RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.07.2024, 17:44Dobro je da nema vise posudbi  8).

Ali dinamo je Cavlinu posudio bezlicnom tako da...

Baš ću se malo raspitat. Jel sigurno posudba iz din a ne iz lokomotive.
Ma u biti nije ni bitno.

A
Spominjao sam ga još i lani u ovo vrijeme jer je bio free i statistički ako se dobro sjećam bio je jači u istom rangu natjecanja i od Matanovića i od našeg Paše pa i od Vidovića...jedino se ne sjećam jel baš svima bio isti rang natjecanja, ali mi se čini da jest...uglavnom, lanjska sezona treća bundesliga i statistika nešto lošija, ali opet...nešto preko sto minuta mu treba za gol ili asist...kad gazda kaže da koja stotina tisućica gore dolje nije toliko bitna, ja bi riskirao i uzeo ga. Uostalom, riskirali smo i na lošijima tipa Obre ili lijepi Nais...Leonardo Vonić, dovoljno mlad, dovoljno iskusan i ne preskup, a čini se da ima baš pravi killer instinct...volio bi ga vidjeti u našem svetom dresu
https://www.transfermarkt.com/leonardo-vonic/profil/spieler/744599

Quote from: armada on 29.07.2024, 19:18Spominjao sam ga još i lani u ovo vrijeme jer je bio free i statistički ako se dobro sjećam bio je jači u istom rangu natjecanja i od Matanovića i od našeg Paše pa i od Vidovića...jedino se ne sjećam jel baš svima bio isti rang natjecanja, ali mi se čini da jest...uglavnom, lanjska sezona treća bundesliga i statistika nešto lošija, ali opet...nešto preko sto minuta mu treba za gol ili asist...kad gazda kaže da koja stotina tisućica gore dolje nije toliko bitna, ja bi riskirao i uzeo ga. Uostalom, riskirali smo i na lošijima tipa Obre ili lijepi Nais...Leonardo Vonić, dovoljno mlad, dovoljno iskusan i ne preskup, a čini se da ima baš pravi killer instinct...volio bi ga vidjeti u našem svetom dresu

Idealan za nas.

Quote from: moreplovac on 29.07.2024, 19:14
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.07.2024, 17:44Dobro je da nema vise posudbi  8).

Ali dinamo je Cavlinu posudio bezlicnom tako da...

Baš ću se malo raspitat. Jel sigurno posudba iz din a ne iz lokomotive.
Ma u biti nije ni bitno.
Sigurno. Dinamo kupio Cavlinu pa ga posudio bezlicnom. Tako su pisali portali.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Quote from: I2 on 29.07.2024, 19:29
Quote from: armada on 29.07.2024, 19:18Spominjao sam ga još i lani u ovo vrijeme jer je bio free i statistički ako se dobro sjećam bio je jači u istom rangu natjecanja i od Matanovića i od našeg Paše pa i od Vidovića...jedino se ne sjećam jel baš svima bio isti rang natjecanja, ali mi se čini da jest...uglavnom, lanjska sezona treća bundesliga i statistika nešto lošija, ali opet...nešto preko sto minuta mu treba za gol ili asist...kad gazda kaže da koja stotina tisućica gore dolje nije toliko bitna, ja bi riskirao i uzeo ga. Uostalom, riskirali smo i na lošijima tipa Obre ili lijepi Nais...Leonardo Vonić, dovoljno mlad, dovoljno iskusan i ne preskup, a čini se da ima baš pravi killer instinct...volio bi ga vidjeti u našem svetom dresu

Idealan za nas.

I mi za njega...Ivanović koji hladnokrvno zabija :D doduše, ne znam kakav je u presingu. Vjerojatno je tu Ivanović bolji...no, uostalom, sve je to nebitno jer ionako nije naš.

M
Dobar pick.

T
30.07.2024, 00:29 #2421 Last Edit: 30.07.2024, 00:35 by toñito
Jebote ovaj Vonić je stvarno dobar. Na prvu, a i na drugu  :o

Ima li netko email DRSa?  :vijesti:
Izgleda da je Rijeka odustala od DRMIĆA. On se ponudio.

I
Što god govorili stručnjaci za govor tijela , meni se čini da pašalić glavom nije ovdje.

Katar je rezolutno odbio (navodno) , mislim da nema opcije u Europi da da lovu za njega koja se traži.

Ovdje je meni najveći problem Špikić. Kad već trampamo da utrapimo pametnije.

Quote from: ispod stijena on 30.07.2024, 08:57Što god govorili stručnjaci za govor tijela , meni se čini da pašalić glavom nije ovdje.
Ne moraš imat doktorat iz behavioralnih znanosti da izvučeš zaključke iz načina na koji se Pašalić pozdravio sa Sopićem na izlasku iz igre u Rumunjskoj.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 30.07.2024, 09:02Ne moraš imat doktorat iz behavioralnih znanosti da izvučeš zaključke iz načina na koji se Pašalić pozdravio sa Sopićem na izlasku iz igre u Rumunjskoj.

Kao i iz načina na koji je izašao u - Koprivnici ;)

30.07.2024, 09:14 #2427 Last Edit: 30.07.2024, 09:15 by Snjesko
Neka se goni Miskovic u 3PM ako ga proda gore za manje od 5 milijuna. Bas degutantno.

Koliko ja imam info Pasalicu Dinamo nije prvi pick, on bi puno radije u inozemstvo.

A ove neke insinuacije od uvijek istih nickova o nasim igracima su mi isto vec degutantne, kao da ih se tjera u Dinamo. Fuj.

Quote from: Snjesko on 30.07.2024, 09:14Koliko ja imam info

Koliko ja znam ti uvijek imaš pogrešan info.

Povecanje pretplata za vise od 100% a zauzvrat prodaja pasalica dinamu za kikiriki i dovodjenje dinamovh otpadaka?  🤮🤮🤮
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