RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: manigoldo on 30.07.2024, 16:42ni mi jasno ca bi oteli - da ne kupujemo vise nikakove dinamovce/bivse dinamovce/filodinamovce? znaci 50% igraca u zemlji otpisujemo - a ako ubacimo i hajdukovce, nekih 80%. RI+okolica su <5% drzave, tako nekako su i igraci. pa mi vi objasnite matematiku odkud bi peljali a da nisu dotakli ni dinamo ni hajduk? samo dvojicu da istaknen ca su bili veci rijecani od masu ostalih ca se zalaganja tice - dubravko pavlicic i franko andijasevic.
Kad smo pobijedili Dinamo sa tim njihovim igračima zadnji put? Sramota. 33 i godine nas nisu pobijedili na Kantridi a sad dolaze i uvale nam 7 komada doma. Uzas

M

Kad smo pobijedili Dinamo sa tim njihovim igračima zadnji put? Sramota. 33 i godine nas nisu pobijedili na Kantridi a sad dolaze i uvale nam 7 komada doma. Uzas
[/quote]

ca nemas gugl? evo zadnja pobeda 2-0 igrali tomecak, menalo, kulenovic i capan. a sli va igru z klupe pavicic i muric. od 14 ki su igrali 6 su bivsi ili posujeni dinamovci.

D
Jedini komentar na ovaj transfer:

,,Pašalić, Dinamo i Rijeka nisu uopće tema", kratko i jasno poručio je prvi čovjek Rijeke... 2.7.2024. godina.

Ili taj "prvi covjek" nije neki iskren tip ili ništa od tog transfera

M
...tar si znamo kot je 5 milione va stole onda more bit tema... ;D

A
Quote from: manigoldo on 30.07.2024, 16:55Kad smo pobijedili Dinamo sa tim njihovim igračima zadnji put? Sramota. 33 i godine nas nisu pobijedili na Kantridi a sad dolaze i uvale nam 7 komada doma. Uzas

ca nemas gugl? evo zadnja pobeda 2-0 igrali tomecak, menalo, kulenovic i capan. a sli va igru z klupe pavicic i muric. od 14 ki su igrali 6 su bivsi ili posujeni dinamovci.
[/quote]
Imam al ti nemas. Neki dan sam napisao da ih 19 utakmica nismo dobili. Očito je nekima to dobro meni nije

T
Sezona kada nema nogometa, klošari novinari koji ne znaju šutnut loptu zadovoljavaju svoj kompleks da budu blizu nogometa. Primjer Lesicki i Olivari.

evo zadnjih informacija:

Pašalić je bliže Unionu ili Venezii nego Dinamu.
Devetak je blizu Rijeke.
Drmić je dobio odbijenicu u Rijeci.

Razina točnosti informacija: Ima nečega.

Evo kaze Vukusic da je Mladen Devetak nas novi lijevi bek
alkoholom protiv droge

S
Devetak? Je cemo?

M

[/quote]
Imam al ti nemas. Neki dan sam napisao da ih 19 utakmica nismo dobili. Očito je nekima to dobro meni nije
[/quote]

pa pital si, i odgovoril san ti.

kade si procital da mi se pjaza ca smo 4 leta bez pobede?!

A
[/quote]

pa pital si, i odgovoril san ti.

kade si procital da mi se pjaza ca smo 4 leta bez pobede?!
[/quote]
Al pišeš šta nemaš Google i praviš se pametan.  Očito tim kombijima svake godine iz Dinama opravdavaš onda i rezultate i odgovara ti.

Quote from: Stormfall 87 on 30.07.2024, 17:27Devetak? Je cemo?

Bo.

700k na TM. Palermo.

25 let. LB ali pokriva i stopera valjda.

R
Bio u Istri. Nisam ga baš zapamtio. Znači nije puno kiksao :nisamja:

J
Kupimo igrače Istre... znači stvarno nemamo prebijene pare u klubu

M
Al pišeš šta nemaš Google i praviš se pametan.  Očito tim kombijima svake godine iz Dinama opravdavaš onda i rezultate i odgovara ti.
[/quote]

samo san ti rekal da nisu dinamovci krivi ca su nan rezulatati losi. z njima smo dobivali i gubili. sori oko gugla, maj bed.

vidi, mi imamo soldi pola od hajduka i 1/4 od dinama, ako ne i manje. znaci nas mercato je pokupit ca ova dva nece, ne vide ili skartaju.
a rezultati su ti i bolji nego ca bi trebali biti, objektivno gledano. 3. smo po soldima a 2. po rezulatu. more i treba bolje? more, ali tesko z ovakvin soldima.

A
Ja bi se složio sa @ispod stijena jer mi svakako izgleda za nas bolje da su nam desna krila Špikić-Butić ili netko treći, a lijevi bekovi Perković i Čabraja od onog što će nam se dogoditi, a to je da će desna krila biti Butić i Bogojević, a lijevi bekovi Devetak i Čabraja. Al ćemo imat 5M u džepu jer osobno ne vjerujem da će Paša ostati. Od tih 5M će naš lijepi Damirić eventualno zamijeniti Bogojevića sa nekim novim Grgićem ili desnokrilnim Devetkom i to će biti to. Ja isto mrzim gnjk i ponosim se time i ne raduje me da sa njima radimo deal, ali...alo, Devetak-Čabraja-Butić-Bogojević i 5M ili Perković-Čabraja-Špikić-Butić i 3M. Sorry, razum mi kaže ovo drugo.