RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Snowcrash on 12.07.2024, 11:59
Quote from: MaČaĆeToMane on 12.07.2024, 11:48
Quote from: Stormfall 87 on 12.07.2024, 10:42Bez uvrijede nikome ali kako visak u Osijeku Rijeci moze biti pojacanje?

Ćo Fućak je čovik i pol. I solidan igrač. Značilo bi mu puno da ga pozovu, hital bi se na glavu

Fućak se je sam odlučil za Bjelicu kad je mogal birat Rijeku ili Osijek. Odlučil se je za šoldi. Sad neka se hita na glavu kod Coppitellija.

da mi Rijeka nudi 20k eur godišnje, a Osijek 100 išao bi i ja u Osijek i vjerujem 99% vas. Nije to dinamo ili hadjuk.
Razlika u plaći nije mala.

druga je stvar što ga je Bjelica namjerno uzeo i namjerno preplatio da napakosti Rijeci.

Quote from: Stormfall 87 on 12.07.2024, 10:42Bez uvrijede nikome ali kako visak u Osijeku Rijeci moze biti pojacanje?

Ćo Fućak je čovik i pol. I solidan igrač. Značilo bi mu puno da ga pozovu, hital bi se na glavu

Fućak se je sam odlučil za Bjelicu kad je mogal birat Rijeku ili Osijek. Odlučil se je za šoldi. Sad neka se hita na glavu kod Coppitellija.
Ili bi ga trebalo za nagradu platit Šaranima i dat mu plaću kakovu ima gore?

Rijeka mu je sramotnu plaću tad nudila, to je javna tajna. U osijeku ima 5 mjesečno, u Rijeci je tražil 3, a nije dobio pola u pregovorima...

Tako da
SPORTSKI ODLAZI!

S
12.07.2024, 12:41 #1622 Last Edit: 12.07.2024, 12:46 by Snowcrash
Quote from: Zelko Maler on 12.07.2024, 12:02

Nemojmo onda pričati o bacanjima na glavu i trčanju natrag u Rijeku.
Quote from: Zelko Maler on 12.07.2024, 12:02

da mi Rijeka nudi 20k eur godišnje, a Osijek 100 išao bi i ja u Osijek i vjerujem 99% vas. Nije to dinamo ili hadjuk.

druga je stvar što ga je Bjelica namjerno uzeo i namjerno preplatio da napakosti Rijeci.

Nikome Rijeka nije nudila 20 k € plaču. Nikome.
Ali, i da je, sad će mu ponudit 50 k i novu priliku i kad mu netko ponudi 100 k, pobjeć će odmah. Ili garantiraš da neće?
I odštetu će Miško sad Šaranima platit? Ma kako da ne.

Z
ako je otpisan neće biti odštete.

Kako bi pobjegao ako bi bio pod ugovorom
Šta ti se Fućak zamjerio?

I
Stvari uvijek mogu biti crnije...

Čitam malo ove ostale HNL klubove "velike četvorke"...

Pa ima tamo neki Lovrić, pa neki Šutalo, pa neki Ferro i ostali...

KAda je Rijeka dovela za velike pare nekog igrača koji je bio toliki fail da je to žestoki promašaj?

Evo, meni je u glavi Vrančić, Pavlović, Halilović i slični koji su sigurno imali Ugovore žešće jer su dolazili u doba Mitra npr. , a nisu opravdali. Ali su svi došli bez odštete.

Jebote, da imamo ove gore prvo opisane slučajeve...hm...ne znam...

I sad se još tu oko nekog Fućka razvlačimo, Dangubića i Vizingera...+ još svi oni mladi kojima roditelji nisu fiškali i dotuRi

Z
12.07.2024, 13:10 #1625 Last Edit: 12.07.2024, 13:15 by Zelko Maler
@ispod stijena , @iSpOd StIjEnA 2  uvijek bi se radije razvlačio s Dangubićima, Fućkom, Vizingerom, Mulcom, Ivušićem, Mancetom itd nego Rukavinima, Denima Jurićima, Dilaverima, Pjacama i ostalim zna se kojim.

Uvijek bi prihvatio imati naše igrače, da kažem karakterne ( ne kažem da su to ovi gori, ili da nisu) nego ove koji sline za Zagrebom, čak to nije ni upitno znaš to i prije nego ih dovodiš i opet ih dovodiš. Psihijatrija. Čak se i oni kunu ( još i lažu) da će dati 100% za dres Rijeke, oćeš kurac.

Primjer je Kekova Slovenija koja je na EP s karakterno jakim, a kvalitetom slabim ( s obzirom na konkurenciju) kadrom napravila puno, ali su ginuli jedan za drugog. Kad gineš na terenu to tribine uvijek cijene.

Još uvijek me proganja Pjacin voljni moment od Lokomotive.

s takvim igračima bi se trebali razvlačiti i moliti da dođu? Đabe tebi Pjaca sva tvoja navodna kvaliteta, jedan purger Sopić te prokazao i pročitao ko knjigu

sad se Fućku zamjera što mu je pinokio ponudio veliku plaću i on je prihvatio. Niste normalni.

I
Motor Kekove Slovenije je Čerin koji je većinom na ovoom forumu proglašen ne baš nekim igračem , a kad je bilo ČErin vs Selahi, 97% ljudi bi se opredjelilo za Selahia.

Za sada pokazatelji karijere jednog i drugog idu u pravcu ovoga kojem je javnost bila manje sklona.

Tako da...procijene većine ne moraju biti uvijek točne.

Nije pitanje koliku je tko kome dao ponudu. Pitanje je koliki je postotak promašaja u procijeni od strane struke?

