RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Karačić je meni dobar bek ali teško da će doći,  jer treba platit a i kasno je sad

Znaci nisu nasli nista i sad ce probat dovest Kurcica iz Lokomotive? Jebote, opet 28-godisnjak koji pusta golove Dinamu. Krasno!
Ova sportska politika je svakim danom sve nejasnija i nelogicnija.

Kad čuju koliko moraju platit za Karačića tad će bit dobar i Bosec.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Imamo li nekog igrača da im damo i da smanjimo odštetu  8) ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: vMario87 on 14.02.2025, 17:08Kad čuju koliko moraju platit za Karačića tad će bit dobar i Bosec.

Ali pazi ti to, oni ce platit odstetu za 28-godisnjaka kojem je vrh karijere Lokomotiva.
Umjesto da plate malo vise i uzmu U21 HR reprezentativca, koji je k tome iz Rijeke. E, to ne.

Quote from: Snjesko on 14.02.2025, 17:14
Quote from: vMario87 on 14.02.2025, 17:08Kad čuju koliko moraju platit za Karačića tad će bit dobar i Bosec.

Ali pazi ti to, oni ce platit odstetu za 28-godisnjaka kojem je vrh karijere Lokomotiva.
Umjesto da plate malo vise i uzmu U21 HR reprezentativca, koji je k tome iz Rijeke. E, to ne.

A da.. Karačić je dobar igrač ali Valinčić je potencijal za reprezentaciju + Riječanin.  :bo:

S
14.02.2025, 18:26 #9366 Last Edit: 14.02.2025, 18:30 by Snowcrash
Quote from: Snjesko on 14.02.2025, 17:14Ali pazi ti to, oni ce platit odstetu za 28-godisnjaka kojem je vrh karijere Lokomotiva.

S Morisom postoji povijest čudnih odnosa i zapleta klub-igrač, još iz stiletove/kekove/manceove ere.
Stile je najviše negativnog učinio u tom odnosu.
A sad je vlasništvo selahijevog agenta, s kojim, pretpostavljem, uprava nije u harmoničnim odnosima.

Znači dovodimo igrača "s drugog kraja svijeta" i ja napokon zadovoljan da nije bivši dinamovac..

I onda vidim da je igrao za klub s ovim grbom:

🙃

Steta sto Grabusic nije vise u stozeru, on je trenirao velikog rivala Chelsea Hajduk SC.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: vMario87 on 14.02.2025, 18:39Znači dovodimo igrača "s drugog kraja svijeta" i ja napokon zadovoljan da nije bivši dinamovac..

🙃

Taj s drugog kraja svijeta je koliko sam upoznat veći Riječanin nego 90% ovih u klubu.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 14.02.2025, 18:49
Quote from: vMario87 on 14.02.2025, 18:39Znači dovodimo igrača "s drugog kraja svijeta" i ja napokon zadovoljan da nije bivši dinamovac..

🙃

Taj s drugog kraja svijeta je koliko sam upoznat veći Riječanin nego 90% ovih u klubu.

Moguće da je.. ovo je samo šala

Nema nama pomoći kad je riječ o poveznicama s dinamom, vjerojatno bi i igrač s Grenlanda imao nešto s njima kad bi ga mi dovodili.

Z
ovaj Iračanin mi se baš ne sviđa i to mi je čak drago da je propalo, ali mi je žao za Ćorluku. Dečko ima valjda milijun asista u BiH, jako me zanima kako bi se snašao kod nas.
Platili ga Poljaci samo 150k i to nama čak vjerojatno ne bi bio problem, ali mu Mišković neće dati plaću koju su mu oni dali.
Karačić je bio najbolji igrač raspalog Rudeša. Došao na polusezoni odigrao 9 utakmica i u tih 9 ima 1 gol  i 3 asista.
Ove godine je dobar u Loksi. Ne kužim kako bi ga mi od tamo izvukli za neku malu lovu?
Milanovic plus od mene. Ali zašto nije došao prije 2 tjedna?

Rezime, dva solidna igrača, ništa posebno. Po meni nedovoljno da bi dao više od dvojke za ovaj prijelazni rok.

S
99,9% australskih Hrvata u Melburnu počinje igrat u St Albans Dinamu, a nastavlja u Melbourne Knights-ima.
Milanović je bio do 19. godine u St. Albans koji je u osnovi - comunity club.
Na prvo oko se čini da je sličan potencijal  kao Pašalić a razlika u školovanju može bit i 2 klase.

Taman da cu rec - ne znam potencijal itd, nisam ga dovoljno gledao, ali osim sto mi se cini veci/jaci i mozda slabiji dribler - po stilu igre je plug n play zamjena Pasi. RW koji najvise voli zarezat unutra na lijevu i zviznut izvana.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Dokle god nama propadaju dobri transferi zbog par sto tisuća eura mi nismo normalni nogometni klub