RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Šta je sa Djouahrom?
On je krilo, i kad bi Sopa našao s njim zajednički jezik, uspio ga naspanat mogli bi imati jako dobrog igrača.

A
Quote from: Zelko Maler on 28.06.2024, 09:39Marešić je dobro pojačanje, nije perverzno, ali lajkam ako dođe. Još jedan koji zna Njemački  ;D . Samo mi nije jasno upravo ovo što Tir piše. Dečko još ima ugovor dvije godine. Odštete ako nije neka simbolika npr max 200k ne bi plaćao. Možda neki deal s nekim našim igračem, npr Kobra, Pavlović, Veiga?

Inače fun fact je to da je meni Marešić bolji igrač od npr Jelenića kojeg je Osijek platio 700-800k.
A možda je i on došao kod njih besplatno pa dogovorio neku klauzulu. Iako smatram da nije neka kvaliteta za nas i zasad smatram jako los prijelazni rok. Nadam se nekom pojačanju a ne prinovama

K
Quote from: moreplovac on 28.06.2024, 12:05Šta je sa Djouahrom?
On je krilo, i kad bi Sopa našao s njim zajednički jezik, uspio ga naspanat mogli bi imati jako dobrog igrača.

Koliko čujem, došao je u dobroj formi i da nije loš.

Quote from: TIR on 28.06.2024, 11:55A ni nema više desetke u modernom nogometu. I šestice se gube, svi postaju osmice jer moraju biti dvosmjerni. Janko mi je osobno nedorečen igrač. Visok je i krakat šta mu je velik plus, ali nije ludo prodoran na krilu jer je spor. Di je Heber od njega, on je bio pravi 1 na 1 agilan igrač. Ima dobar udarac, ali je sebičan.

Treba mu naći poziciju, i za mene je najbliži Franku šta postoji. Ali za to iskoristiti, treba nam puno više kombinatorike u zadnjoj trećini - aktualni kadar to nije sposoban jer su oba beka strogo defenzivni, a aktualna krila sebična.
Da bi igrali kombinatoriku igrači moraju igrati bez lopte nešto kao sada Španjolci a ne biti statični u zadnjoj trećini.
Volim grad koji teče

Quote from: kolekcionar on 28.06.2024, 12:46Koliko čujem, došao je u dobroj formi i da nije loš.
Sopić ga je potjerao zbog stava, ne zbog forme. Dok sam ja tu nebu bolikurčine ili tako nešto.

Ako se sredio u glavi, nek igra. Kvalitetu je pokazao, problem je u tome što ju je pokazao samo u par navrata.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M
28.06.2024, 15:40 #1070 Last Edit: 28.06.2024, 16:07 by moreplovac
Quote from: Fornax on 28.06.2024, 14:05
Quote from: kolekcionar on 28.06.2024, 12:46Koliko čujem, došao je u dobroj formi i da nije loš.
Sopić ga je potjerao zbog stava, ne zbog forme. Dok sam ja tu nebu bolikurčine ili tako nešto.

Ako se sredio u glavi, nek igra. Kvalitetu je pokazao, problem je u tome što ju je pokazao samo u par navrata.

Odlučio je utakmicu ili dvije svojim golovima, skoro ko MP ali u manje utakmica.

A
Lovrić ima slobodne papire...sve se nešto zapitkujem bi li ga Sopa mogao "vratiti u život"  :bo:

Z
Quote from: armada on 28.06.2024, 16:15Lovrić ima slobodne papire...sve se nešto zapitkujem bi li ga Sopa mogao "vratiti u život"  :bo:

kockar, truba, propuh u glavi.
Quote from: elnino4 on 28.06.2024, 16:23https://www.nacional.hr/rijeka-moli-se-marco-pasalic-da-se-javi-u-klub-klub-koji-ga-placa-ceka-ga-transfer-zivota/

koji k sam ja sad pročitao?

M
Quote from: armada on 28.06.2024, 16:15Lovrić ima slobodne papire...sve se nešto zapitkujem bi li ga Sopa mogao "vratiti u život"  :bo:

Sjećam se kad je igrao za Goricu i ubijao nas da sa tribine smo stalno imali interakciju njim, ali ne vrijeđanje nego zajebanciju, i onda se sjetim kako mu lik dobacuje:"Lovriću,  jel znaš čovječe koliko casina ima u Opatiji ?".
Toga se ja bojim ako dođe kod nas. A  još nebi volio da dovuče neke mutne nenogometne likove za sobom. Nije dobio bezveze slobodne papire gore, a skupo plaćen.
Lovrić, samo igrač, rado bi ga vidio kod nas, Lovrić plus kocka plus cirkus oko njega, možda radije ne.

A
28.06.2024, 16:30 #1076 Last Edit: 28.06.2024, 16:32 by armada
Quote from: Zelko Maler on 28.06.2024, 16:26

kockar, truba, propuh u glavi.
Quote from: elnino4 on 28.06.2024, 16:23https://www.nacional.hr/rijeka-moli-se-marco-pasalic-da-se-javi-u-klub-klub-koji-ga-placa-ceka-ga-transfer-zivota/

Znači, Lovrić kod Sope nebi prošao...a čini se da sad i oba krila tražimo, a ne samo lijevo  :o

Z
znači mi ako sad ostanemo bez Marca Pašalića smo u velikim problemima. Europa je pred vratima. Otišao je cijeli tercet naprijed Pjaca-Marić-Pašalić. To je prva postava i najjači trozubac. Zamjene ove trojice su
Janko-Kobra-Momo(Djouahra?)

Problem je da ako i Marco ostane po ovom članku on je bomba u glavi i problem i mogao bi toliko solirati i pizditi na terenu da bi bio igrač manje. Lik si je očito umislio malo previše. Do jučer nisi ni 3. bundesligu igrao jbt.
Definitivno je reprezentacija (repstacija) negativno djelovala na dečka.

Z
Quote from: Zelko Maler on 28.06.2024, 16:35znači mi ako sad ostanemo bez Marca Pašalića smo u velikim problemima. Europa je pred vratima. Otišao je cijeli tercet naprijed Pjaca-Marić-Pašalić. To je prva postava i najjači trozubac. Zamjene ove trojice su

Problem je da ako i Marco ostane po ovom članku on je bomba u glavi i problem i mogao bi toliko solirati i pizditi na terenu da bi bio igrač manje. Lik si je očito umislio malo previše. Do jučer nisi ni 3. bundesligu igrao jbt.
Ti nešto znaš il' si neka vidilica...

E
Quote from: ZZZZ7777 on 28.06.2024, 16:37
Quote from: Zelko Maler on 28.06.2024, 16:35znači mi ako sad ostanemo bez Marca Pašalića smo u velikim problemima. Europa je pred vratima. Otišao je cijeli tercet naprijed Pjaca-Marić-Pašalić. To je prva postava i najjači trozubac. Zamjene ove trojice su

Ti nešto znaš il' si neka vidilica...
I ja se pitam. Još nije pokazivao nikakve znakove. Nema smisla šiziti samo zbog onoga što smatram iritantnim člankom.