RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: vMario87 on 01.09.2024, 10:59Menalo novi igrač Rijeke.

:-X
Užas šta rade od kluba

Pa se nađu uvrijeđeni kad im kažeš da su korporacija  :D
Doduše i to je već past tense. Ovo trenutno više bi se podvesti moglo pod sakupljalište reciklažnog materijala. Sekundarnih sirovina. Gdje su uloge vrlo pažljivo podijeljene i gdje je vrlo kristalno jasno tko kosi a tko vodu nosi.

Prokleto vam sve bilo, jebo vas menalo!!

01.09.2024, 12:29 #3812 Last Edit: 01.09.2024, 12:55 by sthlm1987
Prizeljkujem scenarij iz ljubljane i ma terenu i na tribinama. Gadljivo do koje mjere je ovo sve otislo. Bas je vrijeme za reset, drago mi je sto se to vec u Armadi desava, Rijeka samo treba slijediti primjer.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

01.09.2024, 12:42 #3813 Last Edit: 01.09.2024, 12:43 by Silvio Dante
Quote from: sthlm1987 on 01.09.2024, 12:29Prizeljkujem scenarij iz ljubljane i ma terenuni na tribinama. Gadljivo do koje mjere je ovo sve otislo. Bas je vrijeme za reset, drago mi je sto se to vec u Armadi desava, Rijeka samo treba slijediti primjer.
Prisnažit možda večeras sa samo još jednim potpuno praznim stadionom?
Jer drugi jezik ta ekipa očito ne razumije. Osim jezik drastičnih poteza i metoda. Evo vam sada, igrajte sada.

Da su toliko odvojeni i cijepljeni od razuma, nekog elementarnog dostojanstva, samopoštovanja, meni ne ide u glavu tko su ti ljudi, tko je to odgojio i oblikovao u ovaj konačni oblik. Znaju li ti paćenici što je to žrtva, odricanje, što je borba, i koliko je lijep osjećaj kad svih pošalješ u kurac, sam zasučeš rukave i nešto postigneš u životu. Sam, samcat. Koliko je to sladak osjećaj i koliko si ispunjen.

I
Quote from: sthlm1987 on 01.09.2024, 12:29Prizeljkujem scenarij iz ljubljane i ma terenuni na tribinama. Gadljivo do koje mjere je ovo sve otislo. Bas je vrijeme za reset, drago mi je sto se to vec u Armadi desava, Rijeka samo treba slijediti primjer.

Resetiranje u Armadi? Vezano uz Ljubljanu ili od prije?

Ma necemo razvlacit po forumima, bitno da se nesto pokrenulo jer je grupa od titule 2017. u slobodnom padu. Isto vrijedi i za Rijeku, drago mi je da su i najveci nojevi izvukli glave iz pijeska pa se mozda nesto dobro skuha za buducnost
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 01.09.2024, 12:56Ma necemo razvlacit po forumima

Na javnom ste forumu, u ovom slučaju prenošenje Armadinih internih rasprava ću brisati pa molim da se suzdržite. Ne odnosi se na nikog konkretno.
#navodninavijač

P
Zamisli da te onako neelokventni i monotoni DRS nagovara da dođeš u Rijeku igrati.. pa Croatia Zmijavci bi mi zvučala napetije

Na svom predstavljanju kaže skauting je izuzetno važan  :neretljak: skautiram istru.. skautiram dinamo.. op pa tu ima višaka, my job here is done

A
01.09.2024, 13:14 #3818 Last Edit: 01.09.2024, 13:16 by armada
Pogledao sam malo što je odigrao taj naš vjerojatno novi ljevokrilni napadač. Pa on poslije odlaska od nas uopće nije bio standardan, čak niti u Celju. Statistika mu je u padu. Bolje da nisam pogledao jer sam na prvu vijest najprije pomislio "na stranu to što je iz gnjka i na stranu to što nas je već 2x otpilio, bar će biti instant pojačanje" , ali se ta misao meanwhile rasplinula. Još će na kraju od tri lijeva krila koja ćemo imati, tu poziciju i dalje najbolje igrati veznjak Janko :(

