RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 20.12.2024, 16:11Pašalić je na putu da ostvari prošlosezonski učinak.

Kad ode u jaču ligu, ozbiljniji stručni stožer i sređeniji klub će mu moći bolje ukazati na mane i bolje iskoristiti kvalitete.
Isto kao Ivanovicu. Tako smo i po njemu kipali kao sada po Pasalicu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

To samo govori koliko prosjecni navijac zna o nogometu. Pretpostavljam da protivnicki treneri koji Pasalica zatvaraju s 2 igraca ipak znaju malo vise.

K

Quote from: Snjesko on 20.12.2024, 19:45To samo govori koliko prosjecni navijac zna o nogometu. Pretpostavljam da protivnicki treneri koji Pasalica zatvaraju s 2 igraca ipak znaju malo vise.

Pašalić je doslovno bolji nego prošle sezone.. ne zabija golove iz ničega kao inače, ali je popravio ukupnu igru.

Sama činjenica da nekad dribla i u desnu stranu je već velik upgrade u odnosu na prošlu sezonu, a da ne govorim o drugim stvarima.

Stvarno su mi nejasni neki komentari ovdje..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Meni je Pašalić uvijek među boljima na terenu

K
Zamolio sam  analitičara da mi pošalje od Pašalića performans i analitiku, ako nekoga bude zanimalo, mogu napisati ovdje nakon zadnjeg kola šta tamo stoji.
Nije među najboljima u lizi, ni u klubu, ne uključujem nevidljive stvari i značaj njega kod pripreme drugih ekipa na nas

20.12.2024, 23:32 #5091 Last Edit: 20.12.2024, 23:33 by MaČaĆeToMane
Takvih sam se nagledao po trećoj ligi, nažalost jako dobro razumijem nogomet i on nam uopće nije potreban, a ponajviše zbog tog soliranja. Pitam se postoji li podatak koliko je kontri i polušansi upropastio lošom odlukom prošle i ove sezone jer mislim da je cifra blizu troznamenkaste.
Za Pašalića nebi čuli ili bi sjedio na klupi da mu Andy nije menadžer

I s takvim smo prvi, šta bi bilo da imamo krilo i napadača 😅
SPORTSKI ODLAZI!

I
Najjače je kad prosječni navijac izjavi da kod krilnog igrača postoji neka fantomska "nevidljiva" statistika, a još jače mistika o dupliranju.

Iako da, digao se sto se izvedbe tiče u odnosu na početak sezone i čak ovo pljucanje na izvedbu na Poljudu ne odobravam

Ja baziram komentar o njemu čisto na par stvari:

-ove godine se malo više vraća pomoći u obranu
-više nije samo finta pa otvaranje na lijevu za šut, sad zna i krenut prema gol crti pa odigrat dobru povratnu

Mislim da bi imao i on 5-6 asistencija više da je ekipa pospremila neke zicere koje je namjestio.

Krilo koje radi nevidljiv posao 🤣pa nije postao dirk kuyt...
Pasalic se vraca u obranu? Kad ode van iz rijeke neka kaze treneru nekome "znate ja nemam golove i asiste jer se vracam u obranu".
Na ivanovicu se vidjelo da radi prljav posao jer je imao neprestan presing na zadnju liniju.
Volio bi da netko laicki objasni sta to prljavo obavlja pasalic? Govori navijacima da navijaju?
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Prosječni navijači...

Navodni navijači...

Derbi navijači: "nas više nitko ne doživljava ovdje!"
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Marco je samo razvikan po medijima jer Andy zna šta radi, a naučio je sad dvije finte to je istina. Samo zadnji njegov dobar udarac izvana bio je ne sjećam se. Ali nebitno imamo igrača koji će se prodati, dobar posao za svih i to treba odraditi šta prije dok ne ponovi još jednu lošu sezonu. Ne prodaje krilo defanzivna igra
SPORTSKI ODLAZI!

Ne razumijem općenito ovo kipanje po igračima. Ako koga treba kipati to su treneri i uprave koji igrače stavljaju igrati i koji ih angažiraju.
A što se Paše tiče i dalje je najbolji igrač kojeg možemo staviti na krilo i tu sva priča staje. Počelo ga se pljuvati zbog par nivinskih naslova i povezivanja s Dinamom, dečko je još uvijek u našem dresu. U trenutku kad bude nepravedno zauzimao nekome mjesto prvo se treba ionako obratiti subjektima iz moje druge rečenice.

"Kabino" oprosti nam što čitaš sve i svašta i čuješ sve i svašta s tribine. Dokle god dajete 100% u utakmici nema zamjerki. Sutra tri boda i odite s osmijehom na zasluženi odmor.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
I trener je kabina  ;D

A
Quote from: D2 on 21.12.2024, 16:32Ne razumijem općenito ovo kipanje po igračima. Ako koga treba kipati to su treneri i uprave koji igrače stavljaju igrati i koji ih angažiraju.
A što se Paše tiče i dalje je najbolji igrač kojeg možemo staviti na krilo i tu sva priča staje. Počelo ga se pljuvati zbog par nivinskih naslova i povezivanja s Dinamom, dečko je još uvijek u našem dresu. U trenutku kad bude nepravedno zauzimao nekome mjesto prvo se treba ionako obratiti subjektima iz moje druge rečenice.

"Kabino" oprosti nam što čitaš sve i svašta i čuješ sve i svašta s tribine. Dokle god dajete 100% u utakmici nema zamjerki. Sutra tri boda i odite s osmijehom na zasluženi odmor.
Točno tako. Neznam koji bi to igrači nekima ovdje odgovarali. Nebi igrali u Rijeci da imaju sve šta bi neki htjeli. Pasalic je odličan igrač za nas.