RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da Atletico proda Realu nekog od svojih najskupljih igrača na pol sezone i još u trenutku dok su vodeći na tablici, navijači bi im spalili stadion do temelja.

Eventualan odlazak Galešića u Dinamo bi bio brutalan udarac za navijački moral, kakva god bila pozadina ili financijski benefiti.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 28.12.2024, 23:59Da Atletico proda Realu nekog od svojih najskupljih igrača na pol sezone i još u trenutku dok su vodeći na tablici, navijači bi im spalili stadion do temelja.

Eventualan odlazak Galešića u Dinamo bi bio brutalan udarac za navijački moral, kakva god bila pozadina ili financijski benefiti.

I jasan pokazatelj da mičemo nogu s gasa, blago rečeno
SPORTSKI ODLAZI!

I
Mogli bi neku kladionicu: ide li galešić u dinamo. Ja stavljam 100 eura da ne ide

O
Tako je bilo i za Pasalica, pa na kraju nije isao tamo, ako ima vise ponuda pogotovo iz bundes lige , onda sigurno ne ide u dinamo.

Quote from: Snowcrash on 28.12.2024, 20:56Ekipa, ne znam kako poslije Smolčića, Frigana, Hodže i Ivanovića niste razumjeli, da ako igrač ne želi pod svaku cijenu praščićima, da nam praščići mogu pušit jaja i neće ostvarit svoje mokre snove o našim najboljim igračima.
A meni je onda još manje razumljivo kako onda nisi skužio na prvu moj post na koji si se referencirao. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: m on 28.12.2024, 21:06https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-i-rijeka-blizu-dogovora-oko-galesica-ali-igraca-jos-nitko-nije-zvao/139472

"Međutim, Germanijak iz izvora bliskih igraču doznaje da s njime još ništa nije dogovoreno"

Inicijali autora T.N. ,  meni sasvim dovoljno

A
29.12.2024, 08:49 #5497 Last Edit: 29.12.2024, 08:51 by Arci1984
Quote from: Snowcrash on 28.12.2024, 23:46
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.12.2024, 22:24Onog momenta (a ocito je to sada) kada mene ko navijaca bude ložila info za koliko smo prodali igraca a ne trofeji i pobjede mogu prestat pratiti ovaj klub i ovaj sport.
Prodat cemo ga za 5 mil,prodat cemo ga za 3 i neki otpis necega... Wau. Brutalno.
Sta cemo slj.put kao navijaci pokazivati jedni dugima bilance i rdg-ove?
Zasto uopce idemo onda na tekme i navijamo? Cekajmo godisnja financijska izvjesca i proslavimo to ...

Ne znam kako pratiš i otkad NK Rijeku, ali posljednjih 12 godina klub živi, razvija se i kunkurentan je u borbi za trofeje i pobjede isključivo zbog prodaje igrača.
Klub troši godišnje između 5 i 6 milijuna na plaće igrača, preko 2 milijuna na održavanje objekata i energente, postoji i godišnja rata za Rujevicu, koja nije manja od 2 milijuna...ukupno ti godišnje klub košta 12 milijuna.
Da bi klub bio konkurentan u borbi za trofeje i pobjede, treba godišnje prodat za 10 milijuna igrača da si na nuli.
----------
To navijaču Rijeke ne bi trebalo objašnjavat.

Jucer nisam htio ništa pisat jer sam se bas iznervirao ali se duboko nadam da Galesic neće prihvatit i da će inzistirat na inozemstvu. Imam pitanje ako već sve funkcionira kako kažeš gdje je 11 mil iz ljetnog prijelaznog roka? Nemoj mi pisat dug 7,5 mil šta ga je Misko spominjao iz proljetnog dijela jer svi znamo da tad nije uložio ništa da bi dovelo do tog duga. Naravno dodajmo i novac od pretplata koji sigurno nije mali+ od europe nekih 1mil....

K
Dobro jutro Rijeko, kako si mi danas?  ;D

Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 09:20Dobro jutro Rijeko, kako si mi danas?  ;D
Vratite se u sastav Rijeke gdje vam je mjesto, pa onda pitajte.

Šupci.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
Quote from: Fornax on 29.12.2024, 10:21
Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 09:20Dobro jutro Rijeko, kako si mi danas?  ;D

Šupci.
Di ćemo mi iz općinske vlasti? Na Zavod?

Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 10:39
Quote from: Fornax on 29.12.2024, 10:21

Šupci.
Di ćemo mi iz općinske vlasti? Na Zavod?

Otvorit ce se mjesta u gradskoj ili zupanijskoj upravi, nis se ne brini 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Snowcrash on 28.12.2024, 23:46
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.12.2024, 22:24Onog momenta (a ocito je to sada) kada mene ko navijaca bude ložila info za koliko smo prodali igraca a ne trofeji i pobjede mogu prestat pratiti ovaj klub i ovaj sport.
Prodat cemo ga za 5 mil,prodat cemo ga za 3 i neki otpis necega... Wau. Brutalno.
Sta cemo slj.put kao navijaci pokazivati jedni dugima bilance i rdg-ove?
Zasto uopce idemo onda na tekme i navijamo? Cekajmo godisnja financijska izvjesca i proslavimo to ...

Ne znam kako pratiš i otkad NK Rijeku, ali posljednjih 12 godina klub živi, razvija se i kunkurentan je u borbi za trofeje i pobjede isključivo zbog prodaje igrača.
Klub troši godišnje između 5 i 6 milijuna na plaće igrača, preko 2 milijuna na održavanje objekata i energente, postoji i godišnja rata za Rujevicu, koja nije manja od 2 milijuna...ukupno ti godišnje klub košta 12 milijuna.
Da bi klub bio konkurentan u borbi za trofeje i pobjede, treba godišnje prodat za 10 milijuna igrača da si na nuli.
----------
To navijaču Rijeke ne bi trebalo objašnjavat.

Evo imam 5 godina,pratim rijeku 4 i pol mjeseca i bas sam jucer od roditelja imao lekciju o novcu i opcenito o monetama. Sad shvacam da sam pogrijesio sta mislim da je krivo prodati izravnom rivalu kojem bjezis 7 bodova jednog od najvaznijih ako ne i najvaznijeg igraca.
Hvala
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Ma Galesic psihopat, prevara, teraj to za tri lopte iz decathlona.  :neretljak: