RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Ljudi očekuju od igrača da naš neprijatelj bude i njihov neprijatelj... neće ići... :neretljak:

Z
Lepinjica prodan u Azerbajdžan...kako ono ide mantra...ne sada prodavati, cijena mu može samo rasti...,😂

A
Quote from: ZZZZ7777 on 23.06.2024, 22:10Ljudi očekuju od igrača da naš neprijatelj bude i njihov neprijatelj... neće ići... :neretljak:
Ne, ne očekujemo to. Očekujemo ljudskost koju očito većina nema. Ako ti klub nije radio probleme dok si bio ozljeđen budi čovjek kasnije( Mitar) ako si bio pred krajem karijere jer te nitko nije htio kako si sam pričao budi covjek( Drmic) ako ti je karijera strmoglavo išla prema dole htio si nazad i Dinamo te odbio par puta i kod nas si se vratio u reprezentaciju budi čovjek ( Pjaca)..... nemojte bit kao Ristovski a onda se i čuditi kao Ristovski

Gledate kroz navijacke naocale, sto je legitimno, ali ce vam donesti jos puno puno razocaranja u "ljudskost".

Ali cak i za to imate nerealne argumente. 

Sta ce mu recimo dodatnih 1m€ na kraju karijere? 🤣🤣🤣 Pa recimo, da napravi u Istri vilu koja vrijedi 2-2,5m€ i koja ce mu donositi parsto milja eura godisnje. Da ga jebes, nelose i ne bih se ljutio na takvu kombinaciju. Lako je odbaciti tuđih 1m€ radi principa. Postavite sebe u takvu situaciju i budite iskreni sami prema sebi.

Klub ga je cekao godinu dana? Je, jer je imao fakn ugovor. I dobio je ozlijedu na radu, ne na skijanju.

V
Mislim da ipak previse ocekujete. Velika je to razlika u novcima rijeka/dinamo
Nije bas mitar toliko zaradio u zivotu da mu 1m gore dole nista ne znaci
Kad je razlika do 50 tisuca eura godisnje mozemo pricat o ljubavi i moralnim postupcima,ali drmic konkretno ne znam koliko je dobivao u rijeci, ali tih 1m godisnje u dinamu je vjerovatno 4x veća plaća. Pogotovo za tipa kojem je svaki radni dan potencijalno zadnji ko i mitru

I meni je mitar drag igrac, i meni bi bila muka da ode u dinamo,ali realno to je covjek od 30 godina koji ionako ne bi igrao u prvih 11 u rijeci i ako mu jos dinamo ponudi puno bolje novce nego rijeka za novi ugovor glupo je ocekivat da ce ostat. U konacnici vecina vas ne bi otisla od poslodavca koji vise preferira druge zaposlenike kod drugog poslodavca za 2k € vise mjesecno  ?

24.06.2024, 07:01 #920 Last Edit: 24.06.2024, 07:04 by river92
Quote from: Zaf on 23.06.2024, 21:51Ljudi, niste realni. Recimo, jos ima 3 godine karijere. Ostane u Ri i uzme 300k€, ili ode u slinamo (recimo) i uzme 1,5m€.

Ajde mi sad recite da li je to dilema, ako nisi dijete kluba ni jednog ni drugog?

Besmisleno je uopce raspravljat o tome, za toliku razliku u lovi ni djeci kluba ne mozes zamjerit, tj. ne mozes nikome   :nisamja:

a ovo da li Mitru sta znaci milion eura gore ili dolje, pa jbt, znaci Modricu, di ne znaci Mitru..

Vi tu baratate s nekim ciframa kao da je u pitanju 25-godišnji startni stoper, a ne rezerva u poznim godinama s jednom i pol nogom. Ako Mitrović i završi tamo (ne vjerujem), to neće biti za puno veće pare od onih koje bi dobio ovdje.

Mislim da ni Osijek nije realna opcija, s obzirom na dosadašnji MO ovog novog SD-a.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

B
Quote from: Zaf on 23.06.2024, 23:03Gledate kroz navijacke naocale, sto je legitimno, ali ce vam donesti jos puno puno razocaranja u "ljudskost".

Ali cak i za to imate nerealne argumente. 

Sta ce mu recimo dodatnih 1m€ na kraju karijere? 🤣🤣🤣 Pa recimo, da napravi u Istri vilu koja vrijedi 2-2,5m€ i koja ce mu donositi parsto milja eura godisnje.

I njemu nek zafušare tu vilu ako ode u gnk!  :P

Quote from: Fornax on 24.06.2024, 08:02Vi tu baratate s nekim ciframa kao da je u pitanju 25-godišnji startni stoper, a ne rezerva u poznim godinama s jednom i pol nogom. Ako Mitrović i završi tamo (ne vjerujem), to neće biti za puno veće pare od onih koje bi dobio ovdje.

Mislim da ni Osijek nije realna opcija, s obzirom na dosadašnji MO ovog novog SD-a.

Tocno to. Igrac koji u dinamu ne bi bio ni treci stoper ne vjerujem da bi u 3 sezone zaradio 1,5m eura kako je netko iznad napisao. Nekad prije da ali sada ne vjerujem. 300k po sezoni je max.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Oni su Francuza doveli za 300-400 tisuća godišnje, nakon isteka ugovora od 750-850k, a znali su njegove kvalitete i još im je gorilo pod nogama. Teško da će pljunuti i pola milijuna godišnje za Mitra koji ima povijest ozlijeda za razliku od ovog, i to je sa dodatkom želje da oslabe rivala.

