RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

B
Nedolazak na stadion oni nece ni primjetiti. Vidis da se idioti hvale po drustvenim mrezama sa brojem pretplatnika.
Ali npr masovni dolazak na stadion, pa kolektivno napustanje nakon npr 15 min igre je nesto sto bi se vidilo i u prijenosu i poslalo nekakvu poruku.

Quote from: Bobic on 01.01.2025, 14:07Nedolazak na stadion oni nece ni primjetiti. Vidis da se idioti hvale po drustvenim mrezama sa brojem pretplatnika.
Ali npr masovni dolazak na stadion, pa kolektivno napustanje nakon npr 15 min igre je nesto sto bi se vidilo i u prijenosu i poslalo nekakvu poruku.
Pokusavam zamisliti kako to rade pitomi Primorci  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.01.2025, 14:23
Quote from: Bobic on 01.01.2025, 14:07Nedolazak na stadion oni nece ni primjetiti. Vidis da se idioti hvale po drustvenim mrezama sa brojem pretplatnika.
Pa gle, od svih predlozenih nacina prosvjeda- ovo ie tehnicki najizvedenije i najjednostavnije.
Nekakav bojkot se nece ni primjetit. Skandiranja, prosvjed ispred uprave, nedaj boze nekakvi neredi- nece se skupit dovoljna kriticna masa za te stavke i biti ce razvodnjeno.

No dolazak na stadion pa napustanje- ne treba nikakvu organizaciju. Napravis sto inace napravis kada igramo doma- podruzi se ranije s ekipom, popije koja piva i ude se na stadion. Samo sad jednostavno se otide malo nakon pocetka. Cim je moguce vise ljudi, samo prosirit vijest. Kao sto neki znaju otici prije kraja kada gubimo i igramo sramotno.

A
Tako nešto da

Quote from: Bobic on 01.01.2025, 14:36
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.01.2025, 14:23
Pa gle, od svih predlozenih nacina prosvjeda- ovo ie tehnicki najizvedenije i najjednostavnije.
Nekakav bojkot se nece ni primjetit. Skandiranja, prosvjed ispred uprave, nedaj boze nekakvi neredi- nece se skupit dovoljna kriticna masa za te stavke i biti ce razvodnjeno.

No dolazak na stadion pa napustanje- ne treba nikakvu organizaciju. Napravis sto inace napravis kada igramo doma- podruzi se ranije s ekipom, popije koja piva i ude se na stadion. Samo sad jednostavno se otide malo nakon pocetka. Cim je moguce vise ljudi, samo prosirit vijest. Kao sto neki znaju otici prije kraja kada gubimo i igramo sramotno.
Prije cemo Zalizanom dodatno rasirit supak da nam ga stavi duboko. Neka iduce sezone podigne pretplatu za jos 100% jer nema nikih problema.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Nek diže cijenu. Pa mogu igrači igrat pred praznim tribinama. Postoje društvene mreže. Treba ga izvrijeđat. Pa neće moć iz kluba reć da je to šačica huligana. Uvijek je stvar u kritičnoj masi. Ipak su to sve egoisti. Vidiš kako se jučer hvali u NL brojem članova.

R
Zašto dijeli karte? Zato jer ga svrbi pogled na tribine.........

A
Didu gotovo sigurno najviše boli kad ga opališ po džepu, a ja to mogu simbolično izvesti na način da članstvo neću produžiti neko vrijeme, niti ću doći na tekmu.

Sad mi je žao što sam uopće ovosezonski dres kupio jer ga vjerojatno više neću htjeti nikada niti obući. Čemu? Da me podsjeća na ovu prodaju naslova najomraženijem klubu na svijetu? Da ironija bude još veća, taj mi je dres od svih koje imam zapravo najdraži jer smo njegov dizajn upravo mi odabrali. Nek idu lijepo svi skupa u tri pikice krasne što su mi baš upropastili ovu Novu.  :jbg:

Sad bi odjednom svi bojkotirali...

Gdje ste bili u srpnju?

Srce prejako vuče i te spike, jel?

Ma daj, ajde.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
6347 pretplatnika prošle sezone
4027 ove sezone za sad
Meni ovo izgleda ko bojkot, znači bili smo tu i u Srpnju
Sljedeće godine ako se ovako nastavi, a ne znamo drugačije bit će 2000 pretplatnika

R
Ove godine sam bez pretplate. Otišao na neke. Ali ovo je prevršilo mjeru.

L
Quote from: Kostrena on 01.01.2025, 15:146347 pretplatnika prošle sezone
4027 ove sezone za sad
Meni ovo izgleda ko bojkot, znači bili smo tu i u Srpnju
Sljedeće godine ako se ovako nastavi, a ne znamo drugačije bit će 2000 pretplatnika
Da, ali ako sada zaredamo sa par dobrih rezultata idu pretplate na 5000. Većinu ljudi zanima samo rezultat

K

Moš mislit. Prodali su šta, 40 polusezonskih pretplata dok smo vodeći na tablici?

Svi imaju svoju točku pucanja.
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 01.01.2025, 15:10Sad bi odjednom svi bojkotirali...

Gdje ste bili u srpnju?

Srce prejako vuče i te spike, jel?

Ma daj, ajde.

Di's bio '91  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku