RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Taj još jedan za kojeg stiže ponuda nije Selahi.
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 31.01.2025, 22:56Taj još jedan za kojeg stiže ponuda nije Selahi.

moremo li znat tko je

S
Quote from: Budala1 on 31.01.2025, 21:02
Quote from: SandroB on 31.01.2025, 20:50
Quote from: Budala1 on 31.01.2025, 20:46
Quote from: Fornax on 31.01.2025, 20:28Znači u sezoni u kojoj se, quote-unquote, borimo za naslov, mi prodajemo najboljeg stopera lige direktnom "konkurentu", reprezentativno krilo šaljemo preko bare, a kapetana u klub koji će se vjerojatno ciganit za svaku ratu.

Dobro da me boli kurac.

O boze Kako si neupucen...Como iza sebe ima jedne od najbogatiji ljudi na svijetu, trener im je Fabregas, a nesluzbeni sportski Thierry Henry, Como  ce vrlo brzo poharat Seriu A i Europu...takvi kad ti dodju za stol moras probat izvuci sto vise i rec Hvala I dodjite opet...
Da ne govorimo Kako bi se igrac osjecao da mu pocnes filozofirat da ga neces pustit...

Sorry, ali ako su tvoje insinuacije opravdane, ispada da Smola bježi. Ako Smola bježi, onda je sve otišlo u kurac. Ako je sve otišlo u kurac u trenutku kad smo se našli sami na prvom mjestu, onda je ovaj klub ludara kakve nema nigdje.
Kamo bjezi o cemu ti pricas...pa tamo klub u sportskom dijelu vode jedni od najboljih bivsih igraca na svijetu,
Seria A, I Smolcic ima 24 godine nije bas dijete vise, nismo u Jugi pa da mozes drzat igraca do 27. Ovo je daleko veca prilika od one koju mu je brat dobio u izlaznom transferu samo lud covjek bi je odbio

Nisi ništa loše rekao, ali boli me kurac za ovo o čemu pričaš. Volim Rijeku kao navijač, a ne kao biznismen.

Quote from: MaČaĆeToMane on 31.01.2025, 22:56Taj još jedan za kojeg stiže ponuda nije Selahi.

Mora da je Janković.

K

Fruk 1/1

Quote from: heckback on 31.01.2025, 22:52A koliko nas igrači vole nakon što odu, govori i to da na zimu bezuspješno pokušali dovesti Ajaiya iz Opatije, koliko god to nevjerovatno zvučalo.

Pored zivog Monjca???
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Quote from: KadOkrenemSe on 31.01.2025, 23:06

Fruk 1/1

Na što sve ovo liči, vjerojatno su oba, i Fruk i Selahi...predpostavljam da bi mogla biti ona marketinška fora...kupiš jednog, dobiješ dva  :bo:

F

Sta sad se ne smije reci niti za koga ce stici ponuda?? Sta je vama ljudi? Bojite se da bi mogao propasti transfer?? Boze mili, sve gore od goreg...

M
Bilo bi dobro da transfer propadne iz ove perspektive

I
Dosta je transfera bilo.
Jel koji pogodjen na kraju?

Mislim da nije Janković nego Fruk, ne mora biti prihvaćena već se nešto odbijalo. Ne znam. Znam da nije Selahi, zasad.
Smolčić i Pašalić su bivši.
SPORTSKI ODLAZI!

A
Quote from: SandroB on 31.01.2025, 20:50
Quote from: Budala1 on 31.01.2025, 20:46
Quote from: Fornax on 31.01.2025, 20:28Znači u sezoni u kojoj se, quote-unquote, borimo za naslov, mi prodajemo najboljeg stopera lige direktnom "konkurentu", reprezentativno krilo šaljemo preko bare, a kapetana u klub koji će se vjerojatno ciganit za svaku ratu.

Dobro da me boli kurac.

O boze Kako si neupucen...Como iza sebe ima jedne od najbogatiji ljudi na svijetu, trener im je Fabregas, a nesluzbeni sportski Thierry Henry, Como  ce vrlo brzo poharat Seriu A i Europu...takvi kad ti dodju za stol moras probat izvuci sto vise i rec Hvala I dodjite opet...
Da ne govorimo Kako bi se igrac osjecao da mu pocnes filozofirat da ga neces pustit...

Sorry, ali ako su tvoje insinuacije opravdane, ispada da Smola bježi. Ako Smola bježi, onda je sve otišlo u kurac. Ako je sve otišlo u kurac u trenutku kad smo se našli sami na prvom mjestu, onda je ovaj klub ludara kakve nema nigdje.
Znaci oko prodaje Galesica sam ja napisao, Kostrena je potvrdio i mislim još netko da će se i Smolcic prodat i to za malo vise od 1 mil. Ja sam od nekog tko je dosta unutra tada čuo da se puno igraca razočaralo i da traže izlaz iz kluba. Naravno napišeš pa ljudi nevjerujem a da ne kažem pišu da stvaramo negativnu atmosferu sa izmišljanjem Itd. Ja sam kod Galesica presjekao i prvi put valjda u svom životu( osim možda u slučaju bolesti) gledao domaću utakmicu doma i bez emocije jer ih je Miskovic ubio. Uglavnom vraćam se ili u slučaju jebanja svega Miskovicu ili kad odjebe iz kluba. Do tad samo gostovanja kad poželim.

L
Pa nije mi na utakmici protiv Lokse izgledalo da su igrači razočarani i da žele ići, dapače suprotno, bili su nabrijani do jaja. Pretpostavljam da je razlog Đale, uprkos miškoviću

A
Quote from: Budala1 on 31.01.2025, 22:01
Quote from: Kostrena on 31.01.2025, 21:44Smolčić ide, ide i Pašalić a sutra će doći ponuda za još jednog prvotimca.
Dobar prijelazni rok, zaradilo se.
Di su oni moji blokirani forumaši koji vire Miškoviću iz paka? Ajmo dečki recite nam zašto je ovo super
Kipas ga kipas, sta kurac jedni su otisli drugi su dosli, I sta sad uvijek je tako bilo...nevjerovatno KO da si na tovarskom forumu ovdje samo kipanje...

Naslov prvaka o cemu vi to, klub da ne prodaje sutra moze biti na mjestu Sibenika ili gore koga ce bolit kurac za Rijeku...
U zadnjih 30 godina koliko je puta bilo da prvak nije bio Dinamo...izracunajte si sami koji je postotak da se to dogodi...ne budite towari I neracionalni...

HNL ko I cijela drzava mora dozivjet korjenite promjene I reforme da SE to dogodi...do onda zaboravite to..
Treba uzivat u momentum I novoj pobjedi u Varazdin,
a ovo vrijedjanje covjeka koji je dobio naslov I drzi klub u vrhu 10 godina NEMA veze s racionalnim..
Za ovog gore Kostrene AJ njega razumijem frustriran je jer nije dobio posao u Rijeci jer misli da vrijedi vise od novaca sta su mu nudili pa frustracije ispadaju ko proljev...Al  ovo drugo stvarno ljudima nisu svi sarafi u glavi slozeni
Uzeo si pravo ime👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

A

Fruk koliko sam cuo