RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

A doveo je svojedobno i Bojinova. Računao je Miško na veliku zaradu  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma Jovetic je extra klasa, da dođe je najzvučnije ime u povijesti kluba.

A
Na stranu to što nam je dao, ali i Vrančić je bio od onih jako zvučnih imena, a na kojem nije resale value bio veći od nule. Da, dogodi li se dolazak Jovetića, vrlo vjerojatno će to biti najzvučnije ime u povijesti kluba...a onda iduće godine po Kramarića...nadrealno znam, ali tako bi hebeno volio da kod nas završi karijeru sa odličnom sezonom ili dvije  :-[

Krama ako se vrati u HNL očekujem ga u dinamu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Jovetić za 2 mjeseca ima 35 godina.
Nikad nije radio za momčad previše, radijus kretanja mu je 10m2 u primeu, sada vjerojatno 3

K
Quote from: Zelko Maler on 27.08.2024, 18:11Bara mu je menadžer. Ima li negdje da taj frajer nema igrača.

Liam grupacija, braća Ramadani... nije Bara

D
Quote from: Kostrena on 27.08.2024, 21:39Jovetić za 2 mjeseca ima 35 godina.
Nikad nije radio za momčad previše, radijus kretanja mu je 10m2 u primeu, sada vjerojatno 3

Ima nos za gol, na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ivanovic je stvarno rijetkost jer njegov trkacki kapacitet je jedan od najvecih ako ne i najveci u HNLu tako da bi s Joveticem igra bila bitno drugacija, ali s tolikim brojem mladih igraca u prvoj ekipi, decki mogu za njega izgurat trku sve dok on para mreze

Quote from: ddrizala on 27.08.2024, 22:53
Quote from: Kostrena on 27.08.2024, 21:39Jovetić za 2 mjeseca ima 35 godina.

Ima nos za gol, na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ivanovic je stvarno rijetkost jer njegov trkacki kapacitet je jedan od najvecih ako ne i najveci u HNLu tako da bi s Joveticem igra bila bitno drugacija, ali s tolikim brojem mladih igraca u prvoj ekipi, decki mogu za njega izgurat trku sve dok on para mreze
Biti će stalno u zaledu.
Volim grad koji teče

M
Quote from: Monarh on 27.08.2024, 19:17
Quote from: R13KA on 27.08.2024, 19:10Ja sam skoro 10% siguran da o Jovetiću nitko nije ni razmišljao, kamo li da su ga kontaktirali, a pogotovo ne da će on prihvatit ponudu Rijeke. To bi bilo najveće ime u povijesti Rijeke.  Čak i da sve navedeno se dogodilo, Mišković ne dovodi igrale na kojima ne može zaradit.
Neovisno o realnoj priči oko Jovetića, Miško je doveo i Drmića i Marića, između ostalog, na posudbu, na kojima nije mogao zaraditi.

Jovetića ima čiste papire, dakle trošak je "samo" plaća, a zaraditi Miško može na način da ovaj odluči 2 utakmice u Konferencijskoj.

Ako ti uz njega rastu Butić primjerice i Jakac,ili neki drugi klinac, onda ti ne treba resale profit od njega. Ko može izračunati koliko je vrijedio Dilaver kad pogledaš to kroz Niku Galešića.

K
Vratite Lončara slijepci

Po Lončara idem pješice ako treba. Nosit cu ga na rukama do Rujevice.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

F
Vjerojatno su u igri i on i Gojak, ali ako udjemo u skupine

D
Strasno kakvu statistiku ima Loncar. Gojak je nebo i zemlja od njega, obican Dinamov otpadak, u rangu s onim Sunjicem.

K
Ja imam info da je Lončar jako realan, struka ga želi to znam e sad je samo lova problem, ili nije
I ako ispadnemo, isto tako, a Selahi će na klupi dočekati zimu

I
28.08.2024, 10:45 #3494 Last Edit: 28.08.2024, 10:47 by ispod stijena
Sve ok Lončar, ali što ćemo opet imati lijevo krilo koje nije lijevo krilo?

Gojak? Bo. Bolje malog Ilinkovića gurat iako je ofenzivniji od Gojaka.

Što je kod Selahia opet problem sa Ugovorom?