RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Kako misli proći u EL ili KL????????

O
Quote from: toñito on 27.05.2024, 23:42Na onom podcastu od našeg analitičira, lik je reko neke stvari koje im je Miškovic rekao na nekom od sastanaka ovih dana:

1. Prijelazni rok traje do kraja osmog mjeseca, šta klubu daje dosta vremena vezano za prodaju igrača jer dosta toga ovisi u pretkolima Europa lige, koja moze donijet pola budzeta.
2. Trenutno ni sam Miško ne zna koga će prodat i za koje pare, ali ono šta je reko da je cilj namaknut budžet od 12 mil eura. Ako Fruk ode za 8, gro ekipe bi moglo ostat na okupu. + Labro za 3
3. Svlacionica i konkretno Smolcic se smiju zagrebackim novinarima, konkretno Sportskim Novostima i onom Ljubiću koji pricaju o razdoru u svlacionici.
4. Cilj je prodati za što manje igrača, za što više novaca - logično. Ciljevi su zasada prodaja 3 do 4 igrača.

Pa to ja stalno govorim, ali radi se o prvoj postavi, druga je stvar ako ode Grgić, Veiga ili ne znam ....

T
27.05.2024, 23:46 #467 Last Edit: 27.05.2024, 23:47 by toñito
Pa objasnio je, na način da zadrži veliki dio ekipe do uzvrata treceg pretkola. I nakon toga se vidi koliko novaca nedostaje budzetu i po tome slazes ekipu za sezonu 24/25.
Vrlo logično i razumno, covjek bi rekao.

Quote from: Orpat on 27.05.2024, 23:42Kako misli proći u EL ili KL????????

O
Quote from: toñito on 27.05.2024, 23:46Pa objasnio je, na način da zadrži veliki dio ekipe do uzvrata treceg pretkola. I nakon toga se vidi koliko novaca nedostaje budzetu i po tome slazes ekipu za sezonu 24/25.
Vrlo logično i razumno, covjek bi rekao.

Quote from: Orpat on 27.05.2024, 23:42Kako misli proći u EL ili KL????????

Da tako nekako.

M
Banda zaslužuje standardnije igrat ali uz reguliranje odlazaka na okupljanje repke. Taman se stabilizira evo ti novog okupljanja. Izgubi ritam svaki put.

Quote from: toñito on 27.05.2024, 23:423. Svlacionica i konkretno Smolcic se smiju zagrebackim novinarima, konkretno Sportskim Novostima i onom Ljubiću koji pricaju o razdoru u svlacionici.

Taj Ljubic je prenosio utakmicu u nedjelju, baš sam sam ga snimio gore na tribini dok smo stajali dole na travi.
Rijetko ogavan tip.

Bokte, u nekom normalnijem svijetu zadnji preostali veteran Kekove Rijeke završio bi karijeru ovdje i na osnovu činjenice da je ovdje jedini pravi "senator" zahtijevao kapetansku traku...

Ali neki ljudi su jednostavno karakterne mokre krpe. Šta taj debil od Mitrovića misli, kako će ga se vani tretirati kad dođe na liječnički i tamo se konstatiraju njegovi fizički limiti koji će s godinama samo bit sve gori? Pa on vani nije uspio kad je bio u najboljim godinama i u naponu snage.

Koji smo ga kurac uopće uzimali nazad.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: toñito on 27.05.2024, 23:42Na onom podcastu od našeg analitičira, lik je reko neke stvari koje im je Miškovic rekao na nekom od sastanaka ovih dana:

1. Prijelazni rok traje do kraja osmog mjeseca, šta klubu daje dosta vremena vezano za prodaju igrača jer dosta toga ovisi u pretkolima Europa lige, koja moze donijet pola budzeta.
2. Trenutno ni sam Miško ne zna koga će prodat i za koje pare, ali ono šta je reko da je cilj namaknut budžet od 12 mil eura. Ako Fruk ode za 8, gro ekipe bi moglo ostat na okupu. + Labro za 3
3. Svlacionica i konkretno Smolcic se smiju zagrebackim novinarima, konkretno Sportskim Novostima i onom Ljubiću koji pricaju o razdoru u svlacionici.
4. Cilj je prodati za što manje igrača, za što više novaca - logično. Ciljevi su zasada prodaja 3 do 4 igrača.

Može link?

Quote from: Fornax on 28.05.2024, 08:12Bokte, u nekom normalnijem svijetu zadnji preostali veteran Kekove Rijeke završio bi karijeru ovdje i na osnovu činjenice da je ovdje jedini pravi "senator" zahtijevao kapetansku traku...

Ali neki ljudi su jednostavno karakterne mokre krpe. Šta taj debil od Mitrovića misli, kako će ga se vani tretirati kad dođe na liječnički i tamo se konstatiraju njegovi fizički limiti koji će s godinama samo bit sve gori? Pa on vani nije uspio kad je bio u najboljim godinama i u naponu snage.

Koji smo ga kurac uopće uzimali nazad.

Vidim da te jako jebe stav Mitrovića, moram priznati i mene ali još uvijek nekako mi je nevjerovatno da nije produžio..

Zašto je uopće Sopa zamjenio Galešića Mitrovićem zadnjih 4-5 kola ako se znalo da ide?
Galešić je izletio nakon lokomotive gdje su oba stopera a i golman ostali anemični u prekidima, vratio ga u 11 tek u zadnjem kolu.. inače je imao odličnu sezonu, čak manje grešaka nego kod Radeljića koji je bio dominantan ali znao i pogriješit..

Mitrović je i u onoj sezoni imao natezanja s klubom oko produženja ugovora. Samo podsjetnika radi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
od 1:00:34 (traje 6 sati, pa da ne izgubis cijeli dan tražeći) 😁

Quote from: T.T.N.Y. on 28.05.2024, 08:14

Može link?

Radeljić ima 26 godina, dakle neke sulude novce ne možeš očekivati a s druge strane nam je ključna figura u obrani, pogotovo što Dilaver i Mitrović očito odlaze. Siguran je i u iznošenju lopte. Nema mi logike ta prodaja, kad imaš ove mlade na kojima se može puno više zaraditi.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Meni isto dosta čudna odluka ako se pokaže istinitom, pogotovo obzirom na ključnost pozicije. Nije Radeljić neki MVP sad, ali ispao je korektan igrač na kraju iako voli mahati rukama. Odnosi mi titulu našeg najstopera ove sezone.

Dujmović iz Šibenika koji se vraća će biti top igrač po svemu sudeći, ali to je dečko koji je odradio prvu seniorsku sezonu nogometa u karijeri. Ostaje ti Galešić uz njega, koji je sad sa 23 godine nekako zreo za prodaju. Burčul kojeg smo poslali u Dugopolje ne znam zašto je proljeće odigrao na stoperu, a ne kao vezni kao jesen gdje je izgledao bolje.

U HNL-u ne vidim materijala na stoperskoj poziciji. Jelenić i da nije krenuo ka Osijeku je kikser isto kao i Boras iz Slavena i Mersinaj iz Lokomotive. Marešić je zanimljiv, ali Istra ga neće pustiti (a i pretpostavljam da smo ga htjeli, doveli bi ga ljetos besplatno), a Krizmanić je u klubu jednom prokomentiran u podsmjehu tako da ne vjerujem da nam je on meta.
#navodninavijač

H. Smola je u jednom podcastu izjavio kako nije baš siguran da je njegova priča s Rijekom završena. Iako u Frankfurtu igra 1 tekmu mjesečno ne znam koliko je realno.

Quote from: toñito on 28.05.2024, 08:38od 1:00:34 (traje 6 sati, pa da ne izgubis cijeli dan tražeći) 😁

Quote from: T.T.N.Y. on 28.05.2024, 08:14

Može link?

Jbt 6h :sta:

Ono napraviš seriju od njihovog q&a, za svaki klub posebno, ali vj je 3ep haj