jedan prekršaj za nas u drugom djelu.
Bilo je nekih kontri ali uvijek zakompliciramo.
Najgori mogući kraj, trebalo je umrtviti na kraju.
S bodom bi bili zadovoljni, šteta.

Upravo to, izbi van. Šta čačkaš u opasnoj zoni...I onda kurac...
Ri Or Die

Netko mora zeznuti inače, golovi padali ne bi. Isto kao što zeznu i napadači pa se golovi ne daju. Ja za ono jučer ne bih nikog posebno izdvajao kao krivca, jer smo ionako doživjeli uobičajeno kolektivno maksimirsko izdanje. Da smo jučer bili na razini kakvu ova ekipa može i ima danas bi drukčije pričali Belu i pojedincima unatoč.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo