RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
02.02.2025, 19:17 #8880 Last Edit: 02.02.2025, 19:24 by Orpat
Koji desni bek dolazi, zna li se što? To je turbo hitno pa koliko košta da košta, jer trenutno desnog beka nemamo ,a ni desno krilo, da vidimo promptnu odluku i sposnost uprave. Btw Leon Grgić nije desno krilo on je špica,ali vidim na tm da može i na desno krilo.

Ma sekirate se svi bzvz, imamo Menala.  :neretljak:

Quote from: Fiumano on 02.02.2025, 20:04Ma sekirate se svi bzvz, imamo Menala.  :neretljak:

I Bogojevića :neretljak:

I
Quote from: david_ri on 02.02.2025, 16:48
Quote from: SandroB on 02.02.2025, 01:09
Quote from: istria bianco / blu on 01.02.2025, 20:43Ekipa koja je gore kaže da se Smola oprostio rukom na srcu :'(

Je, ali nije izgledalo ništa spektakularno. Meni se činilo kao da ga je netko poslao nazad, jer je prije toga odstajao s ekipom pred Armadom i već krenuo prema tunelu, pa se naglo okrenuo, mahnuo, metnuo ruku na srce i pobrao dosta mlako i kratko skandiranje "Smola, Smola".

Ovo me ubolo u oko. Kapetan Rijeke ostavlja svoju ekipu tako i ovako već desetkovanu u jeku borbe za naslov, i netko ga drugi mora poslati nazad da pozdravi i oprosti se sa navijačima?

Kapetan koji ima potrebu javno iskazati svoju simpatiju Galešićevom odlasku u dinamo, te konstatirati da mu je drago što će imati priliku igrati ligu prvaka? Valjda jer će dinamo sigurno osvojiti prvenstvo ove sezone, jer dragi naš sveti Niko neće imati pravo nastupa ove sezone.

@SandroB nisam te uzeo za riječ, vidim da si napisao "činilo" ti se. Stoga, navedeno gore ne mora bit istina, iako je Smola ruku na srce mogao konkretnije doći i prozboriti konkretnije dvije, tri sa navijačima prije nego što nas ostavlja kao kapetan Rijeke.

Namjerno pišem ovim narativom, jer je toliko negative usmjereno isključivo prema Miškoviću, kao da ne postoji u ničemu druga strana i to je nezdravo. Niko Galešić je slikan sa Zajecom na ljeto. Zaštitilo se mladića ne objavljivanjem slika, zaštitilo ga se kroz naš kriminalan PR da zapravo on nije htio ići, iako mi intuicija kaže da je svim silama htio, a ta slika ide u prilog.

Miškoviću zamjeram preskupe karte i minimalna ulaganja u plaće igrača. Netko je spominjao ovdje romantiku, možda bi kod nekog i proradila da ipak malo digne te platežne razrede igračima, a ne da je razlika nas i bilo kojeg kluba vani 10x u plaćama. Pa galešić je u dinamu vjerojatno za ovaj jedan mjesec dobio koliko za cijelu sezonu u rijeci.

Ja sam mišljenja da je ponuda za Smolčića iznenadila i upravu, i dečku su dozvolili da si osigura egzistenciju, a po tonu upisa i ovdje na forumu i od Vukušića (igrač u najmanju ruku nema ništa protiv) rekao bih da je Smola želio taj transfer. I zaslužio ga je. Bit će puno teže ostati na poziciji gdje jesmo bez njega, ali uz par dobrih ulaznih transfera ne bih rekao da je nemoguće.

Da se pojača negativni narativ, ovdje većina piše 3 najbolja igrača smo prodali, imam osjećaj da koja god 3 igrača da jesmo prodali da bi se istim riječima pisalo. Ja iskreno mislim da je nama Selahi i dalje najbitniji igrač, uz Fruka i Jankovića. Njihovim ostankom, uz par ulaznih pametnih transfera možda i bude nešto.

Ma ja mislim da je jedina stvar oko koje moramo dati Miskovicu svi za pravo su place igrača.
Pa to sto drugi plaćaju kao da su neka nadnaravna sila, pa to su mlatimudani.
Svaka čast njima, ali ovo je prije amaterizam nego poluprofesionalizam, kako se ponašaju , treniraju i žive.
Pa nisu bzvz euro rezultati koje ostvaruju. To je ogledalo njihovog (ne)rada

G
Savjetujem svima ovdje na forumu pogledat video uradak na fb od BADBEATA!!!

Na temu hitlera u bunkeru!!!!

Znaci,  ja bolji video nisam vidjeo do sada!!

URNEBESNO😂😂😂😂😂😂😂😂

Savrseno opisao stanje u klubu i izvan njega😂😂

K
Tražimo beka, nismo imali spremnog nikog za tu poziciju, ali će doći.
2,3 imena se vrte, nisam uspio izvući imena jedino da ima jedan naš,a 2 stranca
Krilo se ne traži, Menalo je očita zamjena za Pašalića.
Selahi bliže ostanku, dosta blizu

Quote from: Kostrena on 02.02.2025, 22:02Tražimo beka, nismo imali spremnog nikog za tu poziciju, ali će doći.

😂😂😂😂
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
02.02.2025, 22:16 #8887 Last Edit: 02.02.2025, 22:17 by Orpat
Quote from: Kostrena on 02.02.2025, 22:02Tražimo beka, nismo imali spremnog nikog za tu poziciju, ali će doći.

Oko Menala se i mogu složit,samo je pitanje u kakvoj je formi , tu je i Butić kojem treba dati šansu. Za desnog beka ako je kandidat jedan od stranaca ne bih se čudio da je Moharami, ali bih više bih volio Valinčića.

L
Bolje ništa nego moharami

Menalo može biti zamjena samo Butiću, stanje smo svi vidjeli u Varaždinu, njemu treba 2-3 mjeseca jakih treninga da dođe na nivo za 60 minuta
Nevjerojatno da svi misle da je 2021 godina bila prekjučer, a tad je Menalo igrao zadnji put iole u ozbiljnoj formi

Ja očekujem Moharramija do kraja tjedna
Europa je jedino mjerilo!

S

Da nismo imali spremnog beka? Kako to kako to?
Pa oni svaki prijelazni rok imaju za svaku poziciju 3 igrača, ista ili bolja u bilježnici.  ;D

Nemam nista protiv Moharamija. Cak, dapace.
Ali da se ne trazi desno krilo nego racunaju na Menala je jako jako los vic. Kreteni

S
Nemamo uopće desnog beka zato jer je netko zasrao sa Veigom a zamjena nije došla.
Vjerojatno se nije ni tražila, jer šta će ti, kad Smolčić mora imat punu minutažu da se može prodat.
Beskorisan trošak (50 k za 6 mjeseci) je bilo dovest beka u zamjenu za Veigu. Nema veze što bi se igrač mogao prilagodit ekipi proć pripreme i sad uskočit.
Tih 50 k uštede mora bit kronična  bolest, i zato se naši prijelazni rokovi ne mogu promijenit.
Mi niti ovaj prijelazni rok nećemo dovest zamjenu za Hodžu i potencijalnu zamjenu za Selahija i za 6 mjeseci ćemo ostat bez def. veznog..

Na def veznog doći će Andro Babić (unutarnje rezerve)   8) 
Europa je jedino mjerilo!

B
Taj klosar Menalo igrac manje