RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
DRS: Halo, Damir, jel me čuješ? Tu sam u nekoj francuskoj vukohebini pa ne znam kakav je signal.
Damirić: Ma čujem te, možda malo prekida, al sve sam čuo. Kakve su novosti?
DRS: Zahebavam se sa ovim Slovencem već dva dana. Nikako da mu zapamtim prezime kad čovjek nikada nije bio u Dinamu niti u Istri...mislim da je Vodopivec ili tako nekako.
Damirić: Misliš Vipotnik?
DRS: No, pa to sam i rekao. Uglavnom, lijepo sam mu spomenuo Keka, Čerina, Rožmana, Petroviča. Ma nema koga nisam spomenuo, čak sam mu izmislio da je Elsner prije nego je otišao u Zvezdu imao sve dogovoreno sa Rijekom ali je SFRJ politika to spriječila. Ma nema što mu nisam rekao da nas nahvalim. Obećao sam mu da ga ti lambom možeš poslije tekme odvest mami na večeru za 15-ak minuta, ali mali je uporan, neće pa neće ispod 200 kila. Šta da radim Damire? Mislim, svi ga hvale, ako Keka nazovem, sigurno će mi i on reći da je top topova.
Damirić: Ništa, stavi na čekanje. Jesi provjerio sa Drmićem što je htio kad je neki dan zvao?
DRS: Pas mater. Jesam Damire, al toliko sam u frci sa tim Vodopivcem da sam skroz zaboravio javiti ti.
Damirić: I što kaže naš Drma?
DRS: Kaže ako može onaj Perišić za južnjake i ako može onaj Kalinić za južnjake po 1 euro, ja za vas mogu i jeftinije. Pita hoće li biti OK da igra za 50 centi mjesečno, hebiga, očito je svjestan svojih staklenih nogu.
Damirić: Hmmm, to bi bila OK cijena. Možda možemo sa njim šta god dogovoriti, što ti misliš?
DRS: Maaaa da, mislim da bi to bilo OK. Jedino...pitao je bonuse.
Damirić: Kakve bonuse?
DRS: Kaže da bi za svaki postignuti gol volio bonus u iznosu mjesečne plaće.
Damirić: O hebem ti pohlepe, on bi za svaki gol dodatnu mjesečnu plaću htio??? Pa gdje to ima? Gdje će to dobiti? Sad me baš i naljutio. Javi Drmi nek nastavi crtati ona umjetnička djela i nek nastavi puštati onu neku nazovi muziku. Skini cijenu Vipotniku na 100 kila, reci mu da će iduće godine igrati u Dinamu ako zadovolji njihove ukuse ove sezone.
DRS: Kako to misliš Damire da će igrati u Dinamu?
Damirić: Ah da, ti niti ne znaš, to sam ja lani sa Pjacom dogovarao. Uglavnom, napravi copy/paste Pjace lani. Plata 100 kila, otkupna klauzula za Dinamo 200 kila, a za ostale tržišna cijena. Ako se dokaže ko Pjaca lani, eto njega u Dinamu dogodine. Što misliš?
DRS: Damire, pa šef je uvijek u pravu. Smatraj riješenim.

