SHNL 25. kolo: Rijeka - Varaždin, nedjelja 03.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.02.2024, 10:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Netko je krenuo da nas sabotira,
nikako nije slučajno ili pak iz hira,
Boje se da pobjedom novom svakom,
će nas morati proglasiti prvakom.
Pa zato neki modri, bili i crni ljudi,
koriste svaki alat koji im se nudi.
Još samo čekamo da uz kriminal VARa,
neko nekome pokloni jednu vreću para.
Pa da sve bude isto kao godine one,
kad nisu dali da Rijeka ima šampione.
----
Nema veze, stavimo očale one roze,
zgazimo Varaždin, bez neke nervoze.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

M
Strah me kako ce decki reagirat. Varazdin je opasan,ali igra bez par interesantnih igraca,sto je uvijek otezavajuca okolnost za nas. Protiv Slavena smo likovali kao im igra debitant na poziciji desnog beka,jos par sitnica a kad ono surovo budjenje,no dobro vratili smo se na pravu stazu,pa se nadam i ovog puta.
Jankovic se vraca?
Nisam pratio na satu osim poslovicno uvijek ozlijedjenog Cabraje kako stojimo, btw zna li Cabi svirat harmoniku da bar malo sudjeluje?
Sastav,11 najspremnijih.  ;D

Čabraja je bio na klupi protiv Rudeša i ako se ne varam on je spreman. Jankovića nema i mislim da ga neće biti ni protiv Varaždina (ali to je samo subjektivno mišljenje).
Fruka nema zbog kartona i valja vidjeti što je s Pašalićem. On je nešto rovit još od Dinama pa me ne bi čudilo da ostane na klupi/ne bude u zapisniku.
Drugi ako se ne varam su svi dostupni.

Nadam se da se Janković vraća i da je Pašalić spreman, njemu bi Varaždin trebao pasat. Goda bi mi išao na hlađenje, neka igra Bogojević koji se ako ništa dobro razumije s Pjacom i bolji je ofenzivno od Gode.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: Vado Magnar on 29.02.2024, 13:17Čabraja je bio na klupi protiv Rudeša i ako se ne varam on je spreman. Jankovića nema i mislim da ga neće biti ni protiv Varaždina (ali to je samo subjektivno mišljenje).
Fruka nema zbog kartona i valja vidjeti što je s Pašalićem. On je nešto rovit još od Dinama pa me ne bi čudilo da ostane na klupi/ne bude u zapisniku.

ne bih htio biti hejter, ali ne bi Grgića više stavljao u prvih 11. Dosta ga je. Nije to to.
Sad kad nema Pašalića se vidi koliko fali neki Tomasov. Klasično krilo.
No sad imamo to što imamo i po meni je najbolja solucija Ivanović na mjewto Pašalića, Marića špica i Pjaca lijevo.

Vrijeme da Obregon krene od prve. Ako Pasalic ne može, onda Ivanovic desno. Grgic nek uđe kasnije, Maric isto.

Yansane, meh. Mislim da je propao.

Pjaca I Cabraja ako je spreman od prve, ako ne onda svejedno.

Banda bio užasan protiv Rudesa sad. Možda će bit bolji protiv Varaždina, dao bi mu šansu uz Selahija i Hodzu. Petrovic sa klupe.

R
Quote from: Vado Magnar on 29.02.2024, 13:17Čabraja je bio na klupi protiv Rudeša i ako se ne varam on je spreman. Jankovića nema i mislim da ga neće biti ni protiv Varaždina (ali to je samo subjektivno mišljenje).
Izjavio je već Sopić da nema Fruka i Jankovića i da je to problem. Banda se baš  nije pokazao protiv Rudeša, a za vezni red Hodža- Petrovič- Selahi nisam optimist koliko mogu kreirati. Ako ne bude ni Pašalića, moglo bi bit jako zajebano.  S obzirom na ozlijeđene i zadnju utakmicu, pokušavam ući Sopiću u glavu:
--------------------------------------Labrović
Smolčić-----------Mitrović----------------------Radeljić-------Goda
------------------------Selahi----------Petrovič
Grgić(Ivanović)--------Hodža------------------------Pjaca
--------------------------Obregon

Dosta tanko, pogotovo ako krene s Grgićem, a mislim da hoće

Veliki minus će biti neigranje Fruka i Jankovića (ne vjerujem da će biti spreman). Tu je Hodža, ali pitanje je tko bi trebao biti ona druga zamjena. Nekako mi se čini da zbog goleme količine trke koje obavi bi to najbolje odradio Ivanović. Nešto kao dosta povučenija druga špica.
Onda bi postava bila:
Marić
Pjaca Hodža Ivanović Pašalić
Selahi
Bogojević Galešić Radeljić Smolčić
Labrović

Ako ne može Pašalić i ja bi rađe gledao Ivanovića, a ne Grgića. Grgić je nerijetko pružao dobre partije kada bi ušao s klupe, pa eto još jedan razlog da ga se ostavi na klupi. Ali to onda povlači i pitanje tko bi bio onaj "drugi" umjesto Fruka/Jankovića. Petrović??
Zanimljiva glavobolja za Sopića.

Što se tiče dvojbe Bogojević/Goda čini mi se kao da se Pjaca bolje kuži s Bogojevićem i da su u paru opasniji po suparnika. Pa bi možda bilo bolje njega vidjeti u prvih jedanaest protiv Varaždina. U utakmici u kojoj moramo napasti protivnika.

Z
Mislim da će Bogojević ovog puta igrati naprijed...

Konkretno ako Pašalić ne može, igrati će Bogojević..

Z
da, moguće da Bogojevića nagradi zbog Lokse.

Inače i Kobra je vukao nekakvu ozljedicu zato nije na ruglu ušao.

Radije bi Veigu na beku, a Smolu na desnom krilu pa nek se nadopunjavaju utrčavanjima, nego Grgića. Ako već Pašalić ne može.
#navodninavijač

-
Istočna tribina za utakmicu protiv Varaždina je rasprodana. Ostalo je još stotinjak mjesta na zapadnoj i petstotinjak mjesta na sjevernoj tribini.

S
Treba ponovo rasprodati rujevicu i gas. Maske su pale sa sucima kompletno sada,ako ih je ikada i bilo. 8 milja ljudi koji te bodre ovo dobivas na misice I sa 2 juniora u ekipi

Nije bilo nikada maski. Sve je apsolutno isto što se tiče suđenja u HNL-u. Oduvijek.

Varaždin bez Postojnskog je 30% lošija ekipa.

Mi bez Jankovića 20%, bez Fruka 15%, ali kako smo 300% u startu jači morali bi dobiti. Teško i ne sretno i nezasluženo kao tovari u kupu, ali morali bi.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Ja jedva cekam nedjelju i tekmu, pun mi kuki ovoga prepucavanja...nadam se da smo na tribinama ostali na istom kursu i da ce tijekom utakmice ekipa dobiti 100% podrske , za sve ostalo se ima vremena poslje tekme