RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dakle, imamo nominalno prvi stoperski par koji se pokazao najboljim (Radelja - Gale), ali tu uvijek visi potencijalna prodaja i za njih mi se ne cini da bi falilo ponuda.

Trebaju onda barem solidne rotacije, od kojih bar jedna moze biti i u prvoj komotno ako zatreba.

Imamo i Dujmovića koji se meni jako svidja, al bio bi dobar i pametan potez pustit ga u Šibeniku u prvoj ligi. Svakako će više iskustva i minuta ubrat nego kod nas, a mogao bi lako biti i prvotimac. Pa se na drugo ljeto vratit k nama spreman odmah boksat za prvu ekipu. Jedini eventualni minus je sto Sibenik igra s 3 iza, ali to je bilo u drugoj ligi di su bili favoriti. Vidjet ćemo oće Rico sto mijenjati ove sezone, iako mi se cini da im cijela obrana ostaje nepromijenjena.

Od želja i pozdrava za stopere - samo ne GNJK igrače i kronične invalide tipo Benković. Radelji i Niki ne fali pretjerano iskustva, nisu bebe, ali možda uz jednog mladog koji će zamijeniti njih 2 kad odu, ne bi bilo loše uzet i nekog jeftinog, ali prekaljenog veterana? Baš tipo Dilavera i Mitra, samo vjv ne te kvalitete
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Imamo i Smolčića koji po potrebi može odigrat na štoperskoj poziciji, ali onda nastaje problem na beku.
U svakom slučaju treba nam barem jedan štoper, a ako uđemo u skupine dva i barem još jedan bek.

Z
Ideja da se Dujmović kali u Šibeniku neće proći... Šibenik će sigurno dovesti iskusnog stopera, a možda i dva..i Dujmović će završiti na klupi... bolje mu je da se vrati...

A
Na probi golman Matko Kramer( 27 godina) i dosad 43 utakmice druge slovenske i naše lige zajedno. Prelose, neznam kome se rade usluge ili šta  vec ali lose

Ma dobro to je reda radi, treći golman da mogu odradit treninge kako treba, dok ne dovedu "normalnog". Šta nije to neki standard?
#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 20.06.2024, 15:23Ma dobro to je reda radi, treći golman da mogu odradit treninge kako treba, dok ne dovedu "normalnog". Šta nije to neki standard?
Pa reda radi uzmeš juniora kojem će bit čast

B
Vraca se Djuahra...mozda bi mogao novu priliku dobiti, nema neku statistiku no bio je redovan u segundi. Pogotovo uz vjerojatni odlazak Pjace i moguci Pasalica-mali smo tanki na krilima. Koliko sam shvatio nema ni Grgica vise?

Inace nije bas najbokje kominicirano od kluba tko je sve otisao-mogli su bar nekakve objave zahvale ili pozdrave, sad smo samo iz popisa igraca saznali da nekih nema.

V
Ide i golman juniora. Na popisu msm da je niko vučetić ili tako mesto golman koji je bio najbolji golman sad na ovom turniru di su 2. Bili.

S
Ja sam vec zaboravio na Naisa

20.06.2024, 20:25 #864 Last Edit: 20.06.2024, 20:26 by Uzaludni

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/vatreni-na-korak-do-dinama-transfer-rijesen-99-posto-na-maksimiru-se-stvara-ubojiti-dvojac-15473742

Pred kraj članka kaže:
Inače, stižu informacije da je transfer Marka Pjace u Dinamo riješen '99 posto',
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Quote from: Uzaludni on 20.06.2024, 20:25https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/vatreni-na-korak-do-dinama-transfer-rijesen-99-posto-na-maksimiru-se-stvara-ubojiti-dvojac-15473742

Pred kraj članka kaže:
Inače, stižu informacije da je transfer Marka Pjace u Dinamo riješen '99 posto',

Neka ide, nitko nece plakat, ni prvi ni zadnji. Bitno da nije za kikiriki

S
Pjaci svaka cast,ali realno nije on igrac prevage vise, svaki start na njemu vec ga vidim u bolnici. Neka njemu zdravlja I sretno dalje.

Neće platit milijun za Japanca, neće 3 za Šotičeka, al će platit 1.5m za 30-godišnjaka kojeg su pred 12 mjeseci odbili besplatno.
#navodninavijač

Z
Pjaca u Dinamu pitanje dana...😂 Koji je to već put ? Koliko je dosada već 100 % u Dinamu...😂

Z
Lik na drugom forumu zaziva Ferra... znači otpaci jajduka mogu...