RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Ako cemo gledat ni mordor nije imun na igrace Rijeke, ako u CV ima da je igrao za nas odmah se uzbude.

K
Quote from: moreplovac on 03.09.2024, 16:46Ako cemo gledat ni mordor nije imun na igrace Rijeke, ako u CV ima da je igrao za nas odmah se uzbude.
I obrnuto

A ni mi nismo imuni na igrače dinama tako da...
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: moreplovac on 03.09.2024, 16:23Pa čak mi i nije nelogično, ta količina nogometaša, netko će otići na zimu a momčad se uigrava i novi se privikavaju na novu sredinu, neće trebat aklimatizacija.

Ovo boldano si dobro rekao, momcad se uigrava. Sama sa sobom. Sta decki dogovore, tako ce bit.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: moreplovac on 03.09.2024, 16:25
Quote from: fiorellolaguardia on 03.09.2024, 16:21
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 16:05
Quote from: fiorellolaguardia on 03.09.2024, 16:01Danca otimaju tovari? A nista.., sretno mu bilo
Samo neka probaju, Miško poludi u dovede Menala
Menalo je gotova stvar. Navodno potpisao vec. Ako maznu malog Danca, Misko dovodi Periju 😆.

Ubitačan napad tridente "trio P"
Perišić, Perica, Pašalić

Napad u tri P(m)  ;D

Ima li kakvih bekova u pregovorima, zna li se šta, pitam za frenda, nije da mi naši nisu top

K
Šta će nam bekovi, na katu kažu da smo tu najpopunjeniji

03.09.2024, 17:15 #4011 Last Edit: 03.09.2024, 17:19 by Monarh
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 16:43Tovari opet zovu igrače koje mi želimo, jbte oni isto imaju skaut službu odličnu, uleti igračima dok se pakiraju za Rijeku
Inače, davno bilo, srednja škola. Dogovaralo se u razredu tko sutra kupuje NL, tko SN.
I dolazim u školu, a naslov u novinama tipo "Velika krađa Rijeke"

Igrač je putovao u Split na potpis ugovora s Hajdukom a naši ga zaustavili u Rijeci i potpisao za nas.

Riječ je ooooo... Sebastijanu Cimirotiču.

Inače, ima na yubitou dobrih njegovih videa, tipo "pozdravljam mamu i tatu i svoje roditelje".  :svakacast:

Quote from: Monarh on 03.09.2024, 17:15
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 16:43Tovari opet zovu igrače koje mi želimo, jbte oni isto imaju skaut službu odličnu, uleti igračima dok se pakiraju za Rijeku
Inače, davno bilo, srednja škola. Dogovaralo se u razredu tko sutra kupuje NL, tko SN.

Igrač je putovao u Split na potpis ugovora s Hajdukom a naši ga zaustavili u Rijeci i potpisao za nas.

Riječ je ooooo... Sebstijanu Cimirotiču.

Inače, ima na yubitou dobrih njegovih videa, tipo "pozdravljam mamu i tatu i svoje roditelje".  :svakacast:

Dobar je bio Cimerotic, meni se sviđao.
Imao je dobar dribling, toliko brz da bi, dok bi igrac pao na prvu fitnu u međuvremenu ovaj napravio jos dvije i izgubio loptu.
A i zabio je na Poljudu.

Quote from: Snjesko on 03.09.2024, 17:19
Quote from: Monarh on 03.09.2024, 17:15

Riječ je ooooo... Sebstijanu Cimirotiču.

Dobar je bio Cimerotic, meni se sviđao.
Imao je dobar dribling, toliko brz da bi, dok bi igrac pao na prvu fitnu u međuvremenu ovaj napravio jos dvije i izgubio loptu.
A i zabio je na Poljudu.
Cime je bio Fenan prije Fenana  ;D

Tovari nude istu plaću i godišnju zalihu jogurta?

Ma to Misko uvali priču

treba sad dovest Perišića pa to bi bilo ruganje
SPORTSKI ODLAZI!

Izvor blizak Periji kaže da ga je posjetila žena od Culine. Pregovarali su do ranoga jutra.

K
Quote from: Fiumano on 03.09.2024, 17:24Izvor blizak Periji kaže da ga je posjetila žena od Culine. Pregovarali su do ranoga jutra.
Frend od žene je bio sa njima, potvrdio

;D  ;D  ;D

Pa tko mu je žena?

Srećka Juričić Čulina?  :bo:

K