RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Na portalima stalno isto...sve smo to već pročitali barem pet puta...

A
Pršir,Ndockyt,Krizmanic su zanimljivi Sopiću. To kažu na drugom forumu. Po meni Prsir je dobrodošao  ova dva nisam siguran, za Ndokyta smatram da je jako dobar ali sklon čestim ozljedama

Z
Ma to neki forumaš baca bombe...

Ništa to.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
Više me zanima tko će od naših mladih igrača upasti u ekipu ove sezone...

S
Realno ovi iz Gorice nisu pojacanja, I definitivno preskupi. Tipicna novinarska bubanja bez smisla

Quote from: Arci1984 on 09.06.2024, 10:50Pršir,Ndockyt,Krizmanic su zanimljivi Sopiću.

Nek dovedu i Mrzljaka pa mogu iznositi po 2 frižidera.

Z
ma daj bježi btj pa ne slaže se roster za 4. mjesto valjda. Nadam se da DRS nije lud.  Ajde još Krizmanić ko neka zamjena za Galešića, ali šta će ti Pršir. Meni su on i Hodža jako slični, dva igrača takvog profila su nepotrebna. Nama u vezi treba zamjena za Selahija, takav tip igrača je Halil ali nebi njega iz principa.
Ndockita ne bih ni komentirao. Valjda da vrijedi bi neki k u  još u Os pokazao.

Preskoči sve.

Zapravo je Pršir jedini iz tog društva koji čak i ima nekog rezona. Meni je evo baš dobar, tu ću ti malo kontrirati. I drukčiji malo profil od Hodže, puno jači na lopti recimo, pasu, ipak mrvu mekaniji i plemenitiji. Jasno da s druge strane Hodži po pitanju fizikalija vode ne može donesti. Meni je on, ako već govorimo o sličnostima puno bliže Fruku nego Hodži. Mislim da bi se dobro uklopio u naš vezni red. Ali ne znam koliko je to realno po pitanju financija, jer radi se o skupom igraču i s kojim Gorica sigurno ima nekih nadanja da će se tu dobro naplatiti.

Krizmanić radije ne, Afrikanac rezolutno ne.

Pršir neka dođe. Ndockyt mi je dobar igrač ali je konstantno ozljeđen pa zato ne, a Krizmanić je preveliki kikser iako znam da ga naš analitičar obožava pa me ne bi čudilo da osvane kod nas.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Pa ja to želim gledat iz kuta dali netko može unaprijediti svoju i našu igru i postati bolji, ako struka to vidi, onda welcome za svih.
Galešić je bio kikser kad je došao, sad je top, i ako Pršir klikne i dostigne višu stepenicu u iskorištavanju svog potencijala isto super.

Uvijek ponavljam Heber iz Rijeke se ne može uspoređivati sa Heberom iz Slavena, to želim svim dečkima koji dođu kod nas.

Galešić je bio "kikser" na prijelazu iz juniora u seniore.. ako se ne varam imao je 20 godina i manje od 10 prvoligaških utakmica sa slabom minutažom u vrijeme kad je zabio onaj autogol protiv PAOKa.

Nema smisla to uspoređivat jer je Galešić svoje najlošije predstave imao prije nego li je išao na posudbu u Hrvatski dragovoljac a to nam dovoljno govori koliko je bio zelen.

Krizmanić s druge strane ima 140 utakmica u HNLu i kupu i još uvijek dijeli bodove protivnicima.

Ovako izgledaju njegovi pokloni - https://youtu.be/ImBGApPH2VY?si=wl877QghOSnY2kt3&t=265

Da se razumijemo, neka dođe i nek bude najbolji stoper Rijeke ikad šta se mene tiče, ali ja jednostavno mislim da je on jedan od najvećih kiksera u zadnjih dugo godina u HNLu.. Nadam se da će se riješit toga i ako naša struka procijeni da je dovoljno dobar neka dođe a ja obećavam da mi neće bit na piku.  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Obzirom da će nam falit stopera ja bi probao dovest Medica iz Ajaxa obzirom da je dobio dozvolu da traži klub. Naravno ako je razuman sa zahtjevima