Da napomenem. I odlazak Leškovića u dinamo i dolazak Franka u suprotnom smjeru je izazivao paranje pretplata...

U obranu nas Čerinovih ranih pljuvača, njegovih prvih desetak utakmica nije davalo naslutiti da je to buduća kičma momčadi.

Njegovih zadnjih desetak utakmica u dresu Rijeke je polarno suprotna priča i još uvijek mislim da je odluka da ga se ne otkupljuje najveći mercato blunder klupske struke od privatizacije naovamo.

Ukratko, došao je kao niš posebno, otišao kao igračina.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

I
Quote from: Fornax on 12.07.2024, 13:29Njegovih zadnjih desetak utakmica u dresu Rijeke je polarno suprotna priča i još uvijek mislim da je odluka da ga se ne otkupljuje najveći mercato blunder klupske struke od privatizacije naovamo.

A taj isti je poslao sijaset golobradih mladića u prolapli projekt HDa.

Rezultat je 1 vrhunski napadač sa kojim bi možda imali trofej lani, prodan za baDZET nakon sezone.

Novi kapetan Rijeke, možda čak karakterno jači od brata, strijelac u utakmici protiv Lillea, neki  simbol Rijeke (požvrtvovnost, žrtva, pripadnost)

Novi dokapetan Rijeke, možda najbrži stoper lige, stoper koji zna igrat nogom i kad dodje vrijeme nadamo se rekordna prodaja.

I "pravi" sakupljač lopti, moderni veznjak, ulazak iz drugog plana, stndard reprezentativac U21, također vrlo pripdan klubu.

Jebiga. Od privatizacije, ne pamtim da smo tako ad hoc promovirali 4 "naša" u manje od sezone i pol.

Medalja uvijek ima dve strane...

S
Quote from: Zelko Maler on 12.07.2024, 12:47ako je otpisan neće biti odštete.

Kako bi pobjegao ako bi bio pod ugovorom
Šta ti se Fućak zamjerio?

Kako je otpisan? Čovjek je dao link u kojem su otpisali nekog Petkovića. Fućak je jučer igrao pripremnu utakmicu, nema govora da je otpisan.
Inače nije mi se zamjerio, ali nemojmo sad o njegovoj ljubavi prema Rijeci, jer je tu "ljubav" zamijenio jednom za veću plaču, što znači da će opet.

Ljubav je kad odaberes Rijeku za 10 umjesto dinamo za 15.

Osijek za 50 kad Rijeka nudi 20 je logika i svako bi tako napravio.

Ljubav dragi moji mora biti uzajamna.

Z
Momo, lik iz bajke je 10. igrač, 11. ako računamo Nwolokora, koji nas je napustio ovaj prijelazni rok. Došla dvojica.
Većinu odlaznih transfera pozdravljam jer je to čišćenje rostera.( Momo, Veiga, Grgić...)
Nastavio bih još s Čabrajom i Bandom. Prvi se nije uklopio i višak je, a drugi je mislim da preskup da bi pružao to što pruža. Mislim da on nije doveden za klupu.
Također Đuričin ,on je isto još tu.

M
Čabraja, tu nešto nije u redu, ali neznam šta. Da pojasnim,ili odnosi sa Sopićem nisu bajni, ili on ima nekih svojih problema.
Jer ako ćemo realno taj dečko ima dobar centaršut, solidno je brz i ljevak je što je tražena roba. Međutim njega izgura Bogojević iz prve, dali ima problema sa koncentracijom, osobnih pa je rastresen, neznam, ali svaki put kad je dobio šansu od početka je imao blackout koji je koštao rezultata ili je mogao koštat.
Po svim parametrima trebao je bit vrhunski LB, pojest Godu i Bogija za doručak.
Banda,meni je on dosta dobar igrač, čak štoviše, volio bi da ostane kao neki back up timu, ima sigurnost u predaji, dobar pregled igre, mana mu je nekad nonšalancija nekad.

12.07.2024, 16:03 #1633 Last Edit: 12.07.2024, 16:14 by Starless
Quote from: Fiumano on 12.07.2024, 15:25Ljubav je kad odaberes Rijeku za 10 umjesto dinamo za 15.

A bas tako ,mi našima nudimo da igraju za kikiriki i kao iz ljubavi će igrati za nas klub a npr..Juričić šta bi da mu Misko smanji placu na u pola manju digao bi sidro odmah,kakva ljubav imao je on odavno priliku nju pokazati i dokazati ali nije bilo soldi da se nju plati.Uzmimo Livajaju, tovari misle da igra iz ljubavi prema haydut  a "Bog" krkana da mu smanje ugovor samo na 500
tisuća na godinu taj bi iz ljubavi prema haydutu momentalno pobjegao,da ljubav.
Volim grad koji teče

S
12.07.2024, 16:20 #1634 Last Edit: 12.07.2024, 16:25 by Snowcrash
Quote from: Fiumano on 12.07.2024, 15:25Ljubav je kad odaberes Rijeku za 10 umjesto dinamo za 15.

Novac nema veze s ljubavi, nit s emocijama, to je primarni postulat.
A vi samo računajte razliku, i kad se isplati bit seronja, a kad ne. Fućak je tada završio s Miškom. Zbog razlike 50, 10, 15, 20 nečega ljubavi.

Inače, da je Fućak karakter dokazao bi se u Rijeci u sezoni sezoni i pol, ako je za išta, bi danas pregovarao za 300-600 k € plaće godišnje.
Znači, naši juniori mogu igrat za 50 k po sezoni, ali Fućku je bilo malo? Sve ok, sad je s Bjelicom osigurao pare za cijeli život, vidjet ćemo kamo će dalje i za koju plaću.