RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
ja sam uvjeren da Istra ne bi dovela Rukavinu, Dogana, Devetaka i Menala u razmaku od 6 mj. Nema šanse.

Z
10.02.2025, 13:40 #9166 Last Edit: 10.02.2025, 13:44 by Zelko Maler
Sad nakon ova dva poraza da ipak testiramo izjavu Mudrog da će momčad koja ga angažira biti prvak?

Ja bi pregrizao govno i doveo ga. Ima mi taj neki pobjednički mentalitet koje ove naše pičke nemaju, ima muda,a u suradnji s Čopom bi mogao biti ubojica jer se znaju.

Z
Mudražijin agent u kontaktu je sa Puskas Akademijom, Hajdukom i Dinamom.
Rijeci je prvi ponuđen ali nije zainteresirana, trenutno je najbliže odlasku u Mađarsku

kradem sa drugog foruma. Zašto nismo zainteresirani???

Pa covjek je bio tu i nije igrao nikako, normalno da nismo zainteresirani.  :bo:
Jedno je igrat u Lokomotivi, drugo u Rijeci.

Z
Quote from: Snjesko on 10.02.2025, 14:07Pa covjek je bio tu i nije igrao nikako, normalno da nismo zainteresirani.  :bo:
Jedno je igrat u Lokomotivi, drugo u Rijeci.

koliko sam skužio on ne bi imao ništa protiv doći.

Mislim da bi se njega itekako dalo uklopiti. On je onaj Franko tip igrača, nit je špica nit je ofenzivni vezni.
NIkako nije osmica što je igrao kod nas.
Mislim da bi on odlično surađivao sa Čopom kao igrač iza njega.
A na ljeto Fruk odlazi pa imaš odma igrača za europu.

ALi dobro, znaju u klubu sigurno što je najbolje.

Imas prvenstveno Fruka koji je uz Baturinu najbolja 10-ka u ligi onda imas Jankovica na istoj poziciji, pa eto, gura se tu i Ilinkovica.
U međuvremenu, nemas desnog beka, nemas desnog krila, treba ti jos jedan napadac, a i stoper je kritican. Prema tome, rekao bih da nema nikakvog smisla bit zainteresiran za Mudraziju.

Da Mudrazija  ::) . Rijetke su reciklaze za koje ne bi imao nista protiv. On nije medju njima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: Snjesko on 10.02.2025, 14:19Imas prvenstveno Fruka koji je uz Baturinu najbolja 10-ka u ligi onda imas Jankovica na istoj poziciji, pa eto, gura se tu i Ilinkovica.
U međuvremenu, nemas desnog beka, nemas desnog krila, treba ti jos jedan napadac, a i stoper je kritican. Prema tome, rekao bih da nema nikakvog smisla bit zainteresiran za Mudraziju.

sve stoji napisano, ali mislim da uz te igrače treba dovesti i Mudražiju. nama je rotacija jako slaba.

Doveo bi lijevo krilo, desnog bočnog, Manev je tu i Mudražiju. S njim dobijaš dosta rješenja i u špici čak.

Sopić je rekao da Ilinković nije kvaliteta za Rijeku. Volim takve hrabre i odrešite izajve i treba rezati nekvalitetan igrači kadar pa i riskirati. Držati Libera i Lepog godinama u rosteru ko neke "talente" nema smisla.
Ista stvar za Ilinkovića.

H
Rijeka nažalost više nema nikakvog aduta kod dovođenja igrača.

Igrače koje se može dovesti, bez odštete se može privući jačom plaćom. Mi to ne nudimo.

Afirmacija kroz Europske utakmice ? U grupe nismo ušli zadnjih 5 godina, prema tome afirmacije nema.

Borba za trofeje ? Vidjeli smo gdje završavaju naše ambicije ?

Ostaje samo nekakva ovakva poluucjena preko prijatelja Kustića i HNS-a, ili lešinarenje sa smetlišta bankrotiranih klubova tipa Adana (Manev).

Da je drugačije, vjerovatno bi nam Bara kakav god da je poslao s vremena na vrijeme kakvog talenta.

Dolazimo na nivou Varaždina, Belupa, Gorice i sl.

Samo ne znam da li nam za taj nivo treba i zašto 2 ili 3 puta veći budžet od njih, volio bih da nam gazda to objasni.

Jbt kad ce vise taj Manev ? Ni Ronaldinha ne bi toliko cekali.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ove zadnje većina njih što je Mišković utržio i zaradio 30 milijuna, i na koje će još zaradit je odradio u dovođenju Jakirović. Ove koje dovode DRS i Čulina će dovesti do bankrota. Samim time, se možda i makne Mišković. Svako zlo, za neko dobro.
Ri Or Die

Quote from: Zelko Maler on 10.02.2025, 14:12koliko sam skužio on ne bi imao ništa protiv doći.

Mislim da bi se njega itekako dalo uklopiti. On je onaj Franko tip igrača, nit je špica nit je ofenzivni vezni.
NIkako nije osmica što je igrao kod nas.
Mislim da bi on odlično surađivao sa Čopom kao igrač iza njega.
A na ljeto Fruk odlazi pa imaš odma igrača za europu.

ALi dobro, znaju u klubu sigurno što je najbolje.

Neka njega u Lokomotivi. Korisniji nam je tu dok zabija golove i otkida bodove blizancima. Kod nas se ne bi uklopio u sustav i eventualno bi zauzimao mjesto nekom mlađem. A vidim ga samo kao stariju varijantu Jankovića sa boljom selekcijom šuta.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Mudri je puno vise Fruk nego Janko, ali da...fakat ne znam di ces s njim sad. Posebno jer su ti glavni eksponati za unovcavanje bas na njegovoj poziciji. Mozes eventualno Fruka na krilo skemijat, ali ako Mudrom das da igra tu lebdecu 10ku/drugog napadaca ko u Loksi, moras iza njega stavit Dekija i Selahija da drze sredinu, pa Jankule fasuje.

Eniuej, neka ga u Madjarskoj. Ako se dokaze, na ljeto ce u Osijek.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Nema komentara na DRS-ov prenemaganje u  "Pod stijenama Kantride" danas?
Znam da Ferlin nije taj, ali da nema novinara koji bi ga pitao: "GDJE SU JEBENE ZAMJENE"?
-------------
Tip nije doveo zamjene za Hodžu, Veigu, Ivanovića, Pašalića, Galešića i Smolčića - i ponavlja ko papiga "moramo prodavat da imamo za plaće".
GDJE SU JEBENE ZAMJENE (iste ili bolje kako laže svaki prijelazni rok)?
Ima netko da pita tog nesposobnjakovića ZAŠTO LAŽEŠ?

Z
Jel cemo mi stvarno tog tipa gledati do ljeta 2026., a mozda i duze?