RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: fiorellolaguardia on 19.01.2025, 12:17Pa sta ne mislite da je DRSu za, recimo, Selahia i Djuahru receno da produzi ugovore sa umanjenjem od 30%? Ili dovedi napadaca, max ugovor 120.000. Ajde sad se stavite u njegov polozaj

Vjerujem da nisu toliko nerealni da forsiraju DRS-a ponudit Selahiju manji ugovor.
Mislim da je dovoljno DRS u problemu, ako mu ne može dignut postojeći ni za realni inflatorni %.
Ali manevarski prostor je trenutno nikakav, jer Selahi (i njegov agent) imaju mogućnost produžit ugovor do zadnjeg dana prijelaznog bez obzira na ponuđeno od kluba. 

Quote from: fiorellolaguardia on 19.01.2025, 12:17Pa sta ne mislite da je DRSu za, recimo, Selahia i Djuahru receno da produzi ugovore sa umanjenjem od 30%? Ili dovedi napadaca, max ugovor 120.000. Ajde sad se stavite u njegov polozaj

Mislim da njemu nije ništa bitno rečeno. Zalizani je nakon Palilule valjda odlučio da će osobno vodit sportsku politiku a Vulkanizer mu je mali od kužine.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

T
Quote from: Deni323 on 19.01.2025, 12:27Napravit to isto sa Opatijom i boli nas k
Sad bi bilo odlično od nas da im damo Dujmovića Babića i možda Butića. S tim bi riješili njihov problem sa minutažom i pomogli (poboljšali odnose) Opatiji

S
Quote from: moreplovac on 19.01.2025, 12:34
Quote from: Bobic on 19.01.2025, 12:26Ti nasi sto su odigrali polusezonu u Dragovoljcu najbolje pokazuje kolike je nesportske privilegije imao dinamo sve one mamicevske godine.

Znaci samo pol sezone u najgoroj ekipi lige-ali dovoljno da iskuse prvoligaski nogomet i dobili smo najbolje mlade igrace u nasem klubu unazad 30 god.

Koliko je samo gnjk na taj nacin pretvorio igraca. Pritom izbjegnuvsi sav rizik od prosipanja ijednog boda da bi te iste igrace nor sami kalili do sazrijevanja. Ta pomoc lokomotive im je jos vise donijela nego samo pustanje bodova, do ove post mamic ere.
Sve je rečeno s ovim.

To da u jedan prvoligaški klub skupa s našim trenerom "posudimo" n igrača, pa onda istom treneru i istim igračima damo priliku u Rijeci - to se više neće dogodit.
U tom slučaju je bio ključan Tadić i rooster u "Rijeci na riječki pogon", i ne posudba u Dragovoljac.

Quote from: elnino4 on 19.01.2025, 12:32
Quote from: Deni323 on 19.01.2025, 12:27Napravit to isto sa Opatijom i boli nas k
Htjela je Rijeka, pa ih je Opatija odjebala

Stvarno? neznam za to.

Ne mora to bi kao dinamo sa lokomotivom da im damo 10 igrača ali npr 2-3 igrača

T
Quote from: Deni323 on 19.01.2025, 12:47
Quote from: elnino4 on 19.01.2025, 12:32
Htjela je Rijeka, pa ih je Opatija odjebala

Stvarno? neznam za to.

Ne mora to bi kao dinamo sa lokomotivom da im damo 10 igrača ali npr 2-3 igrača
Pa eto sad Babić, Dujmović, i možda Butić do kraja sezone

A
19.01.2025, 13:36 #7582 Last Edit: 19.01.2025, 13:37 by armada
Quote from: Tmatic on 19.01.2025, 13:26https://www.nacional.hr/rijeka-transferi-selahi-sve-blize-produzetku-stoper-u-dolasku-pregovara-se-s-napadacem/

"Za Marca Pašalića stižu ozbiljne ponude. Ona medijski razvlačena, iz Verone, nije u toj kategoriji ozbiljnih, ali lako je moguće da Pašalić ove zime napusti Rijeku. Cijena je 5 milijuna eura, a za 'javnu upotrebu' još nisu ni ime najozbiljnijeg potencijalnog kupca, ni ime igrača koji bi došao kao zamjena (a riječki ga navijači pamte, ne baš po dobrome)."

nadam se da nije Špikić???  :jbg:

Quote from: Tmatic on 19.01.2025, 13:26https://www.nacional.hr/rijeka-transferi-selahi-sve-blize-produzetku-stoper-u-dolasku-pregovara-se-s-napadacem/

Za Marca Pašalića stižu ozbiljne ponude. Ona medijski razvlačena, iz Verone, nije u toj kategoriji ozbiljnih, ali lako je moguće da Pašalić ove zime napusti Rijeku. Cijena je 5 milijuna eura, a za 'javnu upotrebu' još nisu ni ime najozbiljnijeg potencijalnog kupca, ni ime igrača koji bi došao kao zamjena (a riječki ga navijači pamte, ne baš po dobrome).

odlazak Pašalića i dolazak pojačanja koje može na oba krila i 'devetku' – realne opcije jer... Prijelazni rok traje do sredine veljače i dotad su: sve opcije otvorene.

Na pamtim po dobrome Soudanija a ugovor mu ističe za 4mj  :D. Jel može na sve 3 pozicije  :)?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.01.2025, 13:37Na pamtim po dobrome Soudanija a ugovor mu ističe za 4mj  :D. Jel može na sve 3 pozicije  :)?

Prestigao me, taman sam htio spomenut Soudanija lmao.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Meni npr. Joel Asoro nije u dobrom sjećanju..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: robil on 19.01.2025, 12:08Ja i dalje čekam još 10 istih i boljih :nisamja:

Od toga da "imamo 10 igrača na popisu" smo došli do toga da vraćamo Dujmovića.  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:

19.01.2025, 13:58 #7587 Last Edit: 19.01.2025, 13:59 by T.T.N.Y.
I da(malo off topic), imam info da smo definitivno odustali od Rijeke 2 koja se trebala oformiti na ljeto.

Dinamo, Hajduk i Osijek navodno idu u taj projekt.

Quote from: T.T.N.Y. on 19.01.2025, 13:55
Quote from: robil on 19.01.2025, 12:08Ja i dalje čekam još 10 istih i boljih :nisamja:

Od toga da "imamo 10 igrača na popisu" smo došli do toga da vraćamo Dujmovića.  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:

A cuj imao sam i ja u srednjoj popis cura koje bi jebo.
Long story short - ostalo je samo na djecackom sanjarenju ...
Nas drs je jos djecak ocito kojemu nije zabranjeno sanjariti...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 19.01.2025, 14:00
Quote from: T.T.N.Y. on 19.01.2025, 13:55

A cuj imao sam i ja u srednjoj popis cura koje bi jebo.
Long story short - ostalo je samo na djecackom sanjarenju ...
Nas drs je jos djecak ocito kojemu nije zabranjeno sanjariti...
sanjarenje je besplatno ;D