RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

A
Quote from: R13KA on 27.01.2025, 20:11
Quote from: Arci1984 on 27.01.2025, 19:37Igrač koji za 5 dana puni 35 godina dobije ugovor na 2,5 godine.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
A zasto bi nama navijačima bilo važno koliko igrač ima godina? Aludiraš na to da je Loš star i da ne može trčati? Ne znam, meni djeluje da može duplo više trčati od npr. mladog Dogana, čak djeluje kao igrač kojemu je ta trka najveći torte. Igrači se dijele na dobre i loše, ne na mlade i stare, želimo da za Rijeku igraju dobro, šta ne? Ili smo se zarazili Miškovićem, pa nas jebe to da ga šupak neće moći prodati?
Zato jer to ni bogati klubovi vani nedaju nego produžuju svake godine jer je rizik starim igračima davat duže ugovore

Quote from: Arci1984 on 27.01.2025, 21:33
Quote from: Arci1984 on 27.01.2025, 19:37Igrač koji za 5 dana puni 35 godina dobije ugovor na 2,5 godine.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
A zasto bi nama navijačima bilo važno koliko igrač ima godina? Aludiraš na to da je Loš star i da ne može trčati? Ne znam, meni djeluje da može duplo više trčati od npr. mladog Dogana, čak djeluje kao igrač kojemu je ta trka najveći torte. Igrači se dijele na dobre i loše, ne na mlade i stare, želimo da za Rijeku igraju dobro, šta ne? Ili smo se zarazili Miškovićem, pa nas jebe to da ga šupak neće moći prodati?
Zato jer to ni bogati klubovi vani nedaju nego produžuju svake godine jer je rizik starim igračima davat duže ugovore
bogatim klubovima vani se igraci sami nude, a i proizvode svoje... mi nemamo taj luksuz velikog biranja prije svega jer nam skauting ne gleda dalje od zagreba, a onda i radi financija... je li rizicno- je, al to je sport, nema garancije

R
Quote from: vMario87 on 27.01.2025, 20:28
Quote from: R13KA on 27.01.2025, 20:25
Quote from: vMario87 on 27.01.2025, 20:16

Ako odradi ugovor do kraja imat će 37.5 godina..  do prije par mjeseci mi je bilo nepojmljivo da bi mi mogli dovest Majstorovića zbog godina a šta je pak sa Škorićem i Čopom  ;D

Meni je Čop veliko pojačanje, ali ne znam koliko je pametno ponudit mu takav ugovor.
da.. Samo nikako da mi netko napiše u čemu je problem? Šta mislite da s 37 godina čovjek ne može trčati? Pa to ovisi o volji, želji, načinu života, profesionalizmu, ne o godinama toliko. Naravno da netko tko je stariji treba duži oporavak i možda još prosionalniji pristup svemu, ali ne pričamo o ljudima  sa 60 godina. Bas za Čopa je mislim Čabraji govorio da ima sva bolja ona testiranja od svih drugih igrača, a stariji je od svih. Kako to? Pa netko je od nasih to valjda pratio

Nije problem igrački nego financijski.. od toga da dovodimo mlade nedokazane igrače bez odštete smo došli do toga da dovodimo veterane uz plaćanje odšteta.

Očito je da se nešto događa jer je Miško oduvijek govorio da nikad neće odstupit od svoje strategije i načina vođenja kluba.
kakav financijski probelem, ko će ostati bez para, ti, ja, netko s foruma '? Ja više majke mi ne kužim ste vi navijači rijeke ili nk bađeta ? Pa on kako god proda ili ako nikoga ne proda, uvijek je isto,  izvezli smo od ljeta skoro 15 milijuna eura, pa opet nije da smo doveli nekog ekstra igrača koji će nam dobro povećati šanse za naslov. Tu pola ljudi na forumu opterećni jebenim badžetom.

R
Quote from: Fiumano on 27.01.2025, 20:30Haha ekipa koja vrti film da se čovjek raspadne sa 35. Ovo je pravi sportaš i može sigurno još barem 2 godine igrat na razini HNLa.
Koliko sam ja skužio nije ekipi da toliko sumnjaju u Čopa nego je kolekitvno plakanje jer ga s 37 ne možemo više prodati dalje.  Jer valjda jedina svrha dovođenja igraća je da ih se na kraju proda :bo:

Quote from: R13KA on 27.01.2025, 22:36
Quote from: vMario87 on 27.01.2025, 20:28
Quote from: R13KA on 27.01.2025, 20:25
Quote from: vMario87 on 27.01.2025, 20:16

Ako odradi ugovor do kraja imat će 37.5 godina..  do prije par mjeseci mi je bilo nepojmljivo da bi mi mogli dovest Majstorovića zbog godina a šta je pak sa Škorićem i Čopom  ;D

Meni je Čop veliko pojačanje, ali ne znam koliko je pametno ponudit mu takav ugovor.
da.. Samo nikako da mi netko napiše u čemu je problem? Šta mislite da s 37 godina čovjek ne može trčati? Pa to ovisi o volji, želji, načinu života, profesionalizmu, ne o godinama toliko. Naravno da netko tko je stariji treba duži oporavak i možda još prosionalniji pristup svemu, ali ne pričamo o ljudima  sa 60 godina. Bas za Čopa je mislim Čabraji govorio da ima sva bolja ona testiranja od svih drugih igrača, a stariji je od svih. Kako to? Pa netko je od nasih to valjda pratio

Nije problem igrački nego financijski.. od toga da dovodimo mlade nedokazane igrače bez odštete smo došli do toga da dovodimo veterane uz plaćanje odšteta.

Očito je da se nešto događa jer je Miško oduvijek govorio da nikad neće odstupit od svoje strategije i načina vođenja kluba.
kakav financijski probelem, ko će ostati bez para, ti, ja, netko s foruma '? Ja više majke mi ne kužim ste vi navijači rijeke ili nk bađeta ? Pa on kako god proda ili ako nikoga ne proda, uvijek je isto,  izvezli smo od ljeta skoro 15 milijuna eura, pa opet nije da smo doveli nekog ekstra igrača koji će nam dobro povećati šanse za naslov. Tu pola ljudi na forumu opterećni jebenim badžetom.

Napisao sam neki dan da me briga za Miškove milijune. Pokušavam ukazat na to da je Miško skroz promjenio transfernu politiku i da se očito nešto događa oko kluba..

A budući da Miško prodaje sve šta vrijedi i dovodi starije igrače bez prodajne vrijednosti moglo bi se reć da cijedi klub kojeg će ostavit na niskim granama budućem vlasniku.. još ne misli pokretat razvojnu momčad + bunca o gašenju omladinske škole

Nisam siguran da je Miško na pravoj strani zakona, al dobro..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
5 klubova na svijetu ne moraju prodavati igrače da bi preživjeli.

Šta misliš sa navijačima Porta nebi bilo sumnjivo da klub prodaje sve šta hoda i dovodi starce od 35 godina, bez obzira na njihovu kvalitetu ili ne kvalitetu?

Evo osvojili smo naslov, 7.mjesec je, nećemo ući u Lp, jelda?
Hoćemo ući u El? Teško ali recimo za potrebe računica da hoćemo
I šta onda? Ostat će nam igrači od 30+ godina i 10M od Europe i šta onda?Onda ćeš kupit mlade? Koje?Besplatne?

Ne igra se nogomet samo ovu sezonu, svaki normalan klub osim onih 5 koji imaju para da mogu kupovat razmišlja koga će prodati.

Ili nas kupuje šeik pa smo mi 6.ili Mišković izvlači zadnje resurse iz kluba i bježi

Ako ćemo čarobirati onda Čop neodoljivo podsjeća na Franka.

Obojica su od dole otišla put Zg-a i time si prišili etiketu Jude. Franko je od prvog dana prihvatio i naš grad i klub kao svoje, Čop je svim silama htio kod nas i u prvom intervjuu ispalio Krepat ma ne molat.

Neka se povijest ponovi i Čop bude taj koga ćemo nositi po terenu na ramenima dok on vodi navijanje.

Znalo se reći da moraš imati bar jednog Bosanca u ekipi. Možda mi moramo imati jednog... bivšeg, e jbga, nemogu po živini  ;D , Hajdukovca..

R
Quote from: Kostrena on 27.01.2025, 22:555 klubova na svijetu ne moraju prodavati igrače da bi preživjeli.

Šta misliš sa navijačima Porta nebi bilo sumnjivo da klub prodaje sve šta hoda i dovodi starce od 35 godina, bez obzira na njihovu kvalitetu ili ne kvalitetu?

Evo osvojili smo naslov, 7.mjesec je, nećemo ući u Lp, jelda?
Hoćemo ući u El? Teško ali recimo za potrebe računica da hoćemo
I šta onda? Ostat će nam igrači od 30+ godina i 10M od Europe i šta onda?Onda ćeš kupit mlade? Koje?Besplatne?

Ne igra se nogomet samo ovu sezonu, svaki normalan klub osim onih 5 koji imaju para da mogu kupovat razmišlja koga će prodati.