Mi smo se u ovom prijelaznom roku riješili/prodali 12 igrača (Ivanović, Labrović, Pjaca, Mitrović, Dilaver, Obregon, Veiga, Grgić, Yansane, Krešić, D. Pavlović, M. Pavlović), od čega, po pričama, neki i sa vrlo pristojnim ugovorima. Dovezli smo 5 igrača (Andrić, Posavec, Devetak, Rukavina, Majstorović). Znači samo na platnoj listi bi davanja trebala biti skresana za ne baš zanemariv iznos. Od prodaje je uprihođeno cca 9M plus 1M od ulaska gnjka u LP plus zarada od EU predkola. Sve to zbrojeno vjerujem da bi trebalo biti i dosta za famozni "bađet". Dapače, vjerujem da bi to trebalo biti dosta i za poneko ozbiljnije ime od Menala ili Dogana, ali eto, izgleda smo i dalje siromašniji od crkvenog miša  :bo:

Ovo za menala žešća debilana..ako ga dovedu..
S ovim potezom dokaz da nema sportske politike, nema nikakvih ideja,skauting ne postoji..
Dovedu otpatke iz dinama i šta ti menageri guraju...

Dovođenje menala je ista razina sramote koje se desila u Ljubljani na svim razinama..

Dno dna!!!

B
Quote from: armada on 01.09.2024, 13:14Mi smo se u ovom prijelaznom roku riješili/prodali 12 igrača (Ivanović, Labrović, Pjaca, Mitrović, Dilaver, Obregon, Veiga, Grgić, Yansane, Krešić, D. Pavlović, M. Pavlović), od čega, po pričama, neki i sa vrlo pristojnim ugovorima. Dovezli smo 5 igrača (Andrić, Posavec, Devetak, Rukavina, Majstorović). Znači samo na platnoj listi bi davanja trebala biti skresana za ne baš zanemariv iznos. Od prodaje je uprihođeno cca 9M plus 1M od ulaska gnjka u LP plus zarada od EU predkola. Sve to zbrojeno vjerujem da bi trebalo biti i dosta za famozni "bađet". Dapače, vjerujem da bi to trebalo biti dosta i za poneko ozbiljnije ime od Menala ili Dogana, ali eto, izgleda smo i dalje siromašniji od crkvenog miša  :bo:
Nije problem da smo siromasni kao crkveni misi. Nek i jesmo, svi to razumijemo i podrzali bi klub i da je pred bankrotom.
Nego nasa politika. Opet ima nesto u blagajni ako ces sad bacit par sto k eura na menale i gojake. Za sta? Trece mjesto? Sezona propala i nece je dinamovi otpatci spasit, planiraj sljedecu sezonu radije, ubaci juniore, dovedi nove ivanovice pa ih uigravaj, dovedi stozer pa im daj ovu izgubljenu sezonu u miru da se posloze....bilo sta, al bilo sta novo da napravimo.
A ne vec prokusani recept kojim iritiras navijace, ne donosi ti ni rezultat ni financije...horor sezona je ovo i nevidim izlaz. Pokusavam ne pratit nista ali jbga nemogu.
Ali bar sam rjesio sa sobom da na utakmicu ne dolazim, bez obzira sto sam uzeo preskupu pretplatu. ( i nisu mi poslali iskaznice doma naravno)

Znači ako se ove godine nije stavio prioritet na europsku jesen, jasno je da se neće ni iduće. Očito ne postoji europska ambicija.

U prvenstvu je plafon 3. mjesto, eventualno drugo ako Hajduk ostane u kurcu... Pa se onda postavlja pitanje koju mi pizdu materinu uopće igramo. Ok, ostaje još kup... Vidjeli smo koliko nam je stalo i do toga.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

S
Odlican posao struke na celu sa Miskovicem. Rijesili smo se skupih igraca a doveli su su se veliki potencijali. Menalo je bih messi, Andric kao original Ronaldo. Nadam se da ce karte jos ici gore jer ovo je sastav za naslov. Najvise pozdravljam ponovo uspostavljen kontakt sa gospodinom mamicem. Nadam se da cemo skoro potpisati ugovor sa dinamom oko forsiranja njihovih talenata kod nas.

Jedino opipljivo za sta se jos mozemo borit je kup. A ova ekipa trenutno je rodjena za ispast odmah na prvom koraku
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku