RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
04.10.2024, 09:58 #4590 Last Edit: 04.10.2024, 09:58 by Kostrena
Dinamo je prije svega najvažniji poslovni partner

Kad smo opet kod toga, ti su nam i predložili novog analitičara

Z
Quote from: Kostrena on 04.10.2024, 09:58Dinamo je prije svega najvažniji poslovni partner

koga, onog iz 3. dalmatinske lige?

K
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 10:13
Quote from: Kostrena on 04.10.2024, 09:58Dinamo je prije svega najvažniji poslovni partner

koga, onog iz 3. dalmatinske lige?
Da bio je kod njihovog analitičara na edukaciji, gdje je pokazao zavidno znanje ali očito ne dovoljno zavidno za njih

Z
Paušić čeka Sopića da mu se priključi u stožeru. Imaju neku opciju u Arabiji.

K
Bili smo na cugi prije Hajduka i nije bilo ništa po tom pitanju, pogotovo ne Arabija

Z
Sopiću je već dugo na stolu neka Arabija. vjerojatno ništa od toga onda, ali kad dobije posao mislim da Paušić ide k njemu gdje god to bilo.

04.10.2024, 12:26 #4596 Last Edit: 04.10.2024, 14:48 by Vado Magnar
Prvi post:
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 10:42Paušić čeka Sopića da mu se priključi u stožeru. Imaju neku opciju u Arabiji.
Drugi post:
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 12:14Sopiću je već dugo na stolu neka Arabija. vjerojatno ništa od toga onda, ali kad dobije posao mislim da Paušić ide k njemu gdje god to bilo.

Usporedi si ova dva posta. U prvom tvrdiš da Paušić ide sa Sopićem. A u drugom iznosiš svoje mišljenje.
Zar ne bi trebalo, ne samo ti nego svi mi, izositi samo ono što znamo ako iznosimo neku tvrdnju, a ako imamo neko mišljenje onda to jasno i naglasiti.
OGROMNA je razlika. Ali baš OGROMNA.

K
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 12:14Sopiću je već dugo na stolu neka Arabija. vjerojatno ništa od toga onda, ali kad dobije posao mislim da Paušić ide k njemu gdje god to bilo.
Da, sigurno Paušić čeka Sopića da negdje nešto nađe,pa je odbio neke samostalne ponude

Z
Quote from: Vado Magnar on 04.10.2024, 12:26
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 10:42Paušić čeka Sopića da mu se priključi u stožeru. Imaju neku opciju u Arabiji.

Usporedi si ova dva posta. U prvom tvrdiš da Paušić ide sa Sopićem. A u drugom iznosiš svoje mišljenje.
Zar ne bi trebalo, ne samo ti nego svi mi, izositi samo ono što znamo ako iznosimo neku tvrdnju, a ako imamo neko mišljenje onda to jasno i naglasiti.

ne razumijem poantu ovog posta.

K

Dobro, ali se stvar može promijeniti u pol sata, pogotovo oko tih transfera i glasina. Ni novinari nemaju često točne informacije koji bi trebali imat

04.10.2024, 14:47 #4600 Last Edit: 04.10.2024, 14:52 by Vado Magnar
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 12:43ne razumijem poantu ovog posta.

Da pojansim.
U prvom tvrdiš (kao da znaš, kao da je to činjenica): "Paušić čeka Sopića da mu se priključi u stožeru. Imaju neku opciju u Arabiji."
Kada netko tako što pročita onda pomisli: "ok čovjek očito zna nešto što ja ne znam: Paušić ide sa Sopićem u Arabiju".
Onda kada ti drugi forumaš koji zna nešto kaže nije baš tako ti u drugom postu kažeš: "aha. Nije tako, ali mislim da bi moglo biti."

Dakle, u prvom se postavljaš kao da znaš nešto (a u biti ne znaš). A u drugom se jasno vidi da sve što imaš je mišljenje, a to mišljenje nama predstavljaš kao činjenicu.
Nisi jedini koji to radi, ima forumaša koji imaju neko mišljenje, vjerovanje, naklapaju da bi nešto moglo biti tako, a onda to prezentiraju kao čvrsti fakt, a u biti je prazno naklapanje.
Ogromna je razlika između činjenice i naklapanja.

Poanta: ako imaš neko mišljenje, reci ga, ali nemoj ga prezentirati kao činjenicu. Naglasi da se radi o mišljenju, a ne o činjenici.
Nadam se da sam pojasnio.

R
Quote from: Zelko Maler on 04.10.2024, 12:43

ne razumijem poantu ovog posta.

Prostojno ti je bez uvrede rekao izmedu redova da ne kakas 😂

Flashback od ljeta i citanja o potencijalnom igracu kojemu se sapce da dodje ali on odbija doc a njegovo ime se ne smije znat ali ce se reci ako nas otkanta a sve to zbog straha da ne izadje u medije pa da ode u haj ili din.  ;D
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Ne trebaju nam igrači nego stožer sa znanjem. O nogometu da se razumijemo.
SPORTSKI ODLAZI!