Ili nas kupuje šeik pa smo mi 6.ili Mišković izvlači zadnje resurse iz kluba i bježi
znači 2 igrača u starija od 30 u cijeloj ekipi je kupovanje staraca'? šta je trebao, dovesti novog ivanovića koji će se kaliti pa eksplodirati kada dinamo osvoji još jednu titulu u nizu? to da nema mladih je laž, na klupi nemamo poštenog igrača, sve djeca, koliko ta djeca vrijede ne znam, trebali su ih poslati u dragovoljac kao nekada ove koji sada vrijede miljone.
Mišković je prodao galešića dinamu, i to je odvratno, ali doveo je jedino logično za moment u kojem jesmo. Ako osvojimo naslov, ne samo da ćemo dobiti budžet za iduću sezonu od europe, nego ćemo postati još poželjniji za dobre igrače, i mlade i starije. 
Mišković je dobar dio navijača potjerao, ove druge je hipnotizirao da  razmišljaju kao on.

Quote from: ispod stijena on 27.01.2025, 16:29Jel se meni čini na momente ili su oni obukli Povha u dres  ;D

IKA ŠTOP
Ri Or Die

Quote from: Deba on 27.01.2025, 21:16Duje moze te dvije i pol godine odraditi bez greske... dalje sigurno nece imat ni volje ni zelje ic nigdje , ima puno znanja i iskustva i zeli se boriti za najvise ciljeve, a i spreman je ko zapeta puska... msm da je on pun pogodak

Je, kao Lord Krle iz penala...
Ri Or Die

Mi da šta vrijedimo? Onda bi se vratio Kreilach. Ali neće ni on, jer želi zaraditi što više novaca što može. Da se želi vratit? Onda bi se vratio kao nogometa. Ista stvar kao Igor BUDAN...Vole Rijeku, ali novci su problem.
Tako da, nema tu "domaći" itd. samo brutto i netto. Više mi vrijedi Mitu ili Tomo Erceg nego Budan ili Kreilach.
Ri Or Die

X
Kupljena su dva iskusna plug n play igrača. Jedina rješenja koja se odmah mogu uklopiti u tim jer poznaju ligu, protivnike, jezik i imaju iskustvo. Puno pametnije nego npr onaj Kanga za puste milione u dinamo.
Dakle, iz toga iščitavam da se ide po titulu. Jer bi se inače kupovali mladi, nedokazani potencijali ala Pašalić ili Ivanović.

Sada ni to ne valja jbt. Jer ne možemo ih prodati, jer ne možemo budget pokriti... :bo:

Prvi smo, masakrirali smo Lokomotivu, Đale voli Rijeku iskreno, tim grize, a ovdje se sad pak negoduje jer neće bit budgeta.

Miškoviću je najveći problem PR i marketing. Dao je to amaterima da mu vode (krenuvši od fan shopa), pa se čudi da nema prihoda i da ima otpor navijača. Jbg Miško plati profesionalce i da vidiš rezultata.

H
Dolazak Čopa treba apsolutno podržati. Kao što je gore netko napisao nije smisao dovođenja svakog igrača u preprodaji. Imali smo puno koristi i od Mitrovića i Dilavera kad su došli prije 2 g. i odigrali. Galešić je postao bolji igrač uz njih.

Što se tiče PR-a i marketinga, on je na najnižim mogućim razinama. Vodstvo kluba jednostavno ne doživljava ni igrače ni navijače, oni tu imaju ulogu samo da klubu donesu prihode. To se nažalost ne pokušava ni sakriti, toliko su bahati.

A najapsurdnije od svega je da dolazak Čopa nam daje nadu da želimo osvojiti titulu prvaka !?! U svom poprilično dugom postojanju nisam nikad vidio situaciju da netko ne želi pobijediti ili biti prvak . Opatija koja nema apsolutno nikakve uvjete za biti prvoligaš neće odustati od prvog mjesta. Gdje smo mi to došli ???

Quote from: Fiumano on 27.01.2025, 20:30Haha ekipa koja vrti film da se čovjek raspadne sa 35. Ovo je pravi sportaš i može sigurno još barem 2 godine igrat na razini HNLa.

Baš to...ako su Mumlek i Krstanović mogli dočekati starosnu mirovinu u HNLu, preživjet će i Čuje još 2 godine.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Kostrena on 27.01.2025, 21:32Duje će biti produžena ruka treneru jer već godinama piju kavu

Znači, Duje trener prve momčadi kroz 5-7 godina.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...