RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

T
da jos dode neki desni bek/stoper pa mi bi na nesto izgledali

D
02.09.2024, 18:21 #3887 Last Edit: 02.09.2024, 18:22 by ddrizala
Quote from: Bobic on 02.09.2024, 17:08Nadam se da taj Danac znaci da ne dolazi Menalo? Sad stvarno nema potrebe..

Takodjer, ako dode i Menalo jedino sta moze je nosit vrecu s loptama na trening, a Dogan ce morat zabijat golove ako dodje jer Andric je solidan, ali mi se ne cini da ce imat neku cifru golova uskoro bar dok ne bude mogao istrcat 90 minuta.

M
Quote from: Boy1da on 02.09.2024, 16:10

Holger Rune? 😁
Samo nek dođe Danac, poznati po maratonskim plućima, za razliku od naših primadona 🙂

Ja se nadam Doganu. Rotacijski, vjerojatno neće biti instant pojačanje ali mi djeluje obećavajuće. Nije strašna razlika zabijati boljim obranama druge i gorim obranama prve lige, a Rijeka je ipak avion za sve osim jednog HR kluba, tako da će imati support i prilike.

A
Kako stvari stoje, Dogan i Victor, ha...nadam se da to znači ispadanje Menala iz igre. Ono što je loše, to znači i ispadanje spominjanih Jovetića i Enriquezea...ja se jednom od ove dvojice ipak nadam jer, koliko god HNL bio brižan, nam nisu dovoljni samo Andrić i Dogan koji se tek treba dokazivati.

A
Ovaj transferfeed su neki čudaci...zamisli, u nedostatku boljih opcija izgleda da će završiti u Rijeci...koje hebene bolje opcije postoje za igrača od 25 godina u drugoj hrvatskoj ligi ako ne računamo Olimpiju...taj treba da pješke dođe do nas i usput maše repom od sreće što smo mu dali priliku...hebote te transferfeed

https://www.transferfeed.com/transfers/dominik-dogan-zrinski-jurjevac-rijeka/5922870

K
Quote from: armada on 02.09.2024, 21:25Ovaj transferfeed su neki čudaci...zamisli, u nedostatku boljih opcija izgleda da će završiti u Rijeci...koje hebene bolje opcije postoje za igrača od 25 godina u drugoj hrvatskoj ligi ako ne računamo Olimpiju...taj treba da pješke dođe do nas i usput maše repom od sreće što smo mu dali priliku...hebote te transferfeed

https://www.transferfeed.com/transfers/dominik-dogan-zrinski-jurjevac-rijeka/5922870

Hajduk? I jedan klub iz Mađarske

A
Ma sve pet...mogu shvatiti da su i ti mađari i sjevernjaci lošija opcija...ali ne mogu prihvatiti da se naša ponuda karakterizira kao "nedostatak boljih opcija", a istovremeno pričamo o igraču od 25 godina iz druge HNL...pa šta na to smo spali...ide k nama jer nema ništa bolje???

K
Krivo su se izrazili, to je neki debilni prijevod od negdje

A
02.09.2024, 21:46 #3895 Last Edit: 02.09.2024, 21:51 by armada
BTW nema to nikakve veze sa igračem, isključivo sa glupim tekstom tog transferfeeda, a igrač kao igrač...lagane je građe i lako je bilo to nešto kao duel igre igrati u drugoj ligi...baš sam znatiželjean kad ga KTC ili onaj Momoa ili kako se već preziva uhvate čuvati...ono što mi se dopalo jest da "ima nos" i jako je često u pravo vrijeme na pravome mjestu izvan fokusa svih obrambenih igrača...nogometno inteligentan što bi se reklo...ali, sličan "nos" je imao i Marić, dokazani HNL igrač, pa nam je lani donio ništa...nisam preveliki optimist da će nam Dogan išta donijeti, ali eto, neka dođe i sretno mu

A
Quote from: armada on 02.09.2024, 20:50Kako stvari stoje, Dogan i Victor, ha...nadam se da to znači ispadanje Menala iz igre. Ono što je loše, to znači i ispadanje spominjanih Jovetića i Enriquezea...ja se jednom od ove dvojice ipak nadam jer, koliko god HNL bio brižan, nam nisu dovoljni samo Andrić i Dogan koji se tek treba dokazivati.

@Kostrena  BTW što je sa Jovetićem? Ne idem kopat po starim postovima jer mi se ne da, ali nisi li ti negdje bio napisao da je to gotova stvar? Sry ukoliko se krivo sjećam...ispružim dlanove i slobodno daj packe po njima, tako se to nekada radilo, a ja sam čovjek od nekad :D

K
Jučer me navečer isto to netko pitao, svaku večer, a odgovor isti.
Koliko ja znam, nema od njega ništa, on sanja egzotične krajeve

D
Dogan mi se cini igrac istog profila kao i Frigan, ne preveliki tehnicar i trkac, ali dobar nos za gol i snalazenje u sesnaestercu, a uz dobra krila i jake ofanzivne veznjake takav napadac ne bi bio los samo da odmah udje u formu.

po Ljubi stižu Menalo, Gojak i Deni Jurić
SPORTSKI ODLAZI!