RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

m and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: robil on 04.09.2024, 13:01Makar mažoretkinje stavit pored kučica :neretljak:
I neka puste nove fosile  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Sta se ceka ...pas mater uvijek neka nervoza

T
Ja ne kužim od kuda ova sva imena, ok ima tu nekih pokušaja i raspitivanja.

Ali ono koliko sam ja čuo na brdu su više zaokupljeni prodajom i ponudama koje su dobili.  :bo:
Ćemo vidjet

R
Quote from: toñito on 04.09.2024, 14:31Ja ne kužim od kuda ova sva imena, ok ima tu nekih pokušaja i raspitivanja.

Ali ono koliko sam ja čuo na brdu su više zaokupljeni prodajom i ponudama koje su dobili.  :bo:
Ćemo vidjet

Doć će maksimalno Dogan i jebeni Menalo i to ako prodaju Pašalića. Sve je to teški kurac. Da je htio dovesti igrače doveo bi ih prije Europskih kvalifikacija, sada čak nebi imalo smisla dovodit igrače. 4. ćemo ionako bit.

K
Šimun Butić daje ti krila?

K
Prvi predstavljen

A
Bome prije sam očekivao Dogana il Menala

K
Selahi nazad u Belgiju vjerojatno, pokušavamo ga dat ispod cijene

R
Quote from: R13KA on 04.09.2024, 14:42
Quote from: toñito on 04.09.2024, 14:31Ja ne kužim od kuda ova sva imena, ok ima tu nekih pokušaja i raspitivanja.

Ćemo vidjet

Doć će maksimalno Dogan i jebeni Menalo i to ako prodaju Pašalića. Sve je to teški kurac. Da je htio dovesti igrače doveo bi ih prije Europskih kvalifikacija, sada čak nebi imalo smisla dovodit igrače. 4. ćemo ionako bit.

Tvoj optimizam je vec prvim potpison razjeban
I ja bi volio ovakva pojacanja u 6mj ali mi smo Rijeka  :bo:

D
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 15:13Selahi nazad u Belgiju vjerojatno, pokušavamo ga dat ispod cijene

Dobar i srcan igrac, ali ako jebe atmosferu u kabini za njega nema mjesta nazalost...

-

R
04.09.2024, 15:26 #4091 Last Edit: 04.09.2024, 15:33 by R13KA
Quote from: Ro-Ro on 04.09.2024, 15:17
Quote from: R13KA on 04.09.2024, 14:42

Ćemo vidjet

Tvoj optimizam je vec prvim potpison razjeban
I ja bi volio ovakva pojacanja u 6mj ali mi smo Rijeka  :bo:
Za koji kurac onda dovodit bolje igrače ako je cilj izborit konferencijsku pa ispast od amatera iz sezone u sezonu? Budimo razvojni klub, neka igra Butić, Gajzler koji će nam kurac Perica? Prvi ne možemo biti, u prva 4 ćemo biti s 2-3 iskusnija dobra igrača- to već imamo. Ja sam za to da budemo ambiciozan klub, ali ne da se vratimo u kružnom toku :, - dovedi igrače da bi izborio Europu, -izbori Europu-prodaj sve šta valja-  ispadni od amatera-  ponovno dovedi igrače da bi izborio Europu. Meni to nema smisla, pogotovo zato jer prvak u HNL nikada neće više biti niti jedan klub osim Dinama. Razlika izmedju Dinama i ostatka lige je nekoliko galaksija.  I daj me nemoj jebat, dosta nas klub svih jebe uzduž i poprijeko.

M
Uigrat će se za Evropske kvalifikacije za slijedeću sezonu. Da se nemora na silu pa da ekipa bude spremna.

Čekaj je se to ljudi bune što se pojačavamo?

R
Quote from: Fiumano on 04.09.2024, 15:32Čekaj je se to ljudi bune što se pojačavamo?
Ne, nego zato jer se KASNO pojačavamo. Ali ja i u ovome pronalazimo smisao da možda budemo ispred tovara, ionako mi je to svake godine jedina satisfakcija, ne mogu pronaći neki veći interes od toga kada u poodmakloj životnoj dobi gubim ogromnu količinu dragocjenog vremena na sve to. Dobro je biti ispred Hajduka, možda Perica bude prevaga