RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 28.01.2025, 19:09Moglo bi biti veselo ova 3 dana.
Agent kaže da Selahi ima ponudu,nije došla službeno mi mu tražimo zamjenu
Za Marca nude neku posudbu uz otkup ako se ostvari bonus,uz još neka obećanja koja ne dolaze službeno

Loncaru istice ugovor za 5mj
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
28.01.2025, 20:24 #8431 Last Edit: 28.01.2025, 20:25 by Zelko Maler
Onda se meni i i jos nekim kolegama govori da namjerno poticemo negativu hahaha.
Ovaj se stvarno trudi zasrati sve.
Galesic, Menalo Ivkovic.
Od prije: pretplate Olimpija, Juncaj, Sopic...
Sve u samo 6-7 mj

Pa nas samo rezultat drzi iznad vode da smo 3. mogu misliti sto bi bilo

Otvorite oci vi koji koji jos niste, vrijeme bi vam bilo

L
Quote from: fiorellolaguardia on 28.01.2025, 20:10
Quote from: Kostrena on 28.01.2025, 19:09Moglo bi biti veselo ova 3 dana.
Agent kaže da Selahi ima ponudu,nije došla službeno mi mu tražimo zamjenu
Za Marca nude neku posudbu uz otkup ako se ostvari bonus,uz još neka obećanja koja ne dolaze službeno
Jebote, ja ne mogu vjerovati da bas svakoga za koga dodje neka ponuda, on mora prodati. Pa napunio se para kao nikada. Sad zadrzi ostatak ekipe i bori se za naslov, ali ne! Ma idi u p.m.! Pun mi ga je k vise!
Selahi ima izlaznu klauzulu, tako da smo tu nemoćni.

Quote from: Zelko Maler on 28.01.2025, 20:24Onda se meni i i jos nekim kolegama govori da namjerno poticemo negativu hahaha.
Ovaj se stvarno trudi zasrati sve.
Galesic, Menalo Ivkovic.
Od prije: pretplate Olimpija, Juncaj, Sopic...
Sve u samo 6-7 mj

Pa nas samo rezultat drzi iznad vode da smo 3. mogu misliti sto bi bilo

Otvorite oci vi koji koji jos niste, vrijeme bi vam bilo

Ne mogu se više složiti s tobom, poljubio bi te u čelo jer sam nešto slično krenuo pisat.
Ovaj naš dragi zalizani kao da svaki put kad igrači naprave nešto dobro uzme jedan revolver i propuca si koljeno.

Tomo Ivković ili od milja Tomo Delija je jedan simpatičan penzioner koji bi pred 35 godina bio veliko pojačanje u organizaciji omladinske škole, međutim danas, 35 godina kasnije lik je za starački dom i simpatične izjave na HRT-u. Toliko od mene
Bio sam u krivu, ipak smo nekog doveli, umirovljenog golmana koji bi lagano mogao mito uzimat (ne tvrdim, samo mislim da bi mogao) i nakrcati klub purgerčićima na koje smo iovako alergični
SPORTSKI ODLAZI!

H
Doveo bi Miško i Vlatku Peras, ali traži preveliku plaću ;D

Za Selahija se zna da ima klauzulu i da ga manager pokusava prodat u ovom roku, to nije nista novo.

Sto se Pasalica tice, 5M je odlicna ponuda, ali za sve ispod 4M nema ga smisla ni logike prodavat u ovom roku!
OSIM... Ako nemas pravu zamjenu, a ocito po Vukusicevom clanku nemamo.

Skola nogometa je u banani tako i ovako, tko god dosao ako se nesto sustavno ne promijeni je nebitan, pa tako i Ivkovic.

U ovom trenutku mislim da nama nije konkurencija ni dinamo ni hajduk nego sami sebi,odnosno damir miskovic jedino svojim izjavama i potezima moze izbaciti ekipu s pobjednickog kolosijeka.
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 28.01.2025, 22:07U ovom trenutku mislim da nama nije konkurencija ni dinamo ni hajduk nego sami sebi,odnosno damir miskovic jedino svojim izjavama i potezima moze izbaciti ekipu s pobjednickog kolosijeka.

Momčad izjavama Mišković sigurno neće izbaciti iz kolosjeka. Prodaja Pašalića je jedina prodaja nad kojom ima kontrolu i njegov odlazak bi predstavljao veći problem. Iako, kao što Snješko kaže, s budžetske strane - to je dobra prodaja (osobno me nije briga za budžet jer me zanima me sportski uspjeh, ali shvaćam zašto je ekonomski to dobar potez). O prodaji Selahija Mišković ne odlučuje jer je prisutna klauzula.
Za sada nema priče o prodaji Fruka, Jankovića, Smolčića, Petroviča ili drugih stupova momčadi pa eto, neka ih i ne bude pa da se potučemo.

Ja bih rekao da ako nam momčad ostane na okupu da su nam šanse za osvajanje pravenstva na cca 30%. I dalje bih dao malu prednost i Hajduku i Dinamu (recimo 35% svakome) - jasno je zašto.   

28.01.2025, 22:49 #8438 Last Edit: 28.01.2025, 22:51 by Deba
Mi imamo 50% sansi za osvojit ovo prvenstvo. Sve je u nasim rukama, +7  od dinama nije mala prednost i ja vjerujem da cemo mi do kraja izgurati. Iskreno ne shvacam kako netko moze hajduku davati sansu za titulu, al ajmo rec da imaju 15%, a dinamu dajem 35%, iako je i to puno. Jos samo da dopeljemo jednog stopera i spremni smo uzeti i kup

Quote from: Vado Magnar on 28.01.2025, 22:42
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.01.2025, 22:07U ovom trenutku mislim da nama nije konkurencija ni dinamo ni hajduk nego sami sebi,odnosno damir miskovic jedino svojim izjavama i potezima moze izbaciti ekipu s pobjednickog kolosijeka.

Momčad izjavama Mišković sigurno neće izbaciti iz kolosjeka. Prodaja Pašalića je jedina prodaja nad kojom ima kontrolu i njegov odlazak bi predstavljao veći problem. Iako, kao što Snješko kaže, s budžetske strane - to je dobra prodaja (osobno me nije briga za budžet jer me zanima me sportski uspjeh, ali shvaćam zašto je ekonomski to dobar potez). O prodaji Selahija Mišković ne odlučuje jer je prisutna klauzula.
Za sada nema priče o prodaji Fruka, Jankovića, Smolčića, Petroviča ili drugih stupova momčadi pa eto, neka ih i ne bude pa da se potučemo.

Ja bih rekao da ako nam momčad ostane na okupu da su nam šanse za osvajanje pravenstva na cca 30%. I dalje bih dao malu prednost i Hajduku i Dinamu (recimo 35% svakome) - jasno je zašto.   

;D  ;D
Daj ne bacaj bombe... kad su ti jadnici bili zadnji put u ozbiljnoj borbi za prvaka?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Deba on 28.01.2025, 22:49Mi imamo 50% sansi za osvojit ovo prvenstvo. Sve je u nasim rukama, +7  od dinama nije mala prednost i ja vjerujem da cemo mi do kraja izgurati. Iskreno ne shvacam kako netko moze hajduku davati sansu za titulu, al ajmo rec da imaju 15%, a dinamu dajem 35%, iako je i to puno

Ako se poslože, a mogli bi. Ako dovedu još par pojačanja (pogotovo mi se Mlakar čini kao plug-and-play pojačanje) bi mogli biti opasni.
To je što se tiče igračkog dijela. O onoj drugoj priči koja igra bitnu ulogu neću, ali jasno je.

Quote from: Vado Magnar on 28.01.2025, 22:53
Quote from: Deba on 28.01.2025, 22:49Mi imamo 50% sansi za osvojit ovo prvenstvo. Sve je u nasim rukama, +7  od dinama nije mala prednost i ja vjerujem da cemo mi do kraja izgurati. Iskreno ne shvacam kako netko moze hajduku davati sansu za titulu, al ajmo rec da imaju 15%, a dinamu dajem 35%, iako je i to puno

Ako se poslože, a mogli bi. Ako dovedu još par pojačanja (pogotovo mi se Mlakar čini kao plug-and-play pojačanje) bi mogli biti opasni.
To je što se tiče igračkog dijela. O onoj drugoj priči koja igra bitnu ulogu neću, ali jasno je.

njih ne bi ferguson poslozio na terenu, a sve oko kluba se nece tako skoro normalizirat

B
Zadnje sto nam treba je bahatost i stavljanje u ulogu favorita, sprdanje dinama ili hajduka.

Ja se isto nadam u neki ludi scenarij u kojem u ovoj sezoni punoj negative nekim cudom dizemo pehar.

No nece to biti zbog toga jer smo mi organizirani a ostali u kaosu. Nego unatoc tome sto smo i mi u kaosu. Mozda i gorem. Unatoc Cupku i Sudaru, klupskkm vodstvu, a ne zahvaljujuci njima. Jedino trener i ekipa drze neki inat i zato smo jos u sansama.
Dinamo uskoro ispada iz lige prvaka, sanse su nam u najboljem slucaju jednake kao dinamovim, nikako nismo favoriti, vec sam previse puta plakao na kraju sezone da bi sada jos u sijecnju pricali o nama kao favoritima.

Quote from: aahzinho on 28.01.2025, 17:59Jel ima Ivković reference za ovu poziciju? Gledam po netu hrpa trenerskih angažmana, ali ne vidim neko iskustvo sa omladinskom školom?  :bo:
Neću ga unaprijed otpisivati, jer od DRSa nije teško biti bolji.

Tomo je idealan kandidat za ovo mjesto. Čovjek nikada nije radio u Omladinskom pogonu niti jednog kluba. Par puta su mu gorili auti u Zg-u, dobio je dva sina u tri dana...

https://youtu.be/pRkXhywyXlw?si=PHoSM3-sGXsvEYsH

Quote from: Bobic on 29.01.2025, 01:34Zadnje sto nam treba je bahatost i stavljanje u ulogu favorita, sprdanje dinama ili hajduka.

Ja se isto nadam u neki ludi scenarij u kojem u ovoj sezoni punoj negative nekim cudom dizemo pehar.

No nece to biti zbog toga jer smo mi organizirani a ostali u kaosu. Nego unatoc tome sto smo i mi u kaosu. Mozda i gorem. Unatoc Cupku i Sudaru, klupskkm vodstvu, a ne zahvaljujuci njima. Jedino trener i ekipa drze neki inat i zato smo jos u sansama.
Dinamo uskoro ispada iz lige prvaka, sanse su nam u najboljem slucaju jednake kao dinamovim, nikako nismo favoriti, vec sam previse puta plakao na kraju sezone da bi sada jos u sijecnju pricali o nama kao favoritima.
Pazi s nadimcima jer ako Mile cita forum mogao bi se osjecat prozvanim za ovo Cupko ;D