RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Meni je dovođenje Menala na sličnom nivou kao i dovođenje Juncaja. Otprilike su jednako ozbiljni trenutno. Plus je nekakva triper kombinacija ispod žita u pitanju.

Svejedno, sretno mu bilo i neka me natjera da se pospem pepelom.

Misko je ovime zaradio u mojoj tekici dodatni minus. Očito vrijede dvostruka mjerila. Menalo, kao miljenik ZMa, ima svoj set pravila i sve mu se oprosti, dok drugi čim ne pristanu na ucjenu DMa su prekriženi. Sramota.

Quote from: Hololulu on 23.01.2025, 17:29Zadnja igrači koji su potpisali za HNK Rijeku..

Andrić.. 29. g
Gojak.. 27.g
Perica.. 29.g
Dogan.. 25.g
Škorić.. 33.g
Menalo.. 28.g

U dolasku Duje...34.g

Šta još fali u rebus križaljci...?
Cannavaro...kad ga blizanac potjera mi ćemo ga angažirat da nam bude trener igrač.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡...
Ri Or Die

S
Menalo je možda slična shema za prodaju po unaprijed znanoj narudžbi ovo ljeto. Treba ga u 6 mjeseci fizički spremit, krajem prvenstva možda ulasci s klupe, kakva asistencija i možda koji gol i pakiraj
- u FC Juarez ili Shabab AlAhli Dubai ili kakav drugi klub s vlasnikom koji je Miškov poslovni partner u energetskim poslovima.

Miško sebi zaradi miljku za kerozin za falcona.  ;D

M
23.01.2025, 18:18 #8076 Last Edit: 23.01.2025, 18:44 by moreplovac
Quote from: vMario87 on 23.01.2025, 17:41
Quote from: Hololulu on 23.01.2025, 17:29Zadnja igrači koji su potpisali za HNK Rijeku..

Andrić.. 29. g
Gojak.. 27.g
Perica.. 29.g
Dogan.. 25.g
Škorić.. 33.g
Menalo.. 28.g

U dolasku Duje...34.g

Onaj japanac šta igra s 58 godina ili koliko već  :neretljak:

Ko Miura,pa isto bivsi igrac dinama,totalno pase. ;D  ;D  ;D

Salu na stranu,Mance je osim one tajanstvene recenice o savjetima i budalama koja mi (kao i jos nekim forumasima,vidim) djeluje ko da je bocnuo Gazdu, napisao da nemozes uvijek dovest mladog i potentnog , da koji put moras dovest instant rjesenje za neku poziciju.
Mi smo pokusali sa Andricem,prekaljeni strijelac, Pericom, bivsi wunderkind kojeg je prepoznao Chelsea, Doganom, kap prvim strijelcem druge lige. Cop je takodjer instant rjesenje i nadam se da ce biti perfect fit. A za to vrijeme valjda DRS radi na tome da dovede mlade i potentne,a nadasve,kako bi rekao jedan nas bivsi trener, gladne. 

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.01.2025, 18:05

Andrić.. 29. g
Gojak.. 27.g
Perica.. 29.g
Dogan.. 25.g
Škorić.. 33.g
Menalo.. 28.g

U dolasku Duje...34.g

Cannavaro...kad ga blizanac potjera mi ćemo ga angažirat da nam bude trener igrač.
A tocka na I- Zoki Mamic je nekad bio solidan igrac, i doci ce nam kao igrac /SD .

M
Quote from: Bobic on 23.01.2025, 18:29
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.01.2025, 18:05

Andrić.. 29. g
Gojak.. 27.g
Perica.. 29.g
Dogan.. 25.g
Škorić.. 33.g
Menalo.. 28.g

U dolasku Duje...34.g

A tocka na I- Zoki Mamic je nekad bio solidan igrac, i doci ce nam kao igrac /SD .

Preko Skypea.

Quote from: moreplovac on 23.01.2025, 18:46
Quote from: Bobic on 23.01.2025, 18:29A tocka na I- Zoki Mamic je nekad bio solidan igrac, i doci ce nam kao igrac /SD .

Preko Skypea.

Ako će raditi full time, bit će napredak u odnosu na postojećeg.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

G
Luka, jel imate sta porucit navijacima Rijeke??

-: Krepat ma ne molat!!!

Mene je dobio sa tim entuzijazmom i ne sumnjam da nece slavit gol protiv dinameta!!

Z
Gajzler dobio papire, raskinuta je posudba i potpisao je za Radomlje

Z
Quote from: Zelko Maler on 23.01.2025, 20:05Gajzler dobio papire, raskinuta je posudba i potpisao je za Radomlje
Super i tako je zakurac igrač

I
Quote from: Gromacha on 23.01.2025, 20:04Luka, jel imate sta porucit navijacima Rijeke??

-: Krepat ma ne molat!!!

Mene je dobio sa tim entuzijazmom i ne sumnjam da nece slavit gol protiv dinameta!!

Boli me K da li će slaviti, samo neka ga zabije. I dva ako treba i neka oba puta šuti .

Kad nece nitko, Luka dobrodosao i sretno, ucini sve da se forumski puk pospe pepelom.

P.S.
nono s rampe > Fabrizio Romano