Nisi spomenuo Fegica tako da nis od toga.
Volim grad koji teče

A
Quote from: armada on 31.07.2024, 19:53DRS: Halo, Damir, jel me čuješ? Tu sam u nekoj francuskoj vukohebini pa ne znam kakav je signal.
Damirić: Ma čujem te, možda malo prekida, al sve sam čuo. Kakve su novosti?
DRS: Zahebavam se sa ovim Slovencem već dva dana. Nikako da mu zapamtim prezime kad čovjek nikada nije bio u Dinamu niti u Istri...mislim da je Vodopivec ili tako nekako.
Damirić: Misliš Vipotnik?
DRS: No, pa to sam i rekao. Uglavnom, lijepo sam mu spomenuo Keka, Čerina, Rožmana, Petroviča. Ma nema koga nisam spomenuo, čak sam mu izmislio da je Elsner prije nego je otišao u Zvezdu imao sve dogovoreno sa Rijekom ali je SFRJ politika to spriječila. Ma nema što mu nisam rekao da nas nahvalim. Obećao sam mu da ga ti lambom možeš poslije tekme odvest mami na večeru za 15-ak minuta, ali mali je uporan, neće pa neće ispod 200 kila. Šta da radim Damire? Mislim, svi ga hvale, ako Keka nazovem, sigurno će mi i on reći da je top topova.
Damirić: Ništa, stavi na čekanje. Jesi provjerio sa Drmićem što je htio kad je neki dan zvao?
DRS: Pas mater. Jesam Damire, al toliko sam u frci sa tim Vodopivcem da sam skroz zaboravio javiti ti.
Damirić: I što kaže naš Drma?
DRS: Kaže ako može onaj Perišić za južnjake i ako može onaj Kalinić za južnjake po 1 euro, ja za vas mogu i jeftinije. Pita hoće li biti OK da igra za 50 centi mjesečno, hebiga, očito je svjestan svojih staklenih nogu.
Damirić: Hmmm, to bi bila OK cijena. Možda možemo sa njim šta god dogovoriti, što ti misliš?
DRS: Maaaa da, mislim da bi to bilo OK. Jedino...pitao je bonuse.
Damirić: Kakve bonuse?
DRS: Kaže da bi za svaki postignuti gol volio bonus u iznosu mjesečne plaće.
Damirić: O hebem ti pohlepe, on bi za svaki gol dodatnu mjesečnu plaću htio??? Pa gdje to ima? Gdje će to dobiti? Sad me baš i naljutio. Javi Drmi nek nastavi crtati ona umjetnička djela i nek nastavi puštati onu neku nazovi muziku. Skini cijenu Vipotniku na 100 kila, reci mu da će iduće godine igrati u Dinamu ako zadovolji njihove ukuse ove sezone.
DRS: Kako to misliš Damire da će igrati u Dinamu?
Damirić: Ah da, ti niti ne znaš, to sam ja lani sa Pjacom dogovarao. Uglavnom, napravi copy/paste Pjace lani. Plata 100 kila, otkupna klauzula za Dinamo 200 kila, a za ostale tržišna cijena. Ako se dokaže ko Pjaca lani, eto njega u Dinamu dogodine. Što misliš?
DRS: Damire, pa šef je uvijek u pravu. Smatraj riješenim.

Sat vremena kasnije :)

DRS: Halo Damir. Izvini što smetam, ali sad mi palo na pamet. Pa mi bi mogli tako privući i Sosu ili Šunjića. Oba su free, a mi smo dokazali da ih možemo učiniti članovima repke i ako zadovolje ukus Dinamovih ljudi da će tamo jeftino završiti. Što ti se čini?
Damirić: Hebem te blesavog. Sad si se sjetio. Kog smo klinca onda uzeli Devetka jučer? Ako Devetak ne prođe liječnički možeš pokušat sa Sosom, ali plaća ista da bude.
DRS: Kako misliš Damire što smo Devetka uzeli? Pa rekli smo da ako uspijemo uzeti cijelu zadnju liniju Istre, a na dobrom smo putu jer Majstor je ovdje, Devetak je sutra ovdje, a sa Marešićem se još malo moramo dogovarati, ali blizu smo. Znaš i sam da je njegov uvjet bio da Dujmovića proslijedimo na posudbu pa smo to danas zgotovili. Dakle u skladu smo sa dogovorenim, ako uzmemo cijelu zadnju liniju Istre, uštediti ćemo na vremenu za uigravanje tih igrača.
Damirić: Dobro, dobro, imaš pravo. Ali ako taj Devetak otpadne na liječničkom pripremi se za zvati Sosu. Vidiš i sam da nam je deal sa Pašom u Dinamu u zamjenu za Špikića i Perkovića počeo ometati Inter. I to onaj iz Milana, a ne iz Zaprešića. Imaju oni para pa bi iskeširali od 5-7 miliona, alo miliona???
DRS: Važi. Što ćemo sa Šunjićem?
Damirić: A što ćemo? Rekao sam ti...napravi c/p Pjace, a cifre od Pjace podijeli sa 3...mislim da će to biti OK. Ako mu ne paše, reci da će dobiti mjesečni popust 10% na trisduju, a ako baš bude tvrd, reci da će za svaki gol dobiti još 1% popusta na trisduju. Srećom on ne daje mnogo golova pa će biti OK.
DRS: Važi Damire.
Damirić: Nego Darko. Ništa nisi javio. Jel su ti odgovorili šta god Ekong, Vonić i Tibor?
DRS: Jesu, ali...
Damirić: Što ali?
DRS: Rekli da čitaju forum na nekom portalu i da im se nekako ne pregovara sa Rijekom. Nisam skonto zašto. Nešto su natuknuli da nemamo para, ali veza je bila loša pa ne želim tvrditi.
Damirić: Ah jasno. Svi bi oni kruha preko pogače. Da bi ih platio što žele, ja bi trebao da uđemo najmanje u EL, a kako da uđemo sa ovim kadrom? Nikada to oni neće shvatiti. Prvo neka sa Rijekom uđu u EL ili LP pa ću ih platiti. Vrlo jednostavno.

Damjan Pavlović ide u Goricu kao slobodan igrač.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 01.08.2024, 13:06Damjan Pavlović ide u Goricu kao slobodan igrač.
Još jedan koji će protiv nas čupat travu kao da smo mu ubili psa.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M
01.08.2024, 13:17 #2540 Last Edit: 01.08.2024, 13:20 by moreplovac
Ne vjerujem, bilo mu je dobro kod nas. Lova išla on laganica. Mi smo ko dobrotvorna organizacija.

Možda bude drugi tjedan nekih novih vjesti i noviteta. Za sad moram bit cito.

Super, samo reci jesu bar iole pozitivne ili cemo ko bizoni masovni suicid s litice.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

"Slovenska povezava dela čudeže."   :sta:
Zivi za taj osjecaj...

D
Quote from: moreplovac on 01.08.2024, 13:17Ne vjerujem, bilo mu je dobro kod nas. Lova išla on laganica. Mi smo ko dobrotvorna organizacija.

Možda bude drugi tjedan nekih novih vjesti i noviteta. Za sad moram bit cito.

Najgore što Damjan uopće nije loš igrac, smo kod nas nikako da ga krene.. meni je bio uvjerljiviji nego Djouhara...Đuro mi je još mačak u vreci, zašto smo mi one pare u njega bacili ja stvarno ne znam

Meni se čini kao bijeloputa verzija Bande. Zna podvalit loptu, ali obrambeno nije baš prisutan. Takav je moj dojam bio u onih par tekmi.
Uglavnom, kod nas nije kliknulo. Sretno mu u Gorici. Sa svima osim s nama!  :nisamja:

M
Quote from: Boy1da on 01.08.2024, 13:45Super, samo reci jesu bar iole pozitivne ili cemo ko bizoni masovni suicid s litice.
Bile bi pozitivne, ali ovisi o jednoj prodaji.
Ovisi koliko bi bio razočaran tom prodajom, ona bi uvjetovala taj dolazak. Ali znaš kako je, nije se rodio ko bi svakog zadovoljio.

01.08.2024, 15:22 #2546 Last Edit: 01.08.2024, 15:23 by Fornax
Quote from: moreplovac on 01.08.2024, 15:13Ali znaš kako je, nije se rodio ko bi svakog zadovoljio.
Ti nisi čuo za Genea Simmonsa?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

F
Sunjic u Pafos

Quote from: moreplovac on 01.08.2024, 15:13Bile bi pozitivne, ali ovisi o jednoj prodaji.
Ovisi koliko bi bio razočaran tom prodajom, ona bi uvjetovala taj dolazak. Ali znaš kako je, nije se rodio ko bi svakog zadovoljio.

a čuj...barem ove godine možemo izbjeći kolektivno kidanje pretplata radi transfera. Pol foruma ih nije kupilo, a druga polovica će ih čuvati ko zdravi bubreg.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: moreplovac on 01.08.2024, 15:13
Quote from: Boy1da on 01.08.2024, 13:45Super, samo reci jesu bar iole pozitivne ili cemo ko bizoni masovni suicid s litice.
Bile bi pozitivne, ali ovisi o jednoj prodaji.

Nije bitno kog prodamo (ako nije Fruk), samo je bitno di!
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è