RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

https://www.nacional.hr/rijeka-javio-se-marco-pasalic-je-opet-na-liniji-s-klubom-hoce-li-prihvatiti-transfer/

Kakogod završilo, situacija je suluda.

Ako ti novinar, nekad glasilo alfe i omege kluba, na svoju ruku ovako iznosi prljavi veš (dvaput), na petak pred godišnji, da bi dobio klikove, je smiješno.
A ako prezidente preko njega na jednak način iznosi svoj stav i šalje poruke prije Sopiću, a sada Pašaliću, je još smiješnije. I to pogotovo kroz ovako debilno sročene tekstove...

Šta mi sad odjednom neslužbeno, al zapravo službeno, tjeramo igrača u neku žnj ligu da bi mogli dobit svoje pare? :o
#navodninavijač

> u klub stigla nemoralna ponuda s Bliskog istoka, klub bi to realizirao istog trena
> Bara zove Pašalića, njega hvata ga panika jer nitko normalan ne želi na Bliski istok pa tako ni on

Možda se ni ja ne bi imao muda javit. Možda mu je Bara naredio da se ne javlja. Bo.

Znam samo da Bliski istok nije destinacija za mladog igrača željnog karijere.

#degenerik

Z
Da sam ja na njegovom mjestu ne bi ni ja to prihvatio.

Miško sredio transfer, a Pašalić odbija, kladim se da su ovi  ;D
https://www.24sata.hr/sport/miskovicev-prijatelj-i-vlasnik-katarskog-kluba-pitao-za-marca-pasalica-igrac-odbio-ponudu-960542

ALI ne vjerujem nikome. Miško sigurno mulja tu nešto i prisiljava na transfer, Vukušić to mora pisati, a za Pašalića mi zli unutarnji glasić govori da čeka dinamo.

Prvo je bilo receno da je to europski klub  :bo:

Onda je ipak malo jasnije zasto se Pasalic nije javio, ako mu se ne ide dole, ne ide mu se, ne mozes ga tjerat. Iako   tamo  bi zaradio pare koje u Europi nece vidjet

Od početka je bilo jasno šta se tu događa.. Naravno da ga Miško (🤑🤑🤑) nagovara da ide u Katar ili Saudijsku Arabiju a ovaj neće. Isto kao i sa Friganom i Al Sharjahom ako se ne varam.

Normalno da čovjek od 23 godine neće ić tamo. Ako ovi to ne razumiju i pritišću ga ili ucjenjuju... bolje da ne nastavljam

Sramotno.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Meni se sve vise cini da je I clanak o Sopi bio narucen od Miska da se ispita misljenje javnosti...sa obzirom da je Sopa dobio podrsku nije bilo logike da ga Misko smjeni bwz obzira na sve ...samo bi pao kontra effect i sranje ...ovako idemo dalje do prvoga kiksa
Sada ista stvar..... kao.da se trazi neka reakcija I sve bazira na iznosu odstete i place igraca.... bas da se ne moze doci do igraca a imas manager itd , mozes misliti
Tesko ces igraca koji je tek osjetio repku, EP, imao jednu pravu sezonu da se vrati dva koraka nazad nakon svega ...stvarno bi se iznenadio

29.06.2024, 17:40 #1176 Last Edit: 29.06.2024, 17:41 by 18orvat
Ako je prodaja igrača u pitanju klub se trebao javiti Bari a Bara Pašaliću. DV lupeta već neko vrijeme a nadam se da je u pitanju povrijeđeni ego i da nije regrutiran kao osvjedočeni zagrebofil.

Klub bi medijske napise koji mu narušavaju ugled morao demantirati u roku od odmah. Ako ne demantirati, onda barem damage control.

Ako je ovo Vukušićevo smeće naručeno od strane kluba, to je dno. Iskreno ne vjerujem.
#degenerik

Stigla nemoralna ponuda od 5 mil eura?Ja sam mislio da je minimum 10.Pričekajte kako će se razviti kvalifikacije pa kad se tu zgrabi neka lova ulaskom u grupnu fazu pa onda idi na prodaju ako se bas mora a ne ovako.
Volim grad koji teče

Quote from: Fornax on 29.06.2024, 17:48Ako je ovo Vukušićevo smeće naručeno od strane kluba, to je dno. Iskreno ne vjerujem.

Pašalić je već jednom odbio petrodolare i to kad je bio anonimus a sad se ta ponuda (nakon Eura!) pretvorila u "priliku života"  ;D  Pa svima je jasno da Pašalić ne želi u Katar...Jedino Vukušić slučajno ili ne stvara klimu da u klubu nešto ne štima i to već neko vrijeme.

Quote from: Starless on 29.06.2024, 18:00Stigla nemoralna ponuda od 5 mil eura?Ja sam mislio da je minimum 10.Pričekajte kako će se razviti kvalifikacije pa kad se tu zgrabi neka lova ulaskom u grupnu fazu pa onda idi na prodaju ako se bas mora a ne ovako.

Nemoralna ponuda od 5mil €, e jesmo jadni  :bo:

Quote from: 18orvat on 29.06.2024, 18:02Jedino Vukušić slučajno ili ne stvara klimu da u klubu nešto ne štima i to već neko vrijeme.
Ne vjerujem da ima agendu, lik je jednostavno teški, ali teški attention whore.

#degenerik

Z
Evo imate pozdrave sa drugog foruma... :neretljak:

Čim je pisalo milijun eura po sezoni igraču, pretpostavio sam da su u pitanju neki Arapi. Potpuno je jasno zašto mu se tamo ne ide, napravio je velik iskorak i ovo bi mu bio pucanj u koljeno.

Što se tiče visine odštete, on i Fruk mi se čine kao najpotentniji za rekordan transfer nakon Kramarića. Pašalić ima i nastupe u Europi (i to kakav gol Lilleu), nastupe u reprezentaciji (i gol), dovoljno je mlad, dakle svi parametri su zadovoljeni. U tom kontekstu mi se 5M čini puno premalo.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

M
Za veći iznos treba naš renome (kluba) biti biti jači, to smo već ispeglali 500 puta. Paša bi iz dinama išao za 10 uz isti doprinos kao i kod nas.
Ili treba ubijat, tj nosit ekipu, duplo veće brojke nego što sada ima.
U Evropi ne samo jedan bljesak nego kontinuitet dobrih utakmica, ali to se vraćamo na ono prvo.