RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: Monarh on 02.01.2025, 17:56Da nije bilo Povha nebi bilo ni ovih pitanja.

Meni to ide po onoj, " ovi ne smiju reći, ovi ne žele pitati".

Od rečenog, Đale se uzda u unutarnje rezerve, DRS radi na napadaču, iz vana, mada koliko ja imam info, je da nikad nije bio u HNL-u, ali nije stranac ako se gleda bivša država.

Bas to, tko je bio prije otvorio pressicu,Franciskovic il? Znaci gori cijeli navijacki puk oko Galesica, prvo pitanje ide Djaletu sta ce se uigravat na pripremama il nesto slicno.
Horor. Kao i cijela pressica i cijeli nas klub

A
Miskovicu vrati Junacaja, nema Sopića da smeta. Dobio je papire i u klubu di mu je tata šerif kao ti i Rijeci

Teški horor. Ono, bit ću morbidan, ova pressica je bila kao da za nedjeljnim ručkom pred cijelom familijom svi znaju da spavaš sa sestrom, a svi se prave grbavi da ne sramote familiju.
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: Monarh on 02.01.2025, 17:56Da nije bilo Povha nebi bilo ni ovih pitanja.

Od rečenog, Đale se uzda u unutarnje rezerve, DRS radi na napadaču, iz vana, mada koliko ja imam info, je da nikad nije bio u HNL-u, ali nije stranac ako se gleda bivša država.
Do kada ćemo gledati da nije stranac ako je iz bivše države, ta država se je raspala prije 33 godine

L
Quote from: Bobic on 02.01.2025, 17:59

Bas to, tko je bio prije otvorio pressicu,Franciskovic il? Znaci gori cijeli navijacki puk oko Galesica, prvo pitanje ide Djaletu sta ce se uigravat na pripremama il nesto slicno.
Horor. Kao i cijela pressica i cijeli nas klub
Meni je taj dio presice bio u redu, i red je da Đalović dobije prvi riječ.

Nisam gledao sve. Frančišković iz NL je tamo poslom, on zna da ako nešto sjebe ide ća iz redakcije ili će ga šutnut da radi priloge o Senju ili takvim vukojebinama pa igra na sigurno. Povh je pitao koliko je to imalo smisla, dovoljno da svi mi s malo mozga zaključimo razinu izgubljenosti i vidimo da je pressica režirana tragikomedija, i hvala mu na tome.
#navodninavijač

ajmo stručnjaci, who the fuck is Petar Raguž?  :o
SPORTSKI ODLAZI!

B
Na pitanje od Povha za pojačavanje konkurencije je rekao sigurno da nismo htjeli izgubiti Radeljića. Kakav je to odgovor?

Sigurno da nismo htjeli izgubiti startnog stopera, ali nema veze, prodat cemo i drugog konkurentu za naslov.

Quote from: LenRi on 02.01.2025, 18:00

Do kada ćemo gledati da nije stranac ako je iz bivše države, ta država se je raspala prije 33 godine
Za nas koji smo rođeni u njoj, ona je ex. Nešto kao kad se rastaneš sa ženom, oženiš drugu, ta prva je ex.
Nikakve konotacije, s tom prvom možeš biti u super odnosima, možeš je mrziti , ali ona je ex.

L
Quote from: Monarh on 02.01.2025, 18:07
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 18:00

Za nas koji smo rođeni u njoj, ona je ex. Nešto kao kad se rastaneš sa ženom, oženiš drugu, ta prva je ex.
Nikakve konotacije, s tom prvom možeš biti u super odnosima, možeš je mrziti , ali ona je ex.
Živio sam i ja u toj državi petnaestak godina, ali radi mlađih bi mogli polako početi manje koristiti taj izraz ex yu

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 18:05ajmo stručnjaci, who the fuck is Petar Raguž?  :o
Koliko sam shvatio on će igrati za juniore

Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 18:05ajmo stručnjaci, who the fuck is Petar Raguž?  :o
Dečko je ...stoper  :svakacast: !

Z
Quote from: Monarh on 02.01.2025, 18:15

i bivši igrač dinama.  :svakacast:

Z
stoper je riješen. Još napadač, predlažem Antonija Pejanovića i spremni smo za proljetni dio.

Quote from: Zelko Maler on 02.01.2025, 18:16
Quote from: Monarh on 02.01.2025, 18:15

i bivši ( budući ) igrač dinama.  :svakacast:
Malo sam ti uredio post  ;D  ;D  ;D