RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tragikomedija ako se ovo ostvari :svakacast:
#navodninavijač

Misko lazljivac jase dalje. ☹️ Toliko je vrijedna njegova izjava da nitko nema klauzule osim Pjace od prosle jeseni.

No... Ako je vjerovati dnovinaru, ponudili su 4m sa bonusima, tako da nisu aktivirali klauzulu, ne?

Za aktivirati klauzulu treba na stol staviti iznos klauzule, inace nije klauzula na 4m, nego 4m ukljucujuci bonuse, a to je glupo potpisati jer ti netko moze na stol staviti 1m+bonuse.

Zato klub vjv moze inzistirati da ostane jos tu tekmu. Belgijanci mogu uvijek rijesiti pricu tako da promijene ponudu u 4m cash i onda je to rijeseno, ali je pitanje da li im taj rizik vrijedi te razlike u cashu.

Promašio sam samo ime, ali Royal je, samo Union.
Mislim da su dovoljno odugovlačili i da Franjo ide najkasnije sutra
SPORTSKI ODLAZI!

J
Samo me zanima kako će uspjet naci napadaca u tjedan dana prije kraja prijelaznog roka

A bit ce neki Dogan, Dabro i tako...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: Zaf on 26.08.2024, 10:40Misko lazljivac jase dalje. ☹️ Toliko je vrijedna njegova izjava da nitko nema klauzule osim Pjace od prosle jeseni.

No... Ako je vjerovati dnovinaru, ponudili su 4m sa bonusima, tako da nisu aktivirali klauzulu, ne?

Za aktivirati klauzulu treba na stol staviti iznos klauzule, inace nije klauzula na 4m, nego 4m ukljucujuci bonuse, a to je glupo potpisati jer ti netko moze na stol staviti 1m+bonuse.

Zato klub vjv moze inzistirati da ostane jos tu tekmu. Belgijanci mogu uvijek rijesiti pricu tako da promijene ponudu u 4m cash i onda je to rijeseno, ali je pitanje da li im taj rizik vrijedi te razlike u cashu.

klauzula nije aktivirana jer ne daju 4M u šutu, daju 3 i nešto plus bonusi dođe do 4

K
Quote from: jopa on 26.08.2024, 10:44Samo me zanima kako će uspjet naci napadaca u tjedan dana prije kraja prijelaznog roka

Mislim da će sada biti lakše nego svo ovo vrijeme, pa 50% igrača nije uspjelo naći klub koji ih zadovoljva i bit će im na kraju i Rijeka dobra

Angelo Henriquez na telefonskoj liniji, izvolite?  ;D
SPORTSKI ODLAZI!

K
Franjo navodno u USG...

"Hvala na svemu i sretno u #USG!
Steta sto neces biti dio pobjednickog tima u cetvrtak."

I
26.08.2024, 11:44 #3354 Last Edit: 26.08.2024, 11:46 by ispod stijena
Nije mi jasno kako je uopće u pregovaranju sa nekim klincem od 19 godina , realno nepotvrđenim uopće došlo do trenutka da se razmišlja o izlaznoj klauzuli.

Kod Pjace i takvih mi je i logično, ali ovo...

Bo...da nije to "izlazna klauzula" u nečijoj glavi.

Nadam se super kvalitetnoj zamijeni (u prijevodu duplo boljem igraču u odnosu na Franju). ŽAo mi je jako ako ode. Ima miljun mušica, ali nekako karakterno bi trebao biti simbol Rijeke

O
Quote from: Boy1da on 26.08.2024, 10:59A bit ce neki Dogan, Dabro i tako...

Dabro je još i dobar kakvih ima.

E
Quote from: ispod stijena on 26.08.2024, 11:44Nije mi jasno kako je uopće u pregovaranju sa nekim klincem od 19 godina , realno nepotvrđenim uopće došlo do trenutka da se razmišlja o izlaznoj klauzuli.

Kod Pjace i takvih mi je i logično, ali ovo...

Bo...da nije to "izlazna klauzula" u nečijoj glavi.

Nadam se super kvalitetnoj zamijeni (u prijevodu duplo boljem igraču u odnosu na Franju). ŽAo mi je jako ako ode. Ima miljun mušica, ali nekako karakterno bi trebao biti simbol Rijeke

Pa, jednostavno. Netko iz Rogona je sjeo za isti stol i reko: da će klauzula biti 4 milijuna. A Mišković je pomislio, ako netko stvarno plati 4 milijuna, neću se žaliti i prihvatio.

Quote from: ispod stijena on 26.08.2024, 11:44Nije mi jasno kako je uopće u pregovaranju sa nekim klincem od 19 godina

Možda će ti ovo razjasniti.

"Najjače su zagrizli Riječani, trener gej  dvaput ga je osobno zvao i Ivanović je odabrao - Kvarner! Ne Dortmund, ne Beč, ne Serie A, nego - Rujevicu! Tek što se činilo da je donio najtežu odluku, javio se Feyenoord. Prema informacijama koje su doprle do nas, stavio mu je na stol ugovor po kojem će godišnje inkasirati oko milijun eura neto, ali s jednim dodatkom - da prvih šest mjeseci provede na posudbi, a potom u siječnju uđe u njihovu udarnu momčad. Tek da se ufura u prvoligaški tempo. Franjin odgovor bio je - ne! Dao je riječ Rijeci koju nije htio pogaziti"

M
Ma kakav Dabro, meni se ne sviđa niti malo.

26.08.2024, 12:02 #3359 Last Edit: 26.08.2024, 12:02 by TIR
Da si pravi klub, potpisao bi sad novi ugovor bez klauzule i s povišicom jer je jasno da ima vanserijski talent samo treba radit s njim kako treba. Al dobro.

Klauzula kod dolaska jasna, oteo si ga klubovima koji bi mu dali više para i priliku za razvoj, logično da nekako moraš balansirati.
#navodninavijač