RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Ako pasalic ne bude igrao bit ce to zato jer igra 11 najboljih i najspremnijih - psihicki i fizicki.
Mediji rade pritisak na klub i njega, ali realno koliko ce nas to dirati ovisi samo o - nama.
Ne slazem se da bi klub na to trebao reagirati, jer bi se spustao na razinu matija i slicnih kojima doslovno time dajes na vaznosti.
Mene isto vise zanima ta konobarica. Ajde @Zelko Maler izbaci u svom poznatom rafalu 3-4 posta zaredom sa svim detaljima 😉

Quote from: Fiumano on 25.07.2024, 13:00Ova tema je 2% mercato 98% sve ostalo 🤷

A baš..  :svakacast:

R
Pa može ih Sopić zapalit pa ga uvest u 80.

Nije nitko u pitanju, nemamo u planu nikoga , pogotovo ako ne uđemo u grupe. Ne očekujte ništa posebno do 25.08.
SPORTSKI ODLAZI!

T
25.07.2024, 14:44 #2284 Last Edit: 25.07.2024, 14:45 by toñito
Neki insajderi oko Levskog su objavili da Levski, Rostov, Molde i Rijeka pregovaraju sa Krizmanićem.

Osobno smatram da ljevak od 1.88 nema sta radit na poziciji lijevog beka. OK - mozda Sopa sprema 3 5 2 za ovu sezonu, kao na pripremama. Nisam fan tog Krizmanica, ali znamo da ga Sop i Pausic favoriziraju.

Mene samo zanima, kada ce Culina i DRS otkrit nekog igraca. Nama uvijek analiticari i treneri vode prijelazni rok.

Quote from: toñito on 25.07.2024, 14:44Neki insajderi oko Levskog su objavili da Levski, Rostov, Molde i Rijeka pregovaraju sa Krizmanićem.

Osobno smatram da ljevak od 1.88 nema sta radit na poziciji lijevog beka. OK - mozda Sopa sprema 3 5 2 za ovu sezonu, kao na pripremama. Nisam fan tog Krizmanica, ali znamo da ga Sop i Pausic favoriziraju.

Mene samo zanima, kada ce Culina i DRS otkrit nekog igraca. Nama uvijek analiticari i treneri vode prijelazni rok.

Sta nije Culina otkrio Veigu  8)?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Hahaha priprema se teren.
Nema šanse da 1 cent dobijemo od dinama kao što nikad i nismo
SPORTSKI ODLAZI!

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: MaČaĆeToMane on 25.07.2024, 17:00Hahaha priprema se teren.
Nema šanse da 1 cent dobijemo od dinama kao što nikad i nismo
Kako?a od Stefulja i onog golmana u paketu?Uglavnom pišu da će biti u prvoj postavi tako da ne može vise nastupati u Europi za konjušare u ovoj fazi.Odvratni su vise s tim pritiskom.
Volim grad koji teče

A da za susramlje tjedna ne budu (opet) zaslužni Tovari potrudila se ekipa fanova Rijeke s Instagrama...

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
Quote from: Fornax on 25.07.2024, 17:58A da za susramlje tjedna ne budu (opet) zaslužni Tovari potrudila se ekipa fanova Rijeke s Instagrama...

nekad treba malo držati do sebe.

Z
25.07.2024, 22:39 #2294 Last Edit: 25.07.2024, 22:41 by Zelko Maler
nekako imam osjećaj da se Banda i Djouahra neće naigrati pod Sopom.Čak mi je nevjerojatmo da Banda nije ušao danas, dapače ja ga u prvoj očekivao.