RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S druge strane, Antonio M je izdanak NK Pomorca i tek je nedavno navršio 29.

Igra u Kataru, 7 golova iz 11 nastupa.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

A realno sve je to u pet deka.

Da je pred sezonu netko rekao biraj Perica i Dogan ili Mance i Fućak, pa moraš biti lud za odabrati potonju kombinaciju. Je, naši su, ali jedan ne igra u Mađarskoj i osim dobre polusezone u Gorici, sa 26 ima karijeru drugoligaškog igrača, a prvi sa 29 išao u penziju u Katar. Nemam ništa protiv njih dvojice dakako, i mislim da obojica imaju mjesta kod nas, ali lakše je kipat pol godine kasnije.
#navodninavijač

Z
A realno nije u pet deka.

Da odgovorim moreplovcu, Majkic je na ljeto slobodan, u tom kontekstu sam pisao, a ne da je iz Rijeke pa da ga zato zazivam. Znam da nije Rijecanin, ali je jvalitetan golman, inace bih Ivusica napisao.

Nas su svi s pravom sprdali kad smo potpisali slijepog Jožu.

L
Ako bi mogli dovesti Majkića na free transfer za iduću sezonu to bi bilo top. Zlomislića bi se možda moglo negdje prodati, pogotovo sada kada je reprezentativac BiH

K
17.12.2024, 17:10 #4954 Last Edit: 17.12.2024, 17:47 by Kostrena
Lovre Rigić je isto na ljeto bez ugovora

Franko Kolić bez kluba, mladi reprezentativac 21 godina, veliki potencijal

Quote from: TIR on 17.12.2024, 16:26A realno sve je to u pet deka.

Da je pred sezonu netko rekao biraj Perica i Dogan ili Mance i Fućak, pa moraš biti lud za odabrati potonju kombinaciju. Je, naši su, ali jedan ne igra u Mađarskoj i osim dobre polusezone u Gorici, sa 26 ima karijeru drugoligaškog igrača, a prvi sa 29 išao u penziju u Katar. Nemam ništa protiv njih dvojice dakako, i mislim da obojica imaju mjesta kod nas, ali lakše je kipat pol godine kasnije.
ja osobno bi vjerojatno prije izabrao mance i fucka nego pericu i dogana

Quote from: Kostrena on 17.12.2024, 17:43...

Zvonarek vec i je na posudbi (na kojoj malo igra, brijem) pa ne znam moze li ju prekinut pa na novu.

A Boljevica je vabio guzati profešur, ali je propalo iz nekog razloga.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Quote from: Vado Magnar on 17.12.2024, 12:09Maljkić u Istri više ne brani. Poslali ga na tribine jer ne želi potpisati novi ugovor. On ide nekamo. Gdje? Ne znam. Možda kod nas?
Dobar je golman, je li bolji od Zlomislića ne znam jer Zlomislića nismo često gledali pod pritiskom, ali ako ništa drugo volio bih da imamo još kojeg "domaćeg" igrača.
Netko mi bas neki dan spominjao da je negdje čitao da Majkic ide negdje van jer sam bas rekao da ga treba probat dovest.

R
Ekipa, nama ne trebaju nikakvi Mancei i Fućkovi nego napadač top klase  tipa Gavranović i Drmić. Ako ne možemo dovesti takvog, puno je bilja opcija da se ne dovodi nikoga. Pa meni Mance ili Fućak sigurno imali bolji učinak od Perice, a Perica je na ugovoru do kraja sezone minimalno. Netko je gore stavio link za Šporara, kada bi stvarno došao, ja bi čak počeo vjerovati da je moguće čak osvojiti prvenstvo ove godine. Ali pošto je to nemoguće, najbolje bi bilo da zadržimo ekipu i ne dođe nitko. Ako već sigurno ide Selahi, ponuditi Gorici dobre pare za Šešira i to je to.  Najgore bi bilo da dolaze igrači rado brojnosti, ili pojačanje ili ništa.

K
Ja baš imam osjećaj da se potrudimo oko Sporara da bi ga mogli na posudbu dovest, 6 mjeseci
Čak sam danas zamolio nekoga da vulknizeru savjetuje da barem nazovu  Ružnića i pitaju ga

I
Da se nije dogodila svadja, Andric bi bio dobro pojačanje, vidjelo se u onih par utakmica da se kreće dobro i došao bi ok.
Tko je mogao procijeniti da će završiti kako je završilo

Quote from: LenRi on 17.12.2024, 22:27
Quote from: Deba on 17.12.2024, 22:22https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/ocjene-rijeka-selahi-se-vjerojatno-oprostio-sa-stilom-alovic-dobio-sto-je-htio-maricev-dan-za-pamcenje/138983

Nisam primijetio je li vec iskomentirano, al misko trazi 7 mil. za galesica... zanimljiv zaokret

Kakav zaokret?
obicno nam.je politika bila u ovakvim slucajevima 3 4 milijuna... sada smo vec na 7.