A uostalom, Dinamo da ima, bi dovodio lijevo i desno već sad. Pa oni su odbili otkup i Kaneka i Vidovića, očekuju da se Panata naguzi za Čerina, da se Pjaca odrekne svojih 50%, štedi se na sve strane jer mora tako. Čekaju transfer Olma i naravno da netko pokuca za Baturinu... Imaju 6 stopera u kadru, od toga je jedan mladi talent Živković, a jedan prekaljena iskusnjara Theophile. Rekovalescenta imaju u vidu Šutala koji je 6 godina mlađi od Mitrovića, kojeg su platili 4 milijuna ako se ne varam, a nikom ga ne mogu uvaliti ni za trećinu tog iznosa danas.

Meni isto ima smisla Mitrović u Osijeku koji je najavio odlazak Bralića. Imaju za pokriti njegove financijske zahtjeve, a dobra kvaliteta za HNL i eventualno KL. A i sam Mitar je još bliže Vinkovaca, plus dobit će svojih 300ak tisuća tamo...
#navodninavijač

Samo da budem(o) transparentni do kraja kad se već rade neki članci i neko vrijeđanje pada

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2866865450281241

Pa pogledajte malo vremenske uvjete i protivnika protiv kojeg se netko sjetio staviti nespremnog Mitrovića da debitira načet, nespreman i nakon 2 godine kalvarije od ozlijeda - potrgao se opet.. U dresu Rijeke, nije došao ozlijeđen pa smo ga vraćali, nego se u dresu Rijeke potrgao i vratio i bio nam kapetan ove sezone

Sve zbog jednog (polu)članka da ide u Dinamo.. Pa idu na dnevnoj bazi tamo Galešić, Pjaca, Pašalić ili Selahi.. Pa ne skačemo toliko, mi isto kao da sami sebi želimo nekad napraviti neprijatelja pod svaku cijenu

Matej Mitrović je trofejni nogometaš NK Rijeke, prvenstvo i kup, ove sezone i kapetanska traka i 100+ nastupa za klub, nikad nije nas izdao niti je koketirao sa Hajdukom i Dinamom

Puno zdravlja u životu, još par sezona karijere želim i svako dobro

MAGICA FIUME

Z
24.06.2024, 09:58 #926 Last Edit: 24.06.2024, 10:41 by ZZZZ7777
Evo ponoviti ću na pravoj temi...

Koliko prolivene žuči zbog jednog novinarskog naklapanja... ništa bez neprijatelja... :neretljak:

Ponovno ljudi misle da su nam igrači nešto dužni...ne znam zbog čega... odradio je ugovor ili je ugovor istekao... što je ostalo neispunjeno ?... ozlijedio se za vrijeme trajanja ugovora ?...to je stvarno nešto novo, to još nismo imali... odlazi u klub koji mi ne volimo ? Kako se usuđuje...
Mitrović kada je dolazio spada u klasu igrača koji su iznad našeg razreda...kao i Pjaca npr...kada dovodite takve igrače uvijek postoji neki dogovor, inače ne bi došli...
Smiješno je ovo stalno kmečanje...ne voli nas, ne poštuje nas... nezahvalan je...bla bla...odrastite više...
Pa mi smo osuđivali Drmića koji nema veze s nama...i on nam je bio nešto dužan...mi igračima činimo dobra djela, a oni nama vraćaju na ružan način... stvarno...u kome je problem ? U igračima sigurno nije...

Mitar uvijek igrao dobro za nas. Ako ode, pa jebiga, tako je kako je. Nije to smrtni neprijatelj na bojištu nego drugo radno mjesto.

K
Mitrovic je odlican bio ove sezone ali ne trebamo plakati previse.

Realno s nasim ambicijama i modusom operandi svavki igrac kojeg uopce ne mozes prodati ima veliki Opportunity Cost, tj. zbog njega ne mozes dovesti i razvijati mladjeg igraca kojeg mozes poslje prodati.

Svaka ekipa realno ima 18 igraca koji su "prva ekipa" i oda se tu prikljuci jos 5-6 igraca koji su nekakvi backup igraci kao sto je kod nas Bogojevic ili slicno.

Imati 2-3 Mitrovica znaci da gubis prostor za 2-3 razvoja/prodaje i taj igrac treba doprinositi extra.

Npr. imamo Radeljica sad, tesko da cemo dobit za njega nesto para ali tip doprinosi. Mozemo slicno ustvrditi i za Pjacu ove sezone. Pa i Mitrovic je u tom smislu obavio svoje ove sezone svaka cast.

Medjutim nama ti igraci nikako nisu fokus nama su fokus Ivanovic, Fruk, Pasalic, Jankovic, Galesic igraci koji su dovoljno mladi da se razviju i prodaju i ako netko od njih ode nekako "za nula" to je problem i tu trebamo plakati.

Mitovicu sve najbolje.

Mene ne ljuti odlazak Mitra. Mene ljuti što smo dozvolili da oba stopera čekaju do zadnjeg časa da odluče da li odlaze ili ostaju, a još uvijek nema zamjene za njih. U ozbiljnom klubu se to riješi u tekućoj sezoni i onda od početka priprema imaš zamjene za one koji su otišli.

Razumijem da se zamjene za neke koji možda odu čeka i da su dolasci igrača na tim pozicijama na stand by-u, ali ne mogu razumjeti da do zadnjeg dana igrač kojem ističe ugovor ne zna da li ostaje ili odlazi...