RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Valinčić je još zadnjih 10ak dana sa još dva igrača iz Istre u Španjolskoj i treniraju da prvom momčadi Deportivo Alavésa....

To su ih vlasnik Istre- Baskonia Alavés Group,
u sklopu njihovog projekta Istra Youth academy - s ciljem podizanja maksimalne fizičke i psihičke forme igrača.

M
Mile Skoric ce biti otkrice proljeca.
Na valovima svoje guste kose drzat ce obranu a onda ce se u napadima pretvarat u " pise Mile ali pise i Hund" zabijat golove, na kraju proljeca cete se pitat kako se ono zvao lik za kojeg je Misko dobio 3 milke od dinama.

Quote from: IvyFiume on 11.01.2025, 15:23Na Sportnetu, tema Osijeka -
Svi komentari I reakcije na potpisivanje Škorića za Rijeku,
su skoro identični našim komentarima o odlasku Galešić u Gnjk...
I razumijem one koji su razočarani ili ljuti na njega radi toga.... 
Tako je i meni svaki put kada naiđem na novi članak o Galešić u dresu Gnjinama   :bo:

A ja se pitao zašto na njihovom bijelo plavom forumu nema reakcija o transferu Škorića  :neretljak:.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Riječka struka pokušat će sve ne bi li najosjetljiviju poziciju u momčadi iznjedrila iz vlastitih rezervi

pitanje je samo hoće li Fruk i proljeće nastaviti u špici, hoće li netko od napadača, Perice i Dogana, iskočiti i početi zabijati nasušno potrebne golove, ili će Rijeka probati tu poziciju nadomjestiti nekom - akvizicijom. Nije da se napadač ne traži...

pitanje je što će biti s ugovorom Djouahre, koji mu istječe na ljeto, baš kao što je slučaj i s Lindonom Selahijem. Bijeli bi ih obojicu htjeli zadržati u svojim redovima

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/dvojac-rijeke-u-fokusu-istjecu-im-ugovori-a-klub-ih-zeli-zadrzati-zbog-itekako-velike-uloge-15541840
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Ne bih zadrzao ni trudio se oko ugovora ni jednog ni drugog. Goda nema kvalitetu za Rijeku.

Z
Diego Zivulic je free.
Za rotacijskog def veznog taman  ;D

Također Mato Milos isto. Za zamjenu Smoli ako vec nemaju muda Vesota vratiti.

Quote from: IvyFiume on 11.01.2025, 23:35Čini se da je DRS nakon Dinamove tekice sa imenima bivših igrača,
sada pronašao Osječku 😅

Ispala Botu na aerodromu, a DRS se slučajno našao tamo? :D
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: Zelko Maler on 12.01.2025, 08:58Ne bih zadrzao ni trudio se oko ugovora ni jednog ni drugog. Goda nema kvalitetu za Rijeku.

Ja bih se extra potrudio i zadrzao obojicu. Nisu ekstra igraci ali bolje na navedenim pozicijama se nemogu naci. Za nas budzet.

Beka ako dovodimo umjesto Gode opet ce biti u ranku Devetaka- znaci isti vrag. Jakog beka koji igra u oba smjera mi ne mozemo dovoditi jer su to trazene pozicije.

Krilo isto tako. Mozemo dovesti rekovalescenta tipa Orsic ili nedokazane mulce tipa Rukavina koji ce to i ostatii. Djuro zna proc 1 na 1, a to sto mu fali asistencija pripisao bi i nedostatku napadaca, jer znao je fino slozit prilike koje se nebi zabile.
Nebi se slozio i s nekima koji kazu da je dobio previse prilike i nije iskoristio- jedino redovno je igrao u Cosmo Tadic polusezoni kada su svi ionako bili katastrofalni. Kod Jakira nije dobio pravu priliku, a kod Sopica su on i Veiga ispali zrtvena janjad u onoj groznoj debi utakmici 1-2 na maksimiru.

Pod pravom prilikom za bilo kog igraca smatram recimo bar 3-4 utakmice zaredom po poluvrijeme, a ne garbage time.

Uglavnom necemo dovesti bolje- a s njima opet je odredena kvaliteta tu, nego ih otpustiti za nista i onda cekati nove upitnih kvaliteta da proigraju i uhvate ritam. Pogotovo ako mislimo igrati kvalifikacije na ljeto. Treba sada imati slozen kadar.

Quote from: Zelko Maler on 12.01.2025, 10:56Diego Zivulic je free.
Za rotacijskog def veznog taman  ;D

Također Mato Milos isto. Za zamjenu Smoli ako vec nemaju muda Vesota vratiti.

Od tih transfera vise bi khala i azura imala koristi nego nas klub
nananana... rijeka je najbolje od svega...

T
Quote from: Deni323 on 12.01.2025, 12:59https://www.transfermarkt.com/yassine-lakhal/profil/spieler/147274

Bez kluba i jeftin.

Lik ima 35, nikad nije igro u Europi i igra na krilu gdje smo koliko toliko pokriveni. Da si ga predložio kao igrača za Opatiju ili Orijent bilo bi mi jasno al mislim da bi nam bilo bolje da dovedemo Juncaja nego ovog

T
I bez kluba je skoro godinu dana