RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: ispod stijena on 08.07.2024, 11:36Gaby je suputnik u koNbiu...

kakvom kombiju?
Živković je otišao u Loksu.
Koga će poslat, Bočkaja?
Možda Miško ispregovara posudbu igrčine Denija Jurića opet, taj je igrao ko R9.

sramota!!!

E
Quote from: Zelko Maler on 08.07.2024, 11:38
Quote from: ispod stijena on 08.07.2024, 11:36Gaby je suputnik u koNbiu...

kakvom kombiju?
Živković je otišao u Loksu.
Koga će poslat, Bočkaja?
Možda Miško ispregovara posudbu igrčine Denija Jurića opet, taj je igrao ko R9.

sramota!!!
Možda Emreli nakon provociranja istoka na onih 2:7

F
08.07.2024, 13:20 #1547 Last Edit: 08.07.2024, 13:24 by fiorellolaguardia
Quote from: elnino4 on 08.07.2024, 11:45Možda Emreli nakon provociranja istoka na onih 2:7
Misko cijenama pretplate ispraznio istok da moze dovest Emrelija

Majstorović? Di je zapelo?
MAGICA FIUME

Z
sretno! Vidim u Istri često igrao u fromaciji  3 iza kao centralni. Dosta visoke ocjene ima.
Vidim neki potencijal da se proba u nekim utakmicama da i mi igramo s 3 iza, Majstorović opet libero, a Galešić desno, Dujmović lijevo(lijevak) ,ovi dva dosta brzi i tehnički dobri.

Quote from: Zelko Maler on 08.07.2024, 15:30sretno! Vidim u Istri često igrao u fromaciji  3 iza kao centralni. Dosta visoke ocjene ima.
Vidim neki potencijal da se proba u nekim utakmicama da i mi igramo s 3 iza, Majstorović opet libero, a Galešić desno, Dujmović lijevo(lijevak) ,ovi dva dosta brzi i tehnički dobri.

Radeljića ćemo posuditi Opatiji?  ;D

Quote from: T.T.N.Y. on 08.07.2024, 15:53
Quote from: Zelko Maler on 08.07.2024, 15:30sretno! Vidim u Istri često igrao u fromaciji  3 iza kao centralni. Dosta visoke ocjene ima.

Radeljića ćemo posuditi Opatiji?  ;D
A tko ti garantira da do kraja mercata Uprava neće prodati Radeljića ili Galešića  :)?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ma svašta još može biti. Očekujem još 2 odlaska prvotimaca, nekako tipujem na Radeljića i Selahija. Za Pašalića se ipak treba isprsit i to je i jakim klubovima teže, ali ne isključujem i njega.
Također moguća je i eksplozija Željka prema DRSu i Mišku.

Majstorović bi trebao lijepo pokriti ono što je Dilaver davao, nadam se možda i level up s obzirom na sve probleme koje je Dilaver imao prošle sezone.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
08.07.2024, 16:52 #1555 Last Edit: 08.07.2024, 16:57 by Zelko Maler
Majstorovoć i Dilaver su po meni neusporedivi. Mitar i Majstorović su tu negdje, u Hnlu dajem prednost Majstoroviću jer je Hnl veteran. Mi smo mu 5.Hnl klub ako se ne varam, Split, Loksa, Osijek, Istra. Ni u jednom nije razočarao, dapače  u svima je bio pojačanje.

Drago mi je da nije doveden netko za preprodaju, od njega očekujem iskustvo, smirenost i autoritet, najprije u derbi utakmicama.

D
Špica, lijevi bek i lijevo krilo pod mus. Ovi naši ili luđački dobro skrivaju imena ili ono drugo   :D

08.07.2024, 17:36 #1557 Last Edit: 08.07.2024, 17:47 by worm
4 igrača su moje želje, po jedan na svakoj bočnoj/krilnoj poziciji

I onda 31.08. napadač da opet zakoljemo Franju Ivanovića i zakočimo mu razvoj zbog nekog Mirka Marića
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 08.07.2024, 17:364 igrača su moje želje, po jedan na svakoj bočnoj/krilnoj poziciji

I onda 31.08. napadač da opet zakoljemo Franju Ivanovića i zakočimo mu razvoj zbog nekog Mirka Marića

Franjo ima itekako dovoljno minuta da se razvija i pokazuje svoj rast. Da je bio na razini Frigana lako moguće da bi bili prvaci prošle sezone.

Z
08.07.2024, 18:04 #1559 Last Edit: 08.07.2024, 18:06 by Zelko Maler
samo da unaprijed pripremite. dinamo prodaje veznjaka  Sučića u talijanski Como. Zamjene vide u Elšniku ili Čerinu ( za lojeg mislim da su maštarije i da za njega nemaju novaca, Pao bi tražio sigurno 4-5m odštete).
Od dana ili sata kad se proda ovaj bit će pune novine seljenja Selahija u dinamo. Toliko prozirno da već možeš predvidjeti što če Zg novinari raditi.