RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Ma jasno je da su spomenuti Mierez ili Pukštas debelo izvan našeg dometa. Ja bi volio da je drugačije, ali nije. Ekong, Mitrovski, Fućak, Halilović ili Drmić su naša realnost, a i među njima ima upitnih jesu li nam u dometu i u krajnjoj liniji jesu li nam uopće pojačanja...naravno, ako itko uopće dođe jer ovaj "lagani ždrijeb" može biti okidač da se ništa ne učini do prolaska u neku skupinu, bilo EL ili KL, pa da se ovisno o tom ulasku/neulasku eventualno dovede još nekoga ili nikoga :(

Doslovno svi igraci koje je Pausic u zavrsnom podcastu prosle sezone naveo kao moguca pojacanja za prve 4 momcadi se ppvezuju s nama :)
Za Ekonga smo sigurno zsinteresirani, ali on nije u Istrix on je bio na posudbi koja je zavrsila, a i za Mitrevskog iz Varazdina također, zato sam i pitao jel Varazdin u pitanju.

Od ostalih igraca jedino mi na pamet pada Lawal, sa svim ostalim igracima ovih slabijih klubova ne bi bio odusevljen

NdoKIT ili mesar  :bo:
Europa je jedino mjerilo!

Lovrić?

Anas?
#degenerik

A
Quote from: Snjesko on 05.08.2024, 21:16Doslovno svi igraci koje je Pausic u zavrsnom podcastu prosle sezone naveo kao moguca pojacanja za prve 4 momcadi se ppvezuju s nama :)
Za Ekonga smo sigurno zsinteresirani, ali on nije u Istrix on je bio na posudbi koja je zavrsila, a i za Mitrevskog iz Varazdina također, zato sam i pitao jel Varazdin u pitanju.

Od ostalih igraca jedino mi na pamet pada Lawal, sa svim ostalim igracima ovih slabijih klubova ne bi bio odusevljen

Pogledah prvih 20-ak minuta gnjka i Istre neki dan...Lawal kažeš...hmmm jaaaaako dobro izgleda...jesam li naglasio aaaa na jaaaako :D

S
Quote from: Fornax on 05.08.2024, 21:53Anas?

Anas se zaposlio, ne može putovat iz Dražic do Rujevice svaki dan.
Može se ispregovarat 2 treninga na tjedan (utorak i četvrtak) i domaće utakmice.  ;D

Quote from: Fornax on 05.08.2024, 21:53Anas?

Niš od toga, daleko mu Rujevica, aš je počel delat.

S
Zapazio sam mladog Šakotu protiv Tovara jučer. Osim gola, klinac ih je 90' terorizirao. Tehnički jak na lopti, fizički ima sve.

Tomasov 100%
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
05.08.2024, 23:07 #2710 Last Edit: 05.08.2024, 23:10 by Zelko Maler
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.08.2024, 23:06Tomasov 100%

Tomasov krilo i Biblija špica. Jel može bolje?

edit: može. Još Fućak da se Snowcrashu i meni ispuni želja

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.08.2024, 23:06Tomasov 100%
Pa on je već za penziju.
Volim grad koji teče

A
Goričan

Lisica
Europa je jedino mjerilo!

R
Quote from: Boy1da on 05.08.2024, 20:47Ja sam skontao da se ričan zafrkava, ali glavoći navalili...
Ovo moje s Mierezom je naravno šala. Pokušao sam aludirati na jako mali broj igrača koji nemaju nikakve veze s D ili H, a da bi bili prihvaćeni od izbirljive riječke